نگاهی به فیلم «بچه مردم» به بهانه اکران سینمایی‌اش | آیا این فیلم نویدی بر رونق محتوای خوب سینمایی است؟ او بی‌صدا صحنه ساخت | یادی از احمد میرباذل، اولین بازیگر مشهدی فیلم‌های صامت تزیینات داخلی عمارت فرسوده | نگاهی به سریال «از یاد رفته»، ساخته برزو نیک نژاد ساخت سریال جدید «فرار از زندان» با بازیگران جدید آموزش داستان نویسی | چشم‌های دکمه‌ای من (بخش هشتم) مستند زندگی یوسفعلی میرشکاک، نویسنده و شاعر، در شبکه چهار سیما + زمان پخش مدیر مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری: هزار گروه نمایشی از سراسر کشور در جشنواره تئاتر «بچه‌های مسجد» شرکت می‌کنند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ درگذشت «رضا یحیایی» شخصیت اصلی مستند «آهن‌ربا» در حین فیلم‌برداری ادعای جنجالی درباره یک بازیگر | سوپراستار سینمای کمدی ایران در زندان قزل‌حصار! + جزئیات ۹۱ اثر در بخش بهترین فیلم بین‌المللی اسکار ۲۰۲۶ گزارشی از چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه تهران شیوه مبارزه «رابرت دنیرو» بازیگر معروف هالیوود با ترامپ مستند «بار دیگر ابوذر» در سیمای خراسان رضوی + زمان پخش زنان فیلم‌ساز؛ محور جدید سیاست‌های فرهنگی دولت نسخه عربی سریال «بازی مرکب» (Squid Game) ساخته می‌شود آرای مردمی روز اول جشنواره فیلم کوتاه تهران اعلام شد آغاز روند برگزاری کنسرت‌ها در سالن میلاد با تایید آتش‌نشانی
سرخط خبرها

بازیگر روس به فضا سفر کرد

  • کد خبر: ۸۲۹۵۶
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۰
بازیگر روس به فضا سفر کرد
آژانس فضایی «روسکاسموس» روسیه امروز در ساعت ۴:۵۵ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی(۱۲:۲۵ تهران) موشک سایوز MS-۱۹ را به فضا پرتاب کرد. در این سفر یک بازیگر روسی و یک کارگردان و فضانورد «آنتوان شاکپلروف» عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، "یولیا پرسلید" (Yulia Peresild)، بازیگر  و "کلیم شیپنکو" (Klim Shipenko)، کارگردان برای ساخت یک فیلم سینمایی به ایستگاه فضایی رفتند. این دو قرار است به مدت ۱۰ روز در فضا بمانند. "شاکپلروف" که خلبان این فضاپیما است چهارمین پرواز خود را تجربه می‌کند.

"پرسلید" در این فیلم که "چالش" نام دارد، نقش پزشکی را ایفا می‌کند که برای نجات جان یک فضانورد به ایستگاه فضایی بین‌المللی سفر کرده است. او با پیشی گرفتن از "تام کروز" تبدیل به اولین بازیگر در فضا خواهد شد. ناسا سال گذشته اعلام کرد که با تام کروز برای فیلمبرداری در ایستگاه فضایی مذاکره کرده است، اما از آن زمان تاکنون زمان‌بندی دقیقی برای انجام این سفر اعلام نشده است.

"پرسلید" به عنوان بخشی از آموزش‌هایش سوار بر هواپیما گرانش صفر را نیز تجربه کرده است.

"پرسیلد" و "شیپنکو" قرار است در روز ۱۶ اکتبر با موشک سایوز دیگری به زمین بازگردند و پس از نیمه شب در قزاقستان فرود بیایند. "شاکپلروف" در ایستگاه فضایی می‌ماند تا ماموریتی شش ماهه را به انجام برساند. در همین حال "اولگ نوویتسکی" (Oleg Novitskiy) با پایان ماموریت خود همراه با این دو خدمه به زمین بازمی‌گردد.

فضانوردان ناسا، "مارک وندهی" (Mark Vande Hei) و "پتر دوبروف" (Petr Dubrov) که همراه با "نوویتسکی" به فضا رفته بودند صندلی‌هایشان را برای بازگشت به زمین به این بازیگر و کارگردان خواهند داد. این دو فضانورد در ماه مارس پس از گذراندن تقریبا یک سال در فضا به زمین بازخواهند گشت.  

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->