رونمایی از ۷ سند جامع اجتماعی در خراسان رضوی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) مشاهده یک قلاده پلنگ ایرانی در پارک ملی قطرویه فارس برای اولین بار + فیلم دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی(ع) (۲۶ مهر ۱۴۰۴) سارق ساختمان‌ها و خودرو‌های شهرک رجائی مشهد دستگیر شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) عادت‌های صبحگاهی که باعث افزایش فشار خون می‌شوند ضوابط تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد تغییر کرد | امکان ۴ نوبت تردد ۱۵ روزه در سال دستجردی: اصلی‌ترین مانع بر سر راه فرزندآوری، مسائل اقتصادی است آغاز واکسیناسیون آنفلوانزا در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی خراسان رضوی برای ورزش نیازی به هزینه و وقت زیاد نیست | ورزش بی دنگ‌وفنگ مدارس حفظ قرآن راه‌اندازی می‌شوند | شناسایی مدارس با ظرفیت‌های لازم یادی از دکتر سیدحسن مطیعی لنگرودی، استاد جغرافیای مقیم مشهد | او صدای توسعه روستا بود افزایش دریافتی حقوق بازنشستگان بین ۵ تا ۸ میلیون تومان از آذرماه ۱۴۰۴ صحت ندارد آخرین وضعیت تأمین انسولین در کشور کشف مقادیر قابل‌توجهی متادون و داروی غیرمجاز در مشهد کلید مقابله با عفونت‌های تنفسی فصلی شیوع زودهنگام شپش کمتر از یک ماه از بازگشایی مدارس | کابوس زودرس مهر بازسازی صحنه قتل در روستای «خوش‌هوا» حوالی مشهد | ماجرای گردوخاکی که به جنایت ختم شد درباره زنگ ورزش که نقش کلیدی در سلامت و آینده دانش آموزان دارد | زنگ ورزش اجباری اما غیرجدی مکمل‌هایی که به کنترل چربی کبد کمک می‌کنند، کدام‌اند؟ محکومیت ۲ نماینده سابق و فعلی مجلس به اتهام تشویش اذهان عمومی + جزئیات آیا برداشتن کیسه صفرا تنها راه خلاصی از سنگ‌های صفراوی است؟ اهدای عضو بانوی ۶۳ساله مشهدی، نجات‌بخش جان ۳ بیمار نیازمندبه‌عضو شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۶ مهرماه ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا دوشنبه آغاز پویش «۱+۱ هم‌افزایی برای پایان دادن به سل» در مشهد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ادامه واریز معوقات حقوق فروردین بازنشستگان ۲۰ میلیونی تأمین اجتماعی از امروز (۲۶ مهرماه ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر ورزش صبحگاهی مدارس | تأمین و ارتقای زمینه‌های ورزشی در دستور کار وزارت تأکید شینا انصاری بر اخذ مجوز برای اقدامات عمرانی در طبیعت | از عوامل جاده‌کشی در جنگل‌های هیرکانی گیلان شکایت شد کندلوس ثبت جهانی شد + واکنش رئیس سازمان محیط زیست توقیف ۴۶۰ وسیله نقلیه در جاده‌های خراسان رضوی تنها در یک روز (جمعه، ۲۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اجرای نظام نوین مدیریتی در صندوق‌های بازنشستگی کشور (۲۴ شهریور ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۰۸۰۵
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۸
اجرای نظام نوین مدیریتی در صندوق‌های بازنشستگی کشور (۲۴ شهریور ۱۴۰۰)
حجت الله عبدالملکی، وزیر کار: در نشستی با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس، لایحه اصلاح قوانین در حوزه تعاون و مدیریت صندوق‌ها و شرکت‌های اقتصادی وابسته به صندوق بازنشستگی و تامین اجتماعی را بررسی کردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الله عبدالملکی درباره نتایج نشست ۲ ساعت و نیم خود با رییس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در ارتباط با اصلاح قوانین حوزه تعاون، کار‌های خیلی خوبی در طی این سال‌ها انجام شده، دولت جدید از جزئیات تحولات این سال‌ها اطلاع ندارد؛ به همین دلیل، آنچه که در کمیسیون اقتصادی انجام شده مورد بازنگری قرار می‌گیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در پاسخ به مطالبه و دغدغه‌های کمیسیون اقتصادی درباره صندوق‌های بازنشستگی و تامین اجتماعی هم گفت: سالم‌سازی نظام مدیریتی مجموعه‌ها، استقرار نظام‌های نوین مدیریتی و نزدیک شدن به مرز دانش در مدیریت اقتصادی این مجموعه‌ها، همچنین موضوع شفافیت در فعالیت‌های اقتصادی و تکمیل سامانه‌های مربوطه و نظام رتبه‌بندی شرکت‌ها از جمله برنامه‌هایی است که در دستور کار قرار دارد. نظام جامع رفاه اجتماعی نیز در دستور کار قرار گرفته که امیدواریم ثمره‌اش تراز صندوق‌های بازنشستگی و تامین اجتماعی باشد.

عبدالملکی در همین زمینه یادآورشد و گفت: مجلس محترم به ما قول دادند که در این حوزه‌ها، همراهی کامل را با وزارتخانه داشته باشد. در واقع بعضی از این اقدامات جراحی محسوب می‌شود و قطعا به پشتیبانی مجلس نیاز دارد. رئیس محترم کمیسیون اقتصادی و سایر اعضا تاکید کردند که آمادگی دارند در این زمینه به ما کمک کنند.

منبع: ایلنا


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->