استقرار ۱۴۵ دستگاه دوچرخه بایدو در بوستان‌های بانوان شهر مشهد استاندار خراسان رضوی: مشکلات طرح بلندمرتبه‌سازی مشهد به‌زودی حل خواهد شد کیفیت هوای مشهد در مرز «قابل‌قبول» (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از چالش‌های مسافران مسیر میدان شهدا تا خیابان «شهید حسینی محراب» عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم
سرخط خبرها

اداره کل ارشاد اسلامی خراسان رضوی: کلیه مشاغل فرهنگی هنری مشهد باید تعطیل شود

  • کد خبر: ۷۳۴۹۶
  • ۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۸
اداره کل ارشاد اسلامی خراسان رضوی: کلیه مشاغل فرهنگی هنری مشهد باید تعطیل شود
سرپرست معاونت هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در حالی بر لزوم تعطیلی کلیه مراکز فرهنگی، هنری و مذهبی مشهد همزمان با قرارگیری این شهر در وضعیت قرمز، بر اساس گروه‌بندی مشاغل اعلامی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا تأکید می‌کند که سینماها همچنان در حال فعالیت است.
به گزارش شهرآرانیوز، جواد روشندل در خصوص نحوه فعالیت مراکز فرهنگی، هنری و مذهبی مشهد همزمان با قرمز اعلام شدن رنگ‌بندی کرونایی این شهر اظهار کرد: نحوه فعالیت گروه‌های شغلی با توجه به مصوبات از پیش اعلام شده ستاد ملی مقابله با کرونا، بر اساس رنگ‌بندی هر شهر مشخص است. به گونه‌ای که بر اساس رنگ‌بندی شهر‌ها و گروه‌بندی چهارگانه مشاغل، چنانچه شهری از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا در وضعیت قرمز قرار گیرد در آن شهر تنها مشاغل گروه یک امکان فعالیت خواهد داشت و مشاغل گروه دو، سه و چهار تعطیل خواهند بود.

وی ادامه داد: بنابراین با توجه به این‌که مردم و مشاغل اطلاعات کافی در این خصوص دارند با قرمز اعلام شدن مشهد وضعیت فعالیت مشاغل در آن نیز مشخص است.

سرپرست معاونت هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در خصوص ادامه فعالیت سینما‌ها با وجود در شرایط قرمز کرونایی بیان کرد: اعلام ادامه فعالیت سینما‌های مشهد با وجود شرایط قرمز در شهر تنها بر اساس آن خبری بوده که گفته شد فعالیت سینما‌های تهران در شرایط قرمز ادامه پیدا می‌کند، اما هنوز به صورت رسمی هیچ تاییدیه‌ای مبنی بر ادامه فعالیت سینما‌ها ابلاغ نشده است. به این ترتیب تاکنون به صورت رسمی ابلاغیه‌ای خلاف مصوبات سطح‌بندی چهارگانه ستاد کرونا در خصوص فعالیت مشاغل و یا تغییر سطح مشاغل هنری سینمایی دریافت نکرده‌ایم؛ لذا سینما‌ها و سالن‌های تئاتر که بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا در گروه شغلی ۲ قرار دارد، با توجه به اینکه در شرایط قرمز تنها مشاغل گروه یک مجاز به فعالیت است، باید تعطیل شود.

روشندل عنوان کرد: پس از تصمیم‌گیری و تأیید ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص رنگ‌بندی شهر‌ها و انتشار آن در نرم‌افزار ماسک وزارت بهداشت، وضعیت فعالیت مشاغل به صورت هوشمند مشخص شده و افراد باید تابع ضوابط باشند. با این حال ستاد کرونای هر استان و هر شهرستان نیز در جلسات خود نحوه فعالیت مشاغل را تایید و تنظیم می‌کند.

 پیش از این حسن پهلوانی، مدیر امور سینمایی حوزه هنری خراسان رضوی، روز گذشته در گفتگو با ایسنا از تعطیل نشدن سینما‌ها در شرایط قرمز کرونایی خبر داده و گفته بود «سینما‌های مشهد نیز مانند کلان‌شهر‌های دیگر در وضعیت قرمز کرونا تعطیل نیست، مگر ستاد کرونای استان تصمیم به تعطیلی سینما‌ها بگیرد و این موضوع را ابلاغ کند که چنین چیزی بعید به نظر می‌رسد».

این در حالی است که کریم جشنی، مسئول انجمن هنر‌های نمایشی خراسان رضوی نیز امروز از تعطیلی نمایش‌های تئاتر همزمان با قرارگیری مشهد در وضعیت قرمز کرونا خبر داد.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->