حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز واکسیناسیون خودرویی طی روز‌های آتی در مشهد

  • کد خبر: ۷۸۱۶۵
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۰
آغاز واکسیناسیون خودرویی طی روز‌های آتی در مشهد
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: واکسیناسیون خودرویی به زودی در نمایشگاه بین‌المللی مشهد آغاز می‌شود و ظرف روز‌های آتی، این ظرفیت به مجموعه پشتیبانی، درمانی ویژه بیماران کرونایی، با نام زیبای سردار سلیمانی تبدیل خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، هاشم دائمی در گفتگویی با اشاره به تفاهم‌نامه منعقد شده بین شورای اسلامی شهر مشهدمقدس و دانشگاه علوم پزشکی به منظور مقابله با ویروس کرونا، اظهارکرد: براساس این تفاهم نامه، مقرر شد که نمایشگاه بین‌المللی مشهد با توجه به ظرفیت‌هایی ویژه‌ای که از آن برخوردار است، همچون پارکینگ با ظرفیت ۳ هزار جای پارک و سالن‌های مسقف با ارتفاع زیاد، به فضای موقت ارائه خدمات به بیماران کرونایی اختصاص یابد.

وی با بیان اینکه نمایشگاه بین‌المللی درحال حاضر به عنوان بخش منفصل یکی از بیمارستان‌های سطح شهر و ظرفیت کمکی و پشتیبان شناخته می‌شود، گفت: برهمین اساس، در فاز نخست، با توجه به ظرفیت پارکینگ این مجموعه و نظر به تایید ستاد مقابله با کرونای استان، ظرف روز‌های آینده شاهد آغاز واکسیناسیون خودرویی در نمایشگاه بین‌المللی خواهیم بود.

دائمی افزود: درحال حاضر، گیت‌بندی خودرویی انجام و سایه‌بان‌ها نیز نصب شده و شرایط درحال مهیا شدن است.

رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر مشهدمقدس، واکسیناسیون تجمیعی و عادی را فاز بعدی درنظر گرفته برای نمایشگاه بین‌المللی مشهد اعلام و تصریح کرد: علاوه بر این، دو سالن بزرگ نمایشگاه، ویژه آقایان و بانوان نیز به فضایی برای بستری موقت و قرنطینه بیماران کرونایی اختصاص خواهد یافت چراکه برخی از شهروندان ممکن است به دلیل متراژ پایین منزل و تعداد بالای اعضای خانوار و ... شرایط قرنطینه در خانه را نداشته باشند.

دائمی با اشاره به مصوبه اخیر شورای شهر درخصوص کمک ۵ میلیاردتومانی به دانشگاه علوم پزشکی، گفت: پشتیبانی‌های لجستیک، مالی و تجهیز فضا و حق‌الزحمه پرستاران و پزشکان و ... در این مجموعه همگی به عهده شهرداری و از محل اعتبار ۵ میلیاردی مصوب خواهد بود.

وی همچنین از افتتاح داروخانه سیار ویژه تامین مایحتاج بیماران کرونایی و ویزیت بیماران در نمایشگاه بین‌المللی، طی روز‌های آتی خبرداد و اظهارکرد: با اجرایی شدن این برنامه‌ریزی‌ها، نمایشگاه بین‌المللی مشهد به مرکز ویژه واکسیناسیون و ارائه خدمات درمانی بیماران کرونایی با نام زیبای سردار سلیمانی تجهیز خواهد شد.

عضو شورای اسلامی شهر مشهدمقدس با بیان اینکه گفت: بازه زمانی پیش‌بینی شده برای ارائه خدمات یکماهه است، ولی با نظر ستاد مقابله با کرونا استان قابل تمدید خواهد بود.

دائمی تصریح کرد: بسیار خرسندیم که در کنار مدیریت شهری، تشکل‎‌ها، سمن‌ها و بخش‌های اقتصادی برای خرید و تامین تجهیزاتی، چون دستگاه اکسیژن‌ساز، تخت بیمارستانی، کپسول اکسیژن و ... اعلام آمادگی کرده‌اند و گروه‌های جهادی نیز آماده ارائه خدمات در برخی حوزه‌ها هستند.

وی در پایان گفت: نمایشگاه بین‌المللی مشهد از ابعاد مختلف دارای ظرفیت‌های مختلف و متعددی است که می‌تواند در بازه‌های زمانی مختلف و وقوع بحران‌ها، کاربری‌های متععد برای آن تعریف کرد تا نقش‌آفرینی موثری داشته باشد و در نهایت بهره‌برداری بهینه‌ای از فضای آن صورت گیرد.

منبع:پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->