سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ سوسیس بندری جزو خوراکهای پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن به شهرهای جنوبی برمیگردد، خوراکی لذیذ و خوشمزه که برای عطر و طعم آن هم شده، گهگاه به ساندویچفروشیها سری میزنیم. اگر به دلیل شرایط کرونایی مدتی طولانی است خودتان و بچهها را از خوردن این خوراک خوشمزه محروم کردهاید، وقت آن است که خودتان در خانه دستبهکار شوید.
قیمت برای هر نفر: ۵۰۰۰ تومان
تعداد: ۶ عدد
زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای تهیه سوسیس بندری
- سوسیس: ۶ عدد
- پیاز: ۴ عدد
- سیبزمینی: ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی: ٣ قاشق غذاخوری
- سس کچاب: یک قاشق غذاخوری
- فلفل، نمک، روغن و زردچوبه: به میزان لازم
- آب جوش: نصف لیوان
- قارچ: ٤ عدد
- پنیر پیتزا: به میزان لازم
طرز تهیه سوسیس بندری
داخل تابهای کمی روغن بریزید و پیازی را که درشت خلالی کردهاید به آن اضافه کنید. پیاز که کمی سبک شد، سیبزمینیها را که مکعبی ریز خرد و جداگانه سرخ کردهاید به آن بیفزایید (دلخواه). سپس سوسیسها را مورب خرد و به مخلوط اضافه کنید.
نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط بیفزایید. کمی که مواد با هم تفت خوردند، قارچ را به آن اضافه کنید (دلخواه).
درون ظرف دیگری رب، روغن و سس کچاب را تفت بدهید و آب را به آن اضافه کنید. بعد هم آن را به مخلوط سوسیس بیفزایید. در ظرف را بگذارید تا آب خوراک کاملا خشک شود و به روغن بنشیند. در پایان هم پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید (دلخواه).
نکتههاسوسیس بندری اصل، بسیار تند است و ترکیب آن فقط شامل پیاز، ادویه و رب میشود، ولی شما بنا به ذائقه خانوادهتان میتوانید مواد دیگری نیز به آن بیفزایید.