مطالبات گندم‌کاران تسویه شد اعلام زمان دقیق واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کارگران چگونه می‌توانند خانه‌دار شوند؟

  • کد خبر: ۷۶۹۳۷
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۴
کارگران چگونه می‌توانند خانه‌دار شوند؟
دبیر کل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران گفت: ما می توانیم تعاونی های مسکن کارگری را فعال کنیم و مثل دهه ۶۰ و ۷۰ زمینهای رایگان در اختیارشان بگذاریم و پول زمین را در مراحل بعدی و هنگام تحویل سند از کارگران بگیریم.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی ابوی با اشاره به برنامه دولت رئیسی برای خانه دار شدن اقشار جامعه به ویژه کارگران اظهار کرد: این که از زمینهای در اختیار سازمانها، ارگانها و دستگاهها برای تامین مسکن کارگران استفاده کنیم و وام و تسهیلات کم بهره در اقساط بلند به آنها بدهیم ایده بسیار خوبی است و اگر آقای رئیسی این ایده را محقق کند گام بزرگی در راستای خانه دار شدن کارگران برداشته ایم.

 

وی افزود: ما می توانیم تعاونی های مسکن کارگری را فعال کنیم و مثل دهه ۶۰ و ۷۰ زمینهای رایگان در اختیارشان بگذاریم و پول زمین را در مراحل بعدی و هنگام تحویل سند از کارگران بگیریم.

ابوی گفت: اگر کارگر بخواهد فقط پول زمین را بدهد باید کلی زیر بار قرض و بدهی برود در صورتی که همین حالا مالکانی داریم که حاضرند زمین هایشان را در این طرح مشارکت بدهند و از محل افزایش ارزش افزوده ای که این زمینها برایشان به دنبال دارد، سودشان را دریافت کنند.

 

دبیر کل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران در ادامه به سه راهکار تامین مسکن کارگران اشاره و خاطرنشان کرد: در گام اول دولت باید در تامین زمین کمک کند که خوشبختانه زیاد است، دوم اختصاص وام های بلند مدت و کم‌بهره است که کارگران از عهده پرداخت اقساط وام برآیند و سوم اعمال نظارت بر طرحهای مسکن و ساخت و ساز که باید صورت گیرد.

ابوی در پاسخ به این پرسش که آیا دولت رئیسی می تواند به ساماندهی بازار مسکن کمک کند؟ گفت: با شناخت و جدیتی که از ایشان داریم می تواند بازار مسکن را سر و سامان دهد منتها برای انجام این کار لازم است یک تیم همراه داشته باشد که عزم و اراده برای ساماندهی بازار مسکن داشته باشد.

 

وی در عین حال با اشاره به تاخیر بسیار در ساخت و تحویل مسکن مهر گفت: کارگران زیادی به امید خانه دار شدن در این طرح ثبت نام کردند ولی با گذشت چند دولت هنوز واحدهای خود را تحویل نگرفته اند؛ مسکن مهر علنا در چهار سال اول دولت قبل بدون نتیجه متوقف بود و هیچ رغبت و اقدامی را در خصوص تکمیل مسکن مهر شاهد نبودیم و در چهار سال دوم به آن پرداخته شد که امیدواریم با توجه به عزم و اراده ای که در دولت جدید وجود دارد کارگران هرچه زودتر واحدهایشان را تحویل بگیرند.

دبیر کل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران در پایان آمادگی کامل تعاونی ها و تشکل های کارگری را برای هرگونه کمک به دولت جدید اعلام کرد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->