جمع‌بندی برای انتخاب روز ملی مشهد تا یک ماه آینده

  • کد خبر: ۸۱۳
  • ۰۴ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۵
جمع‌بندی برای انتخاب روز ملی مشهد تا یک ماه آینده
۹ سالی از پیشنهاد شهرآرا برای روز ملی مشهد می‌گذرد و گویا حالا قرار است بالاخره این موضوع به سرانجام برسد.

9 سالی از پیشنهاد شهرآرا برای روز ملی مشهد می‌گذرد و گویا حالا قرار است بالاخره این موضوع به سرانجام برسد. بر اساس خبری که رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر مشهد اعلام کرده است جمع‌بندی نهایی در خصوص روز ملی مشهد حداکثر ظرف یک ماه آینده انجام می‌شود.
احسان اصولی این را هم گفته که به نظر ما تعیین روز ورود امام رضا(ع) به توس به عنوان روز ملی مشهد گزینه مناسبی است و می‌توانیم این موضوع را در قالب مصوبه‌ای به شورا و پس از تصویب به شورای فرهنگ عمومی استان و کشور ارسال کنیم.
به گزارش ایسنا، او درخصوص دلایل انتخاب این روز به عنوان روز ملی مشهد افزود: هویت مشهد از وجود امام رضا(ع) نشئت گرفته است و روز مشهد هم باید روزی باشد که در آن اتفاق و مناسبت دیگری برجسته نباشد.
اصولی گفت: برخی افراد روزهایی را پیشنهاد می‌دهند که فاقد روح و ماهیت درونی و محتوایی است و از وجوه مختلف نمی‌شود برای آن ارتباط معناداری تعریف کرد؛ به عنوان مثال من موافق 8/8 به عنوان روز ملی مشهد نیستم، زیرا این تاریخ ساختگی است. اما معادل شمسی روز ورود امام رضا(ع) به مشهد می‌تواند توجیه‌پذیری و روح معناداری به روز ملی مشهد بدهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.