نقش کلیدی ایران در تقویت همکاری‌های اقتصادی و امنیتی سازمان شانگهای وزیر امور خارجه با امیر قطر دیدار کرد (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) سرنوشت اوکراین پس از نشست پاریس چه خواهد شد؟ وزیر نیرو: قطعی برق و آب تا پاییز به حداقل می‌رسد پوتین: توسعه صنعت انرژی هسته‌ای را ادامه خواهیم داد سفیر استرالیا، ایران را ترک کرد مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی با حضور پزشکیان تشکیل شد (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) دنیا مالی: ارزان کردن ورزش از اهداف ماست | همکاری با آموزش و پرورش سبب رشد ورزش قهرمانی خواهد شد مدودف درباره مصادره اموال انگلیس در مسکو هشدار داد استاد دانشگاه تهران: خروج از NPT برای ایران هزینه‌زا است عملیات جدید یمن در دریای سرخ؛ یک کشتی در شمال غرب حدیده هدف قرار گرفت دیدار عارف با تعدادی از خانواده فرماندهان شهید و دانشمندان شهید در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مدنی‌زاده مطرح کرد: گام جدید در دیپلماسی اقتصادی، توافق‌های ایران و چین در مسیر اجرا ویدئو | اعتراف تاریخی شبکه اینترنشنال درخصوص ادعاهای ترامپ در مورد موفقیت حمله به ایران ولایتی: حفظ اتحاد ملی و مدیریت هوشمند فضای مجازی در راستای رضایت مردم ضروری است عملیات برون مرزی سازمان امنیتی عراق علیه لجستیک داعش نشست نیویورک، فرصتی برای دیپلماسی علیه رفتار پر هزینه اروپا در اسنپ بک ارتش یمن: فرودگاه «اللد» را با موشک بالستیک «ذوالفقار» هدف قرار دادیم سفیر جدید ایران در اروگوئه استوارنامه خود را تقدیم کرد روزنامه صهیونیست: هیچ توجیهی برای اشغال غزه وجود ندارد ادعای ناتو: تولید دفاعی چین، ایران و کره‌شمالی به سطح بی سابقه ای رسیده است زنگنه: مجلس راهکارهایی برای رفع ناترازی انرژی به دولت ارائه داده است رئیس جمهور آمریکا: روسیه و اوکراین آماده توافق نیستند تشدید اختلاف میان صهیونیست‌ها به‌خاطر گسترش جنگ غزه وزیر دفاع: سازمان شانگهای می‌تواند ائتلاف‌های امنیتی تشکیل دهد وزرای علوم و آموزش و پرورش راهی کمیسیون آموزش مجلس خواهند شد خروش صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی برعلیه نتانیاهو | قطار شهری قدس مسدود شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تصویب کلیات لایحه حمایت از زنان در کمیسیون اجتماعی مجلس

  • کد خبر: ۷۵۶۲۲
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۸
تصویب کلیات لایحه حمایت از زنان در کمیسیون اجتماعی مجلس
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از تصویب کلیات لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت در کمیسیون اجتماعی مجلس خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید انصاری سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جزئیات جلسه عصر امروز کمیسیون متبوعش، اظهار کرد:رسیدگی به لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت در دستورکار جلسه عصر امروز اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس قرار داشت.

 

وی در همین راستا افزود: پس از استماع نظرات اعضا پیرامون لایحه مذکور، کلیات آن با اکثریت آرا به تصویب اعضای کمیسیون اجتماعی  رسید.

 

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: در این جلسه مقرر شد لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت  به کارگروه آسیب‌های اجتماعی کمیسیون ارجاع شود تا جزئیات آن به صورت دقیقتر و کارشناسی‌تر در این کارگروه مورد ارزیابی قرار گرفته و گزارش آن در صحن کمیسیون مورد بررسی قرار گیرد.

 

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->