بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

جهش آمار کودکان مبتلا به کرونا در موج پنجم + جدول

  • کد خبر: ۷۷۶۸۸
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۴
جهش آمار کودکان مبتلا به کرونا در موج پنجم + جدول
ابتلای کودکان به کرونا درحالی در کشور افزایش یافته است که به جز تهران ۴ استان خراسان رضوی، مازندران، فارس و همدان پیشتاز بستری کودکان هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، به‌گفته فرهاد چوبدار، رئیس بیمارستان کودکان حضرت علی‌اصغر (ع) تهران در پیک پنجم کرونا مراجعه کودکان به بیمارستان‌ها افزایش دوبرابری داشته است. به گزارش گروه ایرانشهر، گرچه در موج نخست کرونا نه تنها کودکان که ابتلای افراد جوان هم احتمال کمی داشت، اما از تیر سال گذشته اعلام شد، موج دوم کرونا می‌تواند کودکان را درگیر کند.

در یک سال گذشته و با آمدن و رفتن موج‌های مختلف کرونا بر میزان ابتلای کودکان و حتی نوزادان به ویروس کرونا افزوده شد و کار تا جایی پیش رفت که حالا در موج پنجم با بستری پرتعداد و مرگ کودکان نسبت به پیک‌های قبلی مواجهیم. آنطور که در اخبار آمده است، بیمارستان مسیح‌دانشوری تهران و بیمارستان‌های مشهد روزگار خوبی در بخش کودکان ندارند.

سویه دلتا جان کودکان را به‌راحتی می‌گیرد و حتی اگر منجر به مرگ نشود، آنطور که پزشک متخصص بیمارستان مسیح‌دانشوری گفته است در یک هفته می‌تواند ۴ کیلوگرم از وزن کودکی ۷ ساله را برباید و به او صدماتی جبران‌ناپذیر بزند.

مهدیار سعیدیان می‌گوید: بیمارستان‌های تخصصی کودکان پر است از کودکان، نوزادان و شیرخوارانی که مبتلا به نوع پیشرفته کوویدـ ۱۹ هستند و این مسئله به‌دلیل رعایت نکردن و بی‌توجهی به توصیه کارشناسان بوده است.

 

جهش آمار کودکان مبتلا به کرونا در موج پنجم + جدول
منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->