کتاب تازهٔ امیرحسین مدرس به بازار آمد | در ادامهٔ «باز این چه شورش است ...» خانه سابق احمد شاملو مجموعه فرهنگی شد + عکس رژه ستارگان در جشنواره فیلم ونیز ۲۰۲۵ رونمایی از فیلم «میان رویاها و امید» در بخش پلتفرم جشنواره تورنتو علت اکران نشدن فیلم «اشک هور» در سینما‌ها چه بود؟ «امین حیایی» زن‌پوش شد! + عکس روایتی از حواشی نقل و انتقالات استقلال در برنامه زنده «کادر فنی» خالق «برکینگ بد» سریال جدید می‌سازد آغاز تولید سریال پرطرفدار «ما همه مرده‌ایم» با بازیگران بازی مرکب استوری تلخ «محسن چاوشی» درخصوص گرسنگی مردم غزه + عکس بازار سیاه فروش بلیت «پیر پسر» در دیوار! فرشته حسینی با «میان رویا و امید» در جشنواره تورنتو نگاهی به سریال «از یاد رفته» برزو نیک‌نژاد قسمت آخر سریال «تاسیان» چه زمانی پخش می‌شود؟ سریال کره‌ای «وکیل شگفت‌انگیز» روی آنتن سیما + زمان و شبکه پخش بخش‌هایی از اولین فیلم ناتمام ناصر تقوایی + فیلم درگذشت «آزی آزبورن» خواننده سرشناس موسیقی راک ماجرای دزدی که کارگاه ساخت پهپاد را لو داد چه بود؟ + فیلم «زن و بچه» در آستانه اکران عمومی، میلیاردی شد
سرخط خبرها

بازیگر روس به فضا سفر کرد

  • کد خبر: ۸۲۹۵۶
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۰
بازیگر روس به فضا سفر کرد
آژانس فضایی «روسکاسموس» روسیه امروز در ساعت ۴:۵۵ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی(۱۲:۲۵ تهران) موشک سایوز MS-۱۹ را به فضا پرتاب کرد. در این سفر یک بازیگر روسی و یک کارگردان و فضانورد «آنتوان شاکپلروف» عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، "یولیا پرسلید" (Yulia Peresild)، بازیگر  و "کلیم شیپنکو" (Klim Shipenko)، کارگردان برای ساخت یک فیلم سینمایی به ایستگاه فضایی رفتند. این دو قرار است به مدت ۱۰ روز در فضا بمانند. "شاکپلروف" که خلبان این فضاپیما است چهارمین پرواز خود را تجربه می‌کند.

"پرسلید" در این فیلم که "چالش" نام دارد، نقش پزشکی را ایفا می‌کند که برای نجات جان یک فضانورد به ایستگاه فضایی بین‌المللی سفر کرده است. او با پیشی گرفتن از "تام کروز" تبدیل به اولین بازیگر در فضا خواهد شد. ناسا سال گذشته اعلام کرد که با تام کروز برای فیلمبرداری در ایستگاه فضایی مذاکره کرده است، اما از آن زمان تاکنون زمان‌بندی دقیقی برای انجام این سفر اعلام نشده است.

"پرسلید" به عنوان بخشی از آموزش‌هایش سوار بر هواپیما گرانش صفر را نیز تجربه کرده است.

"پرسیلد" و "شیپنکو" قرار است در روز ۱۶ اکتبر با موشک سایوز دیگری به زمین بازگردند و پس از نیمه شب در قزاقستان فرود بیایند. "شاکپلروف" در ایستگاه فضایی می‌ماند تا ماموریتی شش ماهه را به انجام برساند. در همین حال "اولگ نوویتسکی" (Oleg Novitskiy) با پایان ماموریت خود همراه با این دو خدمه به زمین بازمی‌گردد.

فضانوردان ناسا، "مارک وندهی" (Mark Vande Hei) و "پتر دوبروف" (Petr Dubrov) که همراه با "نوویتسکی" به فضا رفته بودند صندلی‌هایشان را برای بازگشت به زمین به این بازیگر و کارگردان خواهند داد. این دو فضانورد در ماه مارس پس از گذراندن تقریبا یک سال در فضا به زمین بازخواهند گشت.  

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->