کاهش ۱۷ درصدی ترانزیت محموله‌های معدنی در جاده‌های خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ زمان پیش‌فروش بلیت برای سفر اربعین ۱۴۰۴ مشخص شد نرخ ارز در جنگ ۱۲ روزه چگونه کنترل شد؟ افزایش قیمت طلا تا دو ماه آینده دور از انتظار است | ثبات در بازار طلا (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۷ تیر ۱۴۰۴) | افت ۱۵ میلیونی شاهین اتوماتیک پلاس قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۷ تیر ۱۴۰۴) | افت قابل توجه قیمت‌ها رئیس سازمان بورس: حمایت‌های قابل توجهی از بازار سرمایه صورت می‌گیرد نرخ تورم مسکن خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد احداث ۲۷۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در خراسان رضوی تا پایان سال ۱۴۰۴ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر قیمت خورد؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) ریزش بورس از ترس جنگ پس از آتش‌بس! | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ تیر ۱۴۰۴) بیشترین و کمترین تورم ماهانه استان‌ها اعلام شد + جدول اقلام پروتئینی موردنیاز ایام محرم ۱۴۰۴ تأمین شد بازگشت ۲۰ هزار نفر از حجاج به کشور تا سه‌شنبه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) لینک‌های مشکوک به خالی‌کردن حساب بانکی را چگونه شناسایی کنیم؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار رشد کرد فرماندار مشهد: سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد قیمت دام زنده اعلام شد (۷ تیر ۱۴۰۴) وزارتخانه‌ها و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه اعلام آمادگی کردند ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام (ره) چه زمانی برقرار می‌شود؟ | فعالیت ایرلاین‌های خارجی در کشورمان به روال قبل برمی‌گردد علت توقف معاملات ۲ شرکت بزرگ خودروساز در بورس امروز چیست؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) صادرات نفت ایران به چین شدت گرفت ریزش قیمت طلای جهانی در پی توافق تجاری آمریکا و چین (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب‌شده در حمله رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین اخبار از واریز دومین مرحله سود سهام عدالت

  • کد خبر: ۷۳۱۱۶
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۷
آخرین اخبار از واریز دومین مرحله سود سهام عدالت
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه پرداخت باقیمانده سود سهام عدالت امشب شروع شده است، اظهار کرد: امیدواریم طی امشب و فردا بتوانیم به همه حساب‌های معتبر که نزد سازمان بورس، شرکت سپرده گذاری مرکزی و سازمان خصوصی‌سازی ثبت شده است حدود ۴۰ درصد سود را واریز کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد علی دهقان دهنوی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به پرداخت۵۰ درصد از سود سهام عدالت سال ۱۳۹۸ در اسفند ماه سال گذشته گفت: پرداخت سود شرکت‌ها به این ترتیب است که بعد از برگزاری مجمع شرکت، پرداخت سود مشخص شود و تا ۸ ماه بعد از مجمع، شرکت‌ها موظف هستند سود را به سهامداران پرداخت کنند. برای اینکه این فرآیند بتواند به صورت متمرکز انجام شود سازمان بورس تصمیم گرفته است که سود سهامداران مستقیم سهام عدالت و نیز سود سهامداران غیرمستقیم سهام عدالت در شرکت سپرده گذاری مرکزی تجمیع و به طور هماهنگ به حساب سهامداران عدالت پرداخت شود.

وی در ادامه داد: بر اساس همین برنامه زمانی توزیع سود شرکت‌ها، ۵۰ درصد سود که تا قبل از سال جمع شده بود در اسفند ماه پرداخت شد و مقرر شد ۵۰ درصد باقی مانده نیز در اسرع وقت پرداخت شود؛ البته متاسفانه بعضی از شرکت‌های سرمایه پذیر که باید در آن موعد زمانی سود را پرداخت می‌کردند در پرداخت سود تاخیر داشتند و به همین خاطر برنامه پرداخت سود به تاخیر افتاد.

دهقان دهنوی با بیان اینکه از امشب پرداخت مرحله دوم سود انجام می‌شود، گفت: مایل بودیم همه ۵۰ درصد باقی مانده سود را پرداخت کنیم، ولی دو اتفاق مانع شد که این سود واریزی از ۵۰ درصد کمتر باشد. یکی اینکه دو مورد از شرکت‌های سرمایه پذیر افزایش سرمایه داشتند و این افزایش سرمایه می‌توانست از محل سود سهامداران انجام شود؛ البته به نفع سهامدار بود که در افزایش سرمایه شرکت کنند و از مزایای دریافت سهم جدید بهره‌مند شده و ارزش بیشتری برایشان ایجاد شود. براین اساس، تصمیم گرفتیم تا سود را از این دو شرکت نگیریم تا سهامداران در افزایش سرمایه شرکت کنند.

وی ادامه داد: در نظر داشته باشید که این دو شرکت متاسفانه سود خود را پرداخت نکردند. شرکت مخابرات ایران یکی از این دو شرکت است که با وجود به پایان رسیدن موعد ۸ ماهه خود هیچ بخشی از سود خود را پرداخت نکرده است؛ دومین شرکت نیز شرکت مپنا است که تاکنون تنها تقریبا یک سوم سود خود را پرداخت کرده، اما هنوز دو سوم آن را پرداخت نکرده است.

رئیس سازمان بورس ادامه داد: خلف وعده این شرکت‌ها و برخی شرکت‌های دیگر که سود را با تاخیر پرداخت کردند، که البته طبق ضوابط انضباطی سازمان بورس برخورد لازم با آن‌ها صورت خواهد گرفت، باعث شد که تا امروز پرداخت سود سهامداران عدالت به تاخیر بیافتد و ما نهایتا تصمیم گرفتیم که بدون دریافت سود از این دو شرکت آنچه که تاکنون تجمیع شده است از سود که حدود ۴۰ درصد سود است را به سهامداران عدالت پرداخت کنیم.

میزان سود چقدر است؟

دهقان دهنوی با بیان اینکه این ۴۰ درصد برای کسانی که برگه سهام عدالت یک میلیون تومانی یا ارزش سهام آن‌ها یک میلیون تومان بوده کمی بیش از ۱۴۴ هزار تومان خواهد بود و برای کسانی که ارزش سهام آن‌ها ۵۳۰ هزار تومان بوده است اندکی بیش از ۷۶ هزار تومان خواهد بود. سایر سهامداران هم به همین تناسب سود دریافت میکنند.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که بخشی از سهامشان را قبل از تقسیم سود گذشته فروخته اند به همان اندازه که سهامشان باقی مانده، سود به آن‌ها تعلق خواهد یافت.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->