آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
رییس سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی:

استکبارستیزی از اصول انقلاب است/ مذاکره با آمریکا هیچ جایگاهی ندارد

  • کد خبر: ۸۰۴۱
  • ۱۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۰
استکبارستیزی از اصول انقلاب است/ مذاکره با آمریکا هیچ جایگاهی ندارد
رییس سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی گفت: استکبارستیزی و نفی سلطه از اصول قطعی انقلاب اسلامی است و در این مسیر مذاکره با آمریکا هیچ جایگاهی ندارد و برگشت از اصول انقلاب است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام سید علیرضا ادیانی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه مشهد در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) افزود: عده‌ای به اسم ترس از تحریم با علاقه فراوان میل به مذاکره با آمریکا دارند و گمان می‌کنند راه برون رفت از مشکلات اقتصادی دست دادن با آمریکاست.
وی اظهار داشت: اگر با آمریکا سازش کنیم، تغییر ماهیت داده‌ایم و هیهات که با آمریکا سازش کنیم و خواب آشفته دشمن در زمینه مذاکره هرگز تعبیر نخواهد شد.
وی گفت: انقلاب اسلامی برگرفته از مکتب وحیانی اسلام است این نظام خدامحور و نظام استکباری، مادیگرا و انسان محور است.
رییس سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی افزود: علت اینکه آمریکا و شوروی سابق، قیام امام خمینی (ره) را محکوم کردند این بود که این قیام ماهیت جدایی از ماهیت نظام غرب و شرق داشت و آن‌ها را به چالش می‌کشید.
وی با اشاره به روز ۱۳ آبان نیز اظهار داشت: گروگانگیری ۴۴۴ روزه جاسوسان آمریکایی ابهت آمریکا را در جهان شکست.
وی گفت: امروز با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری، انقلاب اسلامی به کانون مبارزه با استکبار و یک قدرت تبدیل شده است که یکی از مظاهر این قدرت همایش مقتدرانه اربعین بود.
حجت‌الاسلام ادیانی افزود: پیش از اربعین با توطئه آمریکا و عربستان خواستند فضا را برای این اقتدار جهانی کمرنگ کنند، اما دیدیم که مراسم اربعین، چشمگیر و بدون هیچ حادثه امنیتی برگزار شد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->