اعزام ۶۰ تیم امداد و نجات هلال احمر از استان‌های مختلف به گیلان در پی جاری شدن سیل (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دستگیری اعضای باند تهیه عکس و فیلم از زنی نیمه عریان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) جان باختن سه نفر در تصادف جاده‌ای استان گلستان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) ورود مه شدید به مشهد | هشدار کاهش دید افقی رانندگان در جاده‌های خراسان رضوی (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پلیس خاطیان حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان کرمان را معرفی خواهد کرد آیا زمان برگزاری آزمون‌های ارشد ۱۴۰۳ و دکتری ۱۴۰۴ تغییر خواهد کرد؟ دختر پزشکیان در منزل جان‌باختگان حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی حضور یافت آیا مدارس و ادارات استان گیلان فردا یکشنبه (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پیاده‌راه‌های حیاتی پوشش شبکه بهداشت در روستا‌های کشور کامل شد آیا مدارس، ادارات و بانک‌های تهران فردا (یکشنبه - ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می‌کند؟ آماده باش کامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در پی بارش برف و یخبندان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) واکنش قاطع وزیر آموزش و پرورش به قصور در حادثه دانش‌آموزان کرمانی شناسایی حدود ۳۰۰۰ منزل شخصی مسافرپذیر در مشهد افزایش توان امدادی با استقرار دو بالگرد‌ سنگین در مناطق دوردست گیلان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) احتمال افزایش مبلغ ۷۰۰ هزارتومانی حکمت کارت کارکنان و بازنشستگان نیرو‌های مسلح (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) چرا سازمان برنامه طلب تأمین اجتماعی را نمی‌پردازد؟ | بازنشستگان برای تأمین هزینه‌های روزانه خود «وام» می‌گیرند! آیا فردا (یکشنبه، ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی تعطیل است؟ واریز حقوق بهمن‌ماه ۱۴۰۳ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) آغاز شد پلیس فتا: مراقب پیامک‌های جعلی قطع یارانه باشید آماده‌باش ستاد بحران مشهد و خراسان رضوی درپی سرمای هوا و بارش برف راز قتل پیرمرد ۹۱ ساله افغانستانی در شعله‌های سرکش آتش فاش شد کردستان، با دمای منفی ۲۱ درجه رکورددار سرما در کشور شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) مواد شوینده و ترکیبات اسیدی را دور از دسترس کودکان قرار دهید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | تا صبح دوشنبه، بر حجم بارش‌ها افزوده خواهد شد سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در یوم‌الله ۲۲بهمن سال ۱۴۰۳ معرفی مواد ممنوعه خطرناک در مکمل‌های ورزشی  آماده‌باش کامل نیرو‌های خدمات شهری برای مراسم ۲۲بهمن ۱۴۰۳ در مشهد تمامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی مرخص شدند
سرخط خبرها

درباره دریاچه ارواح نوشهر | دریاچه مرگ!

  • کد خبر: ۸۰۸۷۷
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۳
درباره دریاچه ارواح نوشهر | دریاچه مرگ!
در ۵ کیلومتری شمال روستای چلندر از توابع نوشهر، دریاچه‌ای در میان جنگل انبوه پهن برگ در منطقه ملاکلا قرار گرفته که طول دریاچه در حدود ۷۰۰ متر و عرض آن ۳۰۰ متر است. در درون دریاچه درختان خشک شده‌ای قرار دارند که منظره جالبی ایجاد کرده اند.

گروه جامعه | شهرآرانیوز؛ شاید فکرکنید که فقط در فیلم‌های هالیوودی و داستان هاست که از حضور ارواح و اشباح در مکان‌های خوف آلود حرف زده می‌شود و در واقعیت چنین مکان‌هایی وجود خارجی ندارند، اما در ۵ کیلومتری شمال روستای چلندر از توابع نوشهر، دریاچه‌ای در میان جنگل انبوه پهن برگ در منطقه ملاکلا قرار گرفته که طول دریاچه در حدود ۷۰۰ متر و عرض آن ۳۰۰ متر است. در درون دریاچه درختان خشک شده‌ای قرار دارند که منظره جالبی ایجاد کرده اند. این دریاچه در گذشته اسم بسیار عجیب و غریبی داشت که مردمان محلی آن به دلیل موقعیت ویژه و تصاویر خاصش با خلاقیت آن را انتخاب کردند.

این دریاچه که بیشتر اوقات مه گرفته است و بین درخت‌های جنگل، خودش را پنهان کرده و راه دسترسی به آن هم سخت است و هم خطرناک به دریاچه ارواح معروف است. ترکیب درختان مرده ممرز و مه‌ای که بیشتر اوقات روی دریاچه را گرفته با صدای حیوانات وحشی منطقه، همگی باعث شده است تا لقب دریاچه ارواح را به خود اختصاص دهد. وقتی دریاچه را می‌بینید ابتدا شما فکر می‌کنید که درختان این دریاچه به صورت برعکس رشد کرده اند و ریشه هایشان به سمت بیرونی درآمده است، اما این درختان، تنه‌های خشک شده باقی مانده‌ای هستند از درختان ممرز که با انعکاسی که در آب ایجاد کرده اند به زیبایی تمام خودشان را به نمایش گذاشته اند. باید بگویم مردمی که امروزه اطراف این دریاچه زندگی می‌کنند، چیزی از ارواح ندیده اند، اما معتقدند ساکنان گذشته حتما اطلاعاتی داشته اند که این نام را برگزیدند.

دریاچه ارواح که به دریاچه ممرز نیز شناخته می‌شود در گذشته به علت داستان‌های رازآلودی که از آن به گوش می‌رسیده و نقل می‌شده، بازدیدکننده چندانی نداشته و به همین دلیل بکر و دست نخورده باقی مانده و پوشش گیاهی خود را حفظ کرده است.

اگر شما با خواندن این مطلب ترغیب به سفر شده اید پیشنهاد می‌کنم برنامه تان را طوری تنظیم کنید که در بهترین فصل برای بازدید از دریاچه، که فصل بهار و تابستان است آنجا باشید. چرا که در فصل پاییز و زمستان به دلیل بارندگی، جاده گلی و لغزنده منطقه اصلا مناسب سفر نیست. افزون بر این وجود مه غلیظ در پاییز و زمستان دید شما را کم کرده و لذتی از سفر خود نخواهید برد. به ویژه اینکه احتمال حضور حیوانات وحشی در اطراف دریاچه در این فصل‌ها بیشتر می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->