خراسان رضوی در بزنگاه ترانزیت شتاب سبز در شرق ایران ماینر‌ها و بحران خاموشی ﻛﺪ ﮔﻤﺮکی ﻣﻨﻄﻘﻪ آزاد دوﻏﺎرون صادر شد بانک مرکزی نظارت بر نحوه پرداخت تسهیلات بانکی خُرد را تقویت کند پیش‌بینی بورس در روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار برای روز چهار‌شنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ | آیا کاهش پلکانی قیمت‌ها در بازار طلا ادامه دارد؟ بازدید استاندار خراسان رضوی از مرکز راهبری شبکه و پایش بار شرکت توزیع برق استان آیا خبر کمبود برنج صحت دارد؟ (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) کاهش ۱۱ درصدی واردات کشور در ۴ ماهه نخست ۱۴۰۴ قبض پرمصرف‌ترین مشترک برق ایران منتشر شد + عکس ترمز واردات طلا کشیده شد | کاهش ۴۵ درصدی واردات طلا در ۴ ماهه نخست ۱۴۰۴ گزارش مرکز آمار از تورم ۲۹ درصدی تولید محصولات باغی، زراعی و دامداری در خرداد ۱۴۰۴ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) | هایما S۵ چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ میلیونی کوییک وزیر جهاد کشاورزی: افزایش ۳۰ درصدی قیمت نهاده‌های دامی متوقف شد پروژه ساخت ۲۰۸ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی در حال اجراست + فیلم قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ در مشهد (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) | ران گوسفندی کیلویی ۸۳۷ هزار تومان ثبت نام برای آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد + جزئیات و لینک ثبت نام (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) هشدار به خریداران طلای دست‌دوم | از تهدید سرمایه تا امکان کم‌فروشی قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد رکوردزنی تولید پیله‌ تر در صنعت نوغان‌داری در خراسان رضوی طی سال جاری رشد حدود ۴۰ درصدی وصول مالیات خراسان رضوی طی چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۴ تداوم سریالی ریزش بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) خبر خوش دولت درباره سهام عدالت چیست؟ | سود سالانه، یک خانواده ۴-۵ نفره به طور میانگین مبلغی حدود ۱۰ میلیون تومان استاندار خراسان رضوی: خواف، نخستین شهرستان خراسان رضوی با تأمین کامل برق از انرژی‌های تجدیدپذیر است بهره‌برداری از ۹ نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۰۰ مگاوات در کشور
سرخط خبرها

هشدار «ایران خودرو» به متقاضیان در مورد فروش دعوتنامه‌های جعلی (۱۳ مردادماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۷۶۴۸۴
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۷
هشدار «ایران خودرو» به متقاضیان در مورد فروش دعوتنامه‌های جعلی (۱۳ مردادماه ۱۴۰۰)
به دنبال بروز برخی سوء استفاده‌ها از شرایط ویژه بازار خودرو و ظهور اقدامات مجرمانه و کلاهبرداری از متقاضیان، ایران خودرو با اعلام هشدار در مورد فروش دعوتنامه‌های جعلی، از خریداران درخواست کرد تا اطلاعات و اخبار مرتبط را از مبادی رسمی دنبال کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها شاهد آن هستیم که عده‌ای اقدام به جعل دعوتنامه خودرو کرده و با آگهی فروش حواله در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی، متقاضیان و مشتریان خودرو را وسوسه و پس از برقراری ارتباط از سوی متقاضیان، بر خلاف ضوابط ایران خودرو و با شگرد‌های مختلف، به کلاهبرداری و فروش دعوتنامه جعلی اقدام می‌کنند و از طریق دفاتر ثبت اسناد رسمی کشور حواله و یا دعوتنامه جعلی را به خریدار واگذار کرده و مبالغ توافق شده را دریافت و سپس متواری می‌شوند و در زمان مراجعه و پیگیری خریدار دعوتنامه به شرکت ایران خودرو، متاسفانه جعلی بودن دعوتنامه مشخص و خریدار متضرر می‌شود.
ایران خودرو تاکید کرده، تمامی اطلاعات مربوط به قرارداد‌های منعقد شده بین مشتریان و شرکت ایران خودرو بر اساس ردیف قرارداد اختصاصی، در پروفایل مالک اصلی خودرو (صاحب دعوتنامه) از طریق سایت رسمی این شرکت قابل پیگیری است و در صورتی‌که امکان صلح و انتقال امتیاز در بخشنامه مجاز باشد، این اقدام فقط از طریق نمایندگی مجاز محل ثبت‌نام و پس از ثبت همزمان در نمایندگی و دفتر اسناد رسمی، امکان پذیر بوده و واگذاری این امتیاز از طریق اعطای وکالت بلاعزل در دفاتر رسمی اسناد کشور، بدون هماهنگی با نمایندگی و عدم ثبت در سیستم فروش شرکت ایران خودرو، غیر قانونی بوده و این شرکت هیچ‌گونه مسوولیتی در این خصوص نداشته و عواقب انجام آن معطوف به طرفین معامله است.
ایران خودرو بر اساس مصوبات کمیته خودرو در تمامی بخشنامه‌های اعلامی در قالب طرح‌های فروش فوق‌العاده، پیش فروش و مشارکت در تولید، موضوع ممنوعیت فروش، نقل و انتقال خودرو (حتی به صورت وکالتی) و یا واگذاری امتیاز منتخبین قرعه‌کشی را تا پایان زمان ترهین آن (مدت یکسال) متذکر شده و تمامی شرایط و محدودیت‌های اعلامی، در سایت رسمی شرکت ایران خودرو به نشانی esale.ikco.ir قابل مشاهده برای مشتریان ایران خودرو است.
شایان ذکر است، نقل و انتقال برخی خودرو‌های مربوط به تعهدات قبلی که از شرایط صلح برخوردار بوده نیز فقط از طریق نمایندگی‌های مجاز محل ثبت‌نام امکان پذیر است.

منبع: ایکوپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->