چرا تصویب بزرگ‌ترین قرارداد خرید واگن اهمیت دارد؟ | شتاب مترو مشهد با خرید ۶۰ واگن قطار شهری + فیلم  اجرای ۵۳ عنوان اصلی فعالیت استقبال از بهار توسط معاونت خدمات شهری مشهد مجموع فروش صنایع‌دستی خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ به بیش از ۷۸ میلیارد تومان رسید نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴ تلاش‌های مدیریت شهری در دوره ششم به ثمر خواهد نشست خراسان رضوی با ۸۶ رویداد گردشگری در صدر کشور قرار گرفت | پیش بینی توسعه اقامتگاه‌های بومگردی روایت روزنامه «حبل‌المتین» از نخستین گلوله‌زنی به حرم مطهر امام رضا (ع) در ۱۱۹ سال پیش | ترکیدن بغض فقرا در صحن مقدس مشهد میزبان نمایشگاه بین‌المللی صنایع‌دستی و گردشگری با حضور کشور‌های منطقه می‌شود دبیریان: طرح جامع حمایت از سرمایه‌گذاران در شورای شهر مشهد تصویب شد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری باید با ایجاد بستر‌های اعتمادساز، مردم را به سرمایه‌گذاری در تولید ترغیب کند هوای مشهد امروز هم آلوده است (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۲۵ درصد نیاز آبی فضای سبز مشهد از پساب تامین می‌شود سخنگوی شورای شهر مشهد: انعقاد قرارداد تولید ۶۰ دستگاه واگن خط یک متروی مشهد اتفاقی بسیار مهم در طول تاریخ دوران مدیریت شهری است عضو شورای اسلامی شهر مشهد: بسترهای زیادی برای تحقق شعار سال در شهرداری مشهد وجود دارد ماجرای گلوله‌زنی به حرم مطهر امام رضا (ع) در ۱۱۹ سال پیش | گلوله‌های احتکار بر تن مردم سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: نظراتم در خصوص شهردار جنبه شخصی ندارد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید به مسائل کوچک و پیش‌پا افتاده در شورا اهمیت دهیم| در هر جلسه شورا باید طرح جدیدی را برای مردم ارائه دهیم رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: افزایش ۲ هزار میلیارد تومانی بودجه معاونت خدمات شهری رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت، سهم مشهد در مالیات بر ارزش افزوده را مشخص کند + فیلم
سرخط خبرها

وضعیت نابه‌سامان برخی محله‌های مشهد در چندکیلومتری حرم امام رضا (ع)

  • کد خبر: ۷۸۵۶۱
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۰
وضعیت نابه‌سامان برخی محله‌های مشهد در چندکیلومتری حرم امام رضا (ع)
مهدی ناصحی، نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: محله‌هایی در کمتر از ۳ کیلومتری حرم رضوی هستند که وضعیت بسیار بدی دارند و رسیدگی به آن‌ها ضروری است؛

به گزارش شهرآرانیوز؛ نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه در برخی حوزه‌ها و محله‌ها از بابت شهری عقب هستیم، گفت: محله‌هایی در کمتر از ۳ کیلومتری حرم رضوی هستند که وضعیت بسیار بدی دارند و رسیدگی به آن‌ها ضروری است؛ دراین راستا، جایگاه سازمان همیاری شهرداری‌ها می‌تواند در این حوزه‌ها کمک کند.


مهدی ناصحی در دیدار با مدیرعامل سازمان همیاری خراسان رضوی، به ظرفیت‌ها و مزیت‌های این سازمان اشاره کرد و افزود: ما به عنوان مدیریت شهری در دوره جدید نگاه جدی به مجموعه  بزرگ و توانمندسازمان همیاری به ویژه در حوزه سرمایه گذاری داریم. وی درباره مسئولیت اجتماعی و حمایت شهرداری کلان‌شهر مشهد از شهر‌های کوچک و کم برخوردار بیان کرد: اگر بتوانیم غیرمستقیم به ارتقای مدیریت شهر‌های دیگر کمک کنیم، بی‌گمان هزینه هایمان را کم می‌کنیم، به طوری که اگر در شهر‌های دیگر زیرساخت‌های لازم فراهم باشد، مهاجرت کنترل‌ می‌شود و آثار سوء این مهاجرت‌ها برای کلان شهر مشهد از بین می‌رود؛ براین اساس باتوجه به رسالت و تکالیف قانونی سازمان همیاری، این نهاد می‌تواند در این حوزه مؤثر عمل کند.

شهرداری سازمان را به‌عنوان کمک در کنار خود ببیند

همچنین رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد در نشست دیگری با مدیرعامل سازمان همیاری خراسان‌رضوی، با تأکید بر اهمیت مباحث اجتماعی و فرهنگی در حوزه مدیریت شهری اظهار کرد: شورای شهر و مدیریت شهری و سازمان همیاری‌ها نهاد‌هایی حاکمیتی هستند که باید به یکدیگر کمک و از همه ظرفیت‌ها استفاده کنند.


حجت‌الاسلام حسن منصوریان با اشاره به تعامل شهرداری و سازمان همیاری در دوره‌های گذشته، تصریح کرد: توان و ظرفیت‌های خوبی در این نهاد وجود دارد که امیدواریم شهرداری مشهد نیز همچون همیشه سازمان را به‌عنوان کمک در کنار خود ببیند.

با تعهد و تلاش بیشتر در خدمت مدیریت شهری مشهد هستیم

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان‌رضوی نیز در جریان این دیدارها، با تأکید بر اینکه آمادگی داریم در همه حوزه‌ها در کنار شهرداری و تیم جدید مدیریت شهری مشهد باشیم، گفت: سازمان همیاری نهادی عمومی و غیردولتی است که همه سهام آن متعلق به شهرداری‌های استان است و شهرداری مشهد بیشترین سهم آن را به خود اختصاص داده است و ۱۶ حوزه تخصصی دارد که می‌تواند کمک شهرداری‌ها باشد.


محمد سنجری افزود: همه تلاش ما این است که به معنای واقعی همیار شهرداری‌ها باشیم؛ هدف و رسالت تدوین‌شده هیئت‌مدیره سازمان نیز شفافیت در امور برای جامعه هدف و سهام داران و همچنین انجام کار‌ها با کمترین قیمت تمام شده و بهترین کیفیت است.


وی با اشاره به مسئولیت اجتماعی سازمان همیاری در قبال شهروندان شهر‌های کم برخوردار تصریح کرد: ما باید بتوانیم در شهر‌هایی که بستر کار در آن‌ها فراهم است، درآمد کسب کنیم و به شهرداری‌های کوچک و کم برخوردار دیگر که بیش از ۶۰ درصد شهرداری‌های استان را تشکیل می‌دهند، از این منابع کمک شود.


سنجری بر آمادگی برای همکاری در اجرای طرح‌های فرهنگی در مشهد تأکید کرد و گفت: مقوله‌های فرهنگی در حوزه مدیریت شهری اهمیت ویژه و حیاتی دارند؛ بنابراین باتوجه به ظرفیت‌های مؤسسه آموزش، تحقیقات و مشاوره و مرکز علمی کاربردی که متعلق به شهرداری هاست و همچنین دیگر ظرفیت‌های تخصصی، آماده‌ایم با همه توان برای عملیاتی کردن طرح‌های فرهنگی و همیار شهرداری اقدام کنیم و در کنار شورای اسلامی باشیم و در رفع کاستی‌های فرهنگی مؤثر عمل کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->