آموزش فرهنگ عاشورایی ویژه دهه نودی‌ها در حسینیه کودک هیئت جنت‌الحسین (ع) مشهد؛ ربع قرن خدمت بی‌وقفه در مسیر احیای فرهنگ عاشورا+ فیلم عزاداری مردم تهران و سایر شهرهای کشور در روز تاسوعای حسینی و حمایت از ولی امر مسلمین جهان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم نغمه‌ای از عشق و ایثار حضرت ابوالفضل (ع) | عزاداری تاسوعای حسینی در مشهد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم هیئتی ۷۰ ساله به نام دردانه امام رضا (ع)  بررسی جایگاه تاریخی روز تاسوعا در واقعه کربلا در گفت‌و‌گو با پژوهشگر علوم اسلامی جزئیات آیین خطبه‌خوانی شب عاشورا در حرم امام‌رضا(ع) ویدیو | معنای بزرگداشت عزاداری امام حسین (ع) در زمان ما از بیانات رهبر معظم انقلاب | از تبیین تا قیام گسترش طرح «هر شب جمعه مثل اربعین» از مشهد تا اروپا ماجرای عجیب حبیب‌‌بن‌مظاهر و زنده‌شدنش با ندای امام‌حسین(ع) عزاداری زائران عرب‌زبان حرم امام‌رضا(ع) در رثای سید و سالار شهیدان بازدید استاندار خراسان رضوی از هیئات مذهبی و موکب‌های سطح شهر مشهدمقدس + فیلم روضه علی‌اصغر (ع) بخوانید روایت شاعرانه‌ای از وفاداری، در نماهنگ آذری «قمر(ع)» + فیلم بانوی مشهدی خانه‌اش را وقف آرامش طلاب کرد کتاب «حدیث کعبه و کربلا» منتشر شد مراسم معنوی و فرهنگی «بانوان عاشورائی» با حضور بانوان غرب آسیا در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد مداحی محمود کریمی در شب هفتم محرم + فیلم کتاب «رأس‌الحسین» روانه بازار نشر شد | سفرنامه کاروان اسرا از کربلا تا شام شبکه قرآن در روزهای تاسوعا و عاشورا مهمان خانه بینندگان
سرخط خبرها

آیت‌ا... علم الهدی: سرلشکر فیروزآبادی شخصیتی عظیم و مجاهد بود

  • کد خبر: ۷۹۵۲۹
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۰
آیت‌ا... علم الهدی: سرلشکر فیروزآبادی شخصیتی عظیم و مجاهد بود
نماینده، ولی فقیه خراسان رضوی و امام جمعه مشهد: وی شخصیتی عظیم و مجاهد بود و قبل از پیروزی انقلاب از جوانان فعالی بود که جلساتی را در مشهد، در خدمت مقام معظم رهبری برگزار و از محضر ایشان استفاده می‌کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نماینده، ولی فقیه خراسان رضوی و امام جمعه مشهد با بیان اینکه خدمات سرلشکر فیروزآبادی منحصر به فعالی‌ها و فداکاری‌ها در دوران دفاع مقدس نبود، اظهار کرد: وی شخصیتی عظیم و مجاهد بود و قبل از پیروزی انقلاب از جوانان فعالی بود که جلساتی را در مشهد، در خدمت مقام معظم رهبری برگزار و از محضر ایشان استفاده می‌کرد.


آیت ا... سیداحمد علم الهدی ظهر دیروز در حاشیه مراسم تشییع پیکر مرحوم سردار سرلشکر سید حسن فیروزآبادی، با اشاره به مجاهدات این سرلشکر سرافراز اسلام در مسیر پیروزی انقلاب اسلامی، ادامه داد: او مبارزه با نظام ستم شاهی را در محضر رهبر انقلاب انجام می‌داد که در این مسیر فداکاری‌های زیادی داشت.


نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: بعد از پیروزی انقلاب نیز در تمام دوران هشت سال دفاع مقدس، فعالیت‌ها و مجاهدات ارزشمند ایشان آن قدر قوی، باوسعت و گسترده بود که مقام معظم رهبری ایشان را اولین فرد مناسب برای ستاد فرماندهی کل قوا در جمع رزمندگان هشت سال دفاع مقدس انتخاب کردند.
آیت ا... علم الهدی گفت: انتخاب مقام معظم رهبری بزرگ‌ترین نمایش و نمایه از عظمت مجاهدات و فداکاری‌های این سرلشکر بزرگوار بود.

وداع با سردار پرافتخار

ظهر دیروز پیکر سرلشکر بسیجی سیدحسن‌فیروزآبادی به منظور تشییع در حرم مطهر امام رضا (ع) از طریق فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد وارد مشهد شد و مورد استقبال استاندار خراسان رضوی و فرماندهان نظامی و انتظامی استان قرار گرفت و پس از تشییع، در بارگاه منور رضوی به خاک سپرده شد.


مراسم تشییع پیکر سرلشکر فیروزآبادی با حضور نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی، استاندار، تولیت آستان قدس رضوی و فرماندهان نظامی و انتظامی استان و جمعی از مردم در صحن کوثر حرم مطهر رضوی برگزار شد.
قرائت قرآن کریم و مرثیه سرایی از جمله برنامه‌های تشییع پیکر رئیس سابق ستاد کل نیرو‌های مسلح بود. سپس نماز میت توسط آیت ا... سیداحمد علم الهدی، نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی، بر پیکر مرحوم فیروزآبادی اقامه شد. پس از اقامه نماز. پیکر آن مرحوم در صحن آزادی حرم مطهر امام هشتم (ع) به خاک سپرده شد. سردار سرلشکر بسیجی سیدحسن فیروزآبادی، رئیس سابق ستاد کل نیرو‌های مسلح و مشاور عالی نظامی فرمانده کل قوا، دیروز بر اثر بیماری در ۷۰ سالگی درگذشت.


وی در دوران هشت ساله دفاع مقدس در سمت هایی، چون جانشینی نخست وزیر در قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص)، ستاد امداد و درمان جنگ، امور پناهگاه‌ها و دفاع غیرعامل، پدافند شیمیایی، میکروبی و هسته ای، مهندسی صنعتی جنگ و کمیته ساخت موشک زمین به زمین مشغول فعالیت بود و پس از پایان جنگ تحمیلی در چهارم مهر ۱۳۶۸، با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به ریاست ستاد فرماندهی کل قوا منصوب شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->