نتیجه بازی تدارکاتی استقلال و سپاهان(۴ مرداد ۱۴۰۴) در ترکیه + ویدیو گل‌ها| عملکرد امیدوارکننده ساپینتو گزینه استقلال، لباس گل‌گهر را انتخاب کرد+ عکس ویدئو| گل زیبای سوبوسلای برای لیورپول به آث میلان وقتی دلال‌ها سوت پایان را می‌زنند| استقلال و پرسپولیس در محاصره ایجنت‌ها افشای پشت پرده جذب ابرقویی‌نژاد توسط پرسپولیس| سکوت هاشمیان در برابر دلال‌ها! رضا جعفری، بازیکن مدنظر باشگاه استقلال کیست؟ + رزومه بازی و تیم های قبلی نیک نفس: باشگاه استقلال با آینده من بازی کرد کاپیتان سابق سپاهان، ستاره جدید چادرملو کورتوا در فرمول یک + عکس عمری در راه ترکیه باشگاه سپاهان: با آلوز مذاکره نکردیم انتقال ستاره سیتی به برنابئو در تابستان ۲۰۲۵ منتفی شد پایان سناریوی طارمی - بوتافوگو ساپینتو: ایران خانه امن من است قطعی برق، اردوی تیم‌های ملی کشتی را به تعطیلی کشاند تهاجم خاموش ازبک‌ها به فوتبال ایران؛ راهبردی نو یا تکرار یک اشتباه؟ ۱۱ خروجی استقلال در مقابل ۵ ورودی| حرکت لاک پشتی در نقل و انتقالات جنون تابستانی در بندر لیورپول حسین ابرقویی، خرید جدید پرسپولیس کیست؟ بیوگرافی و سوابق مدافع سابق پرسپولیس، خرید جدید سرخ‌پوشان را تایید کرد + عکس
سرخط خبرها

فکر‌کردن به گندم زمستان در بهار تیم‌داری

  • کد خبر: ۸۰۹۰
  • ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۶
فکر‌کردن به گندم زمستان در بهار تیم‌داری
حمیدرضا معصومیان

اول/ رقابت‌های ورزشی این‌روزها درحالی در رشته‌ها و لیگ‌های مختلف برگزار می‌شود که مشهد برخلاف سال‌های قبل حضورپررنگی در بیشتر این مسابقات دارد. بعد از سال‌ها رکود و دوری مشهد و ایضا
خراسان رضوی، درسالی که می‌شود به‌جرئت سال شکوفایی تیم‌داری مشهدی‌ها خواند، در بیشتر لیگ‌های مهم ما نه‌تنها غایب نیستیم، بلکه در بسیاری از آن‌ها مدعی قهرمانی نیز به‌شمار می‌رویم. در فوتبال، فوتسال، بسکتبال، والیبال و کشتی آقایان و همچنین فوتسال و بسکتبال بانوان، مشهد با قدرت در لیگ حضور دارد و این اتفاق اگر نگوییم بی‌نظیر، دست‌کم در 2 دهه اخیر کم‌نظیر بوده است.
دوم/ اینکه مشهد با این درجه از اشتیاق در همه رویدادهای مهم ورزشی کشور حاضر است و آن‌گونه که گفتیم در بسیاری از رشته‌ها هم حرف برای گفتن دارد، رویداد شوق‌برانگیزی است؛ به‌شرطی‌که یک نتیجه ماندگار داشته باشد. همه می‌دانند که حضور پررنگ تیم‌های مشهدی در لیگ‌های مختلف مرهون سیاست‌های شورای شهر و شهرداری است که در دوره اخیر بنای حمایت از تیم‌داری در ورزش حرفه‌ای را گذاشته، ولی اگر این حمایت‌ها ادامه پیدا نکند، تکلیف چیست؟ ازآنجاکه تیم‌داری یا حتی حمایت از تیم‌های ورزشی در حوزه وظایف مشخص شهرداری‌ها نیست، هیچ بعید نیست با یک قیام قیود رویکرد شورا و شهرداری به موضوع تیم‌داری به‌کلی عوض شود و برای همین به‌جاست بدنه ورزش استان و شهر از این فرصت طلایی استفاده کند. حالا که شهرداری پای‌کار است و زمینه شکوفایی بیشتر تیم‌های ورزشی را فراهم کرده، ورزش باید سهم ماندگار خودش را از این خان گسترده بردارد تا اگر فردا این چتر حمایتی برداشته شد، دست‌کم تا مدتی از پسِ خود برآید.
سوم/ موضوع تیم هندبال ثامن‌الحجج را حتما به یاد دارید؛ تیمی که در سایه حمایت یک مؤسسه اقتصادی 3 سال قهرمان و نایب‌قهرمان ایران بود. 2 تیم این مجموعه یکی در سبزوار و یکی در مشهد 3 سال تمام، استیلای کامل بر هندبال ایران داشتند؛ اما زمانی که این مجموعه منحل شد، حتی یک بازیکن بومی هم برای هندبال استان به جا نگذاشت! آنچه بر این تیم گذشت آینه عبرتی ست برای همه تیم‌های مشهدی حاضر در لیگ‌های کشوری که به روزهای خوشی که اکنون دارند، دلخوش نباشند و به فکر گندم زمستان هم باشند. تشکیل تیم‌های پایه و بهادادن به جوان‌های بومی بهترین کار یا حتی می‌شودگفت مهم‌ترین کاری است که تیم‌های فوتبال شهرخودرو، فوتسال فرش‌آرا، والیبال پیام، کشتی تا ثبت جهانی توس، بسکتبال پارسا و همچنین تیم‌های بانوان باید انجام دهند. شاید در یکی‌دو سال آینده شرایط حاکمیتی ورزش در مشهد و استان به‌کلی تغییر کند و در آن صورت اگر از بهار تیم‌داری چند بازیکن خوب بومی در این رشته‌ها درو نکرده باشیم، خواهد شد آنچه پیش‌ازاین دیدیم ،مردن تیم‌هایی که هیچ میراثی از خود به جا نگذاشته‌اند، به‌جز حسرت و افسوس!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->