مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری
سرخط خبرها

کارت واکسن کرونا، شرط ورود دانشجویان به کلاس در سال ۱۴۰۰ + جزئیات

  • کد خبر: ۷۹۷۲۷
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۰
کارت واکسن کرونا، شرط ورود دانشجویان به کلاس در سال ۱۴۰۰ + جزئیات
وزیر بهداشت امروز (دوشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۰): در آینده تمامی خدمات با کارت واکسن کرونا ارائه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح امروز ضمن بازدید از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی تهران در نشستی که با حضور رییس و اعضای هیات رییسه این دانشگاه تشکیل شد، حضور یافت.

دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشستی که صبح امروز با حضور دکتر عباسعلی کریمی رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی تهران در محل این دانشگاه برگزار شد با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران نماد آموزش و پژوهش کشور بوده و به همین دلیل انتظارات از این دانشگاه بیشتر است، گفت: قدمت، هویت ایجاد می‌کند و ما هویت را از تاریخ غنی کشورمان داریم.

عین اللهی با تاکید بر اینکه با خودباوری و هویت می‌توانیم کشور را جلو ببریم، بیان کرد: مهم‌ترین رکن آموزش، نیروی انسانی و هیات علمی است.

وزیر بهداشت، اولویت را حوزه بهداشت دانست و در این خصوص گفت: درمان بسیار پرهزینه است در همین راستا باید توجه خود را بیشتر به حوزه بهداشت معطوف کنیم.

عین اللهی با تاکید بر اینکه در تاریخ کشورمان هر زمان که از ظرفیت مردم استفاده شده، موفق بوده ایم، گفت: باید با همراهی مردم و استفاده از همه ظرفیت‌های موجود از پیچ تاریخی که در آن قرار داریم، عبور کنیم.

 

تنها راه اداره شرایط کنونی واکسیناسیون است

وی در ادامه موتور محرکه دانشگاه را فرهنگ دانست و با بیان اینکه اکنون ما با شرایطی مواجه هستیم که در طول تاریخ کشور کم نظیر بوده است، گفت: مهمترین و شاید تنها راه حل برای اداره شرایط کنونی، واکسیناسیون است. در شروع کار دولت با کمبود واکسن مواجه شدیم که برای رفع این معضل به صورت شبانه روزی از همه کانال ها اقدام کرده ایم.

 

واکسیناسیون سرعت نیابد، آبان ماه با موج جدید بیماری مواجه خواهیم شد

وی با تاکید بر اینکه در چرخه واکسیناسیون باید از تمام ظرفیت مجموعه هایی همچون شهرداری، سپاه، بسیج، هلال احمر و آموزش و پرورش استفاده کنیم، ادامه داد: علی رغم آنکه شرایط واکسیناسیون در شهرستان ها بالنسبه مطلوب است اما در تهران کماکان با مشکلاتی مواجه هستیم، این نکته را باید مدنظر داشته باشیم که اگر روند واکسیناسیون سرعت نیابد در آبان ماه با موج جدید بیماری با مشکلات بیشتری مواجه خواهیم شد.


واکسیناسیون هوشمند و هدفمند می شود

عین اللهی با بیان اینکه باید با کار جهادی و شبانه روزی و بهره گیری از همه امکانات برای گذر از شرایط موجود استفاده کنیم، عنوان کرد: در تامین واکسن مشکلی نخواهیم داشت. درنظر داریم شیب گروه سنی مشمول واکسیناسیون را کاهش دهیم و به سمت واکسیناسیون هوشمند و هدفمند حرکت کنیم.

 

تمامی خدمات با کارت واکسن؛ در آینده | شرایط حضور در اربعین حسینی

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه در آینده تمامی خدمات با کارت واکسن ارائه خواهد شد، افزود: همان طور که اعلام شد افرادی که هر دو دز واکسن را دریافت کرده اند می توانند با لحاظ شرایط در مراسم اربعین در کربلا شرکت کنند.

 

کارت واکسن؛ شرط ورود دانشجویان به کلاسها

وی با تاکید بر استفاده از توانمندی دانشجویان در روند واکسیناسیون به چگونگی روند آموزش دانشجویان در سال تحصیلی جدید اشاره و اظهار کرد: بازگشایی دانشگاه ها مساله مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد و البته شرط ورود دانشجویان به کلاس ها باید کارت واکسن باشد.

 

استفاده از روش ترکیبی برای بازگشایی دانشگاه ها

دکتر عین اللهی تصریح کرد: باید از روش ترکیبی برای بازگشایی دانشگاه ها استفاده شود، هیچ کلاسی نباید صرفا به صورت مجازی برگزار شود و متعاقبا خانواده مدافعان سلامت و خانواده های دانشگاهیان نیز باید واکسینه شوند.

در ادامه نشست، دکتر کریمی ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت دانشگاه به ضرورت تغییر تقسیم بندی و مدل ارایه خدمات بهداشتی در تهران، اصلاح ساختار شبکه بهداشتی تهران تاکید کرد.

گفتنی است؛ در این نشست اعضای هیات رییسه دانشگاه به موضوعات مختلفی همچون مجموع اقدامات انجام شده در دوران شیوع کرونا، چگونگی فعالیت بیمارستان های زیرمجموعه دانشگاه، تعداد تخت های بیمارستانی موجود و نحوه خدمات رسانی به بیماران و اقدامات پیش رو اشاره کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->