پیش‌بینی بورس یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴ قیمت جدید ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد + جدول (۱۹ مهر ۱۴۰۴) آمار وام کارمندان بانک‌ها توسط بانک مرکزی پنهان شد کاهش ۱۵ درصدی ارزش واردات کشور در ۶ ماهه نخست ۱۴۰۴ قیمت امروز خودرو‌های داخلی و خارجی (۱۹ مهر ۱۴۰۴) | پژو ۲۰۷ چند؟ + جدول رکود تا چه زمانی در بازار مسکن می‌ماند؟ واردات برنج خارجی با ارز ترجیحی از مرز یک میلیارد دلار گذشت | رانت ۸۰ هزار میلیارد تومانی در جیب مافیا! جزئیات تأمین ارز کالا‌های اساسی اعلام شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) سرمایه‌گذاران اماراتی و هندی، در صدر جذب سرمایه خارجی خراسان رضوی زعفران خراسان رضوی کیلویی ۲۰۰ هزار تومان ارزان‌تر شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) سبزپوشی بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ویدئو | چگونه نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی راه‌اندازی کنیم؟ ثبت‌نام وام ۵۰ میلیونی ویژه روستاییان کشور آغاز شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ایران‌خودرو: قیمت جدید محصولات به‌زودی اعلام خواهد شد (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) علت گرانی مرغ چیست؟ | تنها ۳۶ درصد هزینه‌های تولید مرغ با ارز ۲۸۵۰۰ تومان است نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها ۱۰.۶ درصد شد جهاد کشاورزی: طرح ملی سرشماری زنبورستان‌ها در خراسان رضوی پایان یافت دلار در بازار آزاد مشهد گران شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز نقره جهانی چقدر است؟ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) آمریکا در مقابل چین به زانو درآمد | سبقت یوان از دلار در مبادلات تجاری جهان درباره بی‌نتیجه بودن قانون مالیات بر خانه‌های خالی | سراب مالیات‌ستانی از خانه‌های خالی تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ علیه چین قیمت رمزارز‌ها را نزولی کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) سامانه جستجوی شغلی با ظرفیت جدید راه‌اندازی می‌شود برای بازگرداندن وجه کلاهبرداری‌شده به حساب بانکی، چه‌کار کنیم؟ قیمت امروز دینار عراق و درهم امارات در مشهد اعلام شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) طلا در بازار مشهد امروز چند قیمت خورد؟ (۱۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خودروی ارزان قیمت ایران خودرو چه زمانی وارد بازار می‌شود؟

  • کد خبر: ۷۳۰۵۴
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۱
خودروی ارزان قیمت ایران خودرو چه زمانی وارد بازار می‌شود؟
مدیرعامل ایران خودرو درباره زمان عرضه خودروی ارزان قیمت این گروه صنعتی به بازار، گفت: رونمایی این خودرو ظرف چند ماه آینده انجام می‌شود و تولید انبوه آن به ۱۸ ماه زمان نیاز دارد در مجموع حداکثر ظرف ۲ سال آینده خودروی ارزان قیمت ایران خودرو به بازار عرضه خواهد شد.

 به گزارش شهرآرانیوز، فرشاد مقیمی مدیر عامل ایران‌خودرو درباره تولید خودروی ارزان قیمت، گفت: یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که در حوزه خودروسازی همواره مورد نقد بوده، بهای تمام شده تولید خودرو است و یکی از راهکار‌های کاهش قیمت تمام شده، طراحی خودرو و حرکت به سمت پلت‌فرم‌های مشترک است.

مدیر عامل ایران‌خودرو افزود: در راستای تحقق این مهم، ایران خودرو، طراحی خودرویی در کلاس A پلاس با موتور سه استوانه -که دی ماه سال گذشته رونمایی شد- را آغاز کرده، این نوع خودرو در دنیا نیز سبقه دارد. طراحی این نوع خودرو‌ها خاص و ویژه بوده و تمام استاندارد‌ها و شرایط روز خودرو را دارا است و به گونه‌ای طراحی شده که کمترین هزینه را در بحث مربوط به تولید داشته باشد.

وی اضافه کرد: طراحی نمونه‌ای از این خودرو با پلت فرم موتوری جدید که پیشرانه سه استوانه را برای آن در نظر گرفتیم به پایان رسیده و نمونه‌ای از آن ساخته شده و وارد فاز طراحی مفهومی شده است که این موضوع نیز ظرف چند ماه آینده به سرانجام می‌رسد.

استفاده از ظرفیت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تولید خودروی ارزان قیمت
وی با بیان اینکه تلاش شده که در طراحی خودروی مذکور هزینه‌ها کاهش یابد، ادامه داد: تولید در بالاترین تیراژ نیز یکی دیگر از راهکار‌های کاهش قیمت تمام شده این نوع خودرو است، زیرا هرچه تیراژ تولید افزایش یابد، هزینه تمام شده کاهش خواهد یافت.

مقیمی با بیان اینکه در تولید این خودرو نگاه بر این است که طراحی و ساخت در داخل انجام شود به این معنا که قطعات مختلف این خودرو داخلی باشد، ادامه داد: در تولید این خودرو از ظرفیت شبکه تامین ایران خودرو و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کمک گرفته شده است.

مدیرعامل ایران خودرو درباره زمان عرضه خودروی ارزان قیمت ایران خودرو به بازار نیز توضیح داد: رونمایی این خودرو ظرف چند ماه آینده انجام می‌شود و تولید انبوه آن به ۱۸ ماه زمان نیاز دارد در مجموع حداکثر ظرف ۲ سال آینده خودروی ارزان قیمت ایران خودرو به بازار عرضه خواهد شد.

به گفته مقیمی امکان صادرات این خودرو نیز فراهم خواهد شد، زیرا در حال حاضر نیازمندی به این نوع خودرو در بازار‌های کشور‌های همسایه نیز احساس می‌شود.

وی درباره کیفیت خودروی ارزان قیمت ایران خودرو نیز تصریح کرد: هرچند در سال‌های گذشته به دلیل عمل به تعهدات، شاید تمرکز چندانی بر کیفیت خودرو وجود نداشت، اما از سال گذشته تمرکز ویژه‌ای بر ارتقا کیفیت خودرو‌ها داشتیم.

مدیرعامل ایران خودرو با بیان اینکه نمی‌توان از یک تولیدکننده انتظار داشت با وجود تولید به همراه زیان، برای ارتقا کیفیت برنامه‌ریزی کند، ادامه داد: باید برای کیفیت هزینه شود این در حالی است که زیان مانع کیفیت و توسعه است. نمی‌توان با وجود زیان، توسعه یافت، زیرا توسعه به سرمایه گذاری نیاز دارد و این سرمایه‌گذاری باید از محل سود اتفاق افتد. البته همت نیز ضرورت دارد.

منبع: اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->