سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

کاهش ۴۳۰ هزار نفری جابجایی مسافر در مشهد

  • کد خبر: ۷۸۳۲۳
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۶
کاهش ۴۳۰ هزار نفری جابجایی مسافر در مشهد
معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد از کاهش بیش از ۴۳۰ هزار نفری جابجایی مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری طی مرداد ماه نسبت به تیرماه امسال خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد از کاهش بیش از ۴۳۰ هزار نفری جابجایی مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری طی مرداد ماه نسبت به تیرماه امسال خبرداد.

 

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، خلیل الله کاظمی در این خصوص، گفت: براساس آمار از ابتدا تا ۳۱ مردادماه ۱۴۰۰ بیش از ۹۵۸ هزارو ۲۳۳ مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری به مشهد وارد و یا از این شهر خارج شده اند.

 

وی افزود: این درحالی است که از ابتدا تا ۳۱ تیرماه ۱۴۰۰ بیش از یک میلیون و ۳۹۶ هزارو ۹۷۶ مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد جابجا شده بودند که مقایسه این دو آمار نشان دهنده کاهش ۴۳۸ هزارو ۷۴۳ مسافر در مرداد ماه نسبت به ماه گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا است.

 

معاون عمران، حمل ونقل وترافیک شهرداری مشهد اضافه کرد: همچنین طبق آمار ازاول تا ۳۱ مرداد ماه سال گذشته نیز ۸۲۵ هزارو ۱۲۸ مسافر از طریق پایانه‌های شهرداری به شهر مشهد وارد و یا از این شهرخارج شده اند.

 

کاظمی به اجرای طرح اصلاح الگوی سفر در پایانه مسافربری اشاره و اظهارکرد: براساس این طرح فروش بلیت در پایانه مسافربری کاملا ممنوع و فروش بلیت تنها از طریق الکترونیک توسط درگاه‌های اینترنتی و آژانس‌های مسافرتی خارج از پایانه انجام می‌شود.

 

وی تصریح کرد: براین اساس به زائران و مجاوران توصیه می‌شود تا قبل از حضور در پایانه و انجام سفر بلیت خود را از طریق الکترونیک و آژانس‌های مسافرتی به نام مسافر تهیه کنند، زیرا عبور از گیت‌های هوشمند و ورود به جایگاه سوار شدن مسافران به اتوبوس فقط از طریق کیو آرکد مندرج بر بلیت صادر شده به نام مسافر امکان پذیر خواهد بود.

 

معاون عمران، حمل ونقل وترافیک شهرداری مشهد ادامه داد: با توجه به قرمز بودن وضعیت شهر مشهد از نظر شیوع کرونا پروتکل‌های بهداشتی با شدت بیشتری در پایانه‌ها اجرا می‌شود، اما با این حال از مردم درخواست می‌شود تا از انجام سفر غیر ضروری خود داری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->