متن قانون پیوستن ایران به CFT منتشر شد رفیع‌زاده: نظام اداری با هدف رضایتمندی مردم اصلاح خواهد شد پیام تسلیت رهبر معظّم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن (۲۶ مهر ۱۴۰۴) طرح ساماندهی نیروهای شرکتی از دستور کار دولت خارج نشده است آیت‌الله علم‌الهدی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید، بزرگ‌ترین رزمایش قدرت ملی در برابر دشمنان بود | سپاه می‌تواند محور اقتدار فرهنگی کشور باشد معاون ترامپ برای پیگیری بخش دوم توافق غزه به اراضی اشغالی می‌رود پزشکیان به قزاقستان سفر می‌کند حقوق مهرماه پزشکیان به حساب جامعه خیران مدرسه‌ساز واریز شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) + عکس عضو کمیسیون عمران مجلس: استیضاح وزیر راه رأی نمی‌آورد رزمایش مشترک دریایی ایران و جمهوری آذربایجان پایان یافت رئیس ستاد انتخابات استان خراسان رضوی: ۲۷ مهرماه، آخرین مهلت استعفای داوطلبان مشمول ماده ۴۱ است قانون پیوستن ایران به CFT از سوی قالیباف ابلاغ شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) عراقچی در گفت‌وگوی تلفن با امیرخان متقی: ایران آماده کمک برای کاهش تنش‌ و تسهیل گفت‌و‌گو‌ میان افغانستان و پاکستان است واکنش وزیر راه به کلید خوردن استیضاحش تحلیل نشنال اینترست درباره احتمال بازگشت آمریکا به بگرام | واکنش احتمالی ایران، چین و روسیه چه خواهد بود؟ سخنگوی دولت: مبلغ کارت رفاهی از ۳۰۰ به ۵۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد جزئیات برگزاری انتخابات الکترونیکی شوراها قالیباف: نهاد دولت و مردم نیازمند مشارکت بهتر و گسترده‌تری هستند حماس بر پایبندی به توافق آتش‌بس تاکید کرد صدور گواهینامه‌های جدید با اطلاعات دوزبانه برای تسهیل رانندگی در خارج از کشور دریادار ایرانی: نیازمند توسعه دریایی در ابعاد گوناگون هستیم بقایی در دانشگاه تهران عنوان کرد: قطعنامه «۲۲۳۱» پایان یافت سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: غیرقابل‌اعتمادبودن آمریکا در مذاکرات محرز است خضریان: بیش از ۴۰ درصد سبد هزینه خانواده‌ها مربوط به مسکن است حمله هوایی پاکستان به شرق افغانستان در آستانه سفر هیئت‌ها به دوحه | ۱۷ تن جان باختند و ۱۴ نفر زخمی شدند رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: درباره اسنپ بک زمان بررسی برجام در مجلس بحث شد | با برجام در موشکی قدرت یافتیم
سرخط خبرها

پلیس هوشمند، امنیت پایدار

  • کد خبر: ۸۳۲۰۵
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۲
پلیس هوشمند، امنیت پایدار
سرتیپ محمدکاظم تقوی - فرمانده انتظامی خراسان‌رضوی

گسترش و تغییر سریع و روزافزون اجتماعی، سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف را با سرمایه‌های مالی و تجهیزات پیشرفته و نوین به‌نحو گسترده‌ای به‌سوی فناوری‌های ارتباطی سوق داده است و این امور زیربنای تغییرات دنیای اطلاعات هستند. کاربست رویکرد‌های ارتباط و تعامل اجتماعی در این وضعیت، راهبردی است که پلیس در بهره‌گیری از فرصت‌های موجود برای ایفای نقش حساس و حیاتی‌اش در تولید و برقراری و تحکیم نظم و امنیت از آن استفاده می‌کند.

یکی از شاخصه‌های پلیس هوشمند در تراز انقلاب اسلامی تکیه بر ارتباط نوین برپایه تعامل دوسویه و اعتماد اجتماعی است و هرگونه ضعف یا غفلت از این راهبرد، چالش‌هایی جدی پیش‌روی مأموریت برقراری نظم و انضباط اجتماعی و احساس امنیت عمومی قرار می‌دهد.

امروز پلیس در ایفای نقش اجتماعی و همچنین حضور مقتدرانه در عرصه جنگ شناختی، می‌کوشد هجمه فناوری‌های جدید ارتباطی را که قواعد حقوقی موضوعات و مسائل مختلف را دچار خلل و مشکل می‌کند، با مدیریت حرفه‌ای و تخصصی و اصول مبتنی بر اخلاق اسلامی بی‌اثر کند و احساس امنیت اجتماعی را ارتقا بخشد.

پیچیدگی این مأموریت در دامنه نفوذ فناوری‌های جدید به حریم خصوصی، خلوت و فضای اختصاصی زندگی افراد و خانواده‌ها نمایان می‌شود. اگر هوشیاری جامعه در توجه به سبک زندگی اسلامی و معیار‌های شناختی و هماهنگی، همراهی، همگامی و همسویی سرمایه‌های اجتماعی با نیروی انتظامی نباشد، بی‌هیچ تردیدی شاهد شدت آسیب‌های ویرانگر خواهیم بود.

پاسداشت فرهنگ، هویت و ماهیت زندگی اجتماعی در کنار توجه به روزآمدی و کارآمدی تکلیفی است که با ارج‌گذاری به ارزش‌ها و هنجار‌های انقلابی و اصول اسلامی در مقابله هوشمندانه با تهدید دشمن مؤثر واقع می‌شود. مسلم است که دشمنان نظام اسلامی از هیچ حربه‌ای، چه تحریم‌های ظالمانه و چه گسترش بحران و آشوب در منطقه یا هجمه‌های تخریبی در جنگ شناختی، لحظه‌ای از مواضعشان عقب‌نشینی نمی‌کنند؛ بنابراین باید تعامل پیوسته و نظام پیشنهاد‌های پویایمان را با جدیت و مقید به توسعه در راستای حضور و مقاومت در این سنگر برای دفاع از امنیت و اقتدار ایران اسلامی مهیا کنیم.

امسال هفته نیروی انتظامی را به برکت خدمت صادقانه در سوگواری‌های مکتب امام‌حسین (ع) و عنایات ویژه، ولی نعمتمان حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) و به‌میمنت ماه عزیز ربیع‌الاول با شعار «پلیس هوشمند، امنیت پایدار» آغاز می‌کنیم و برنامه زیادی برای خدمت‌رسانی به مردم و اطلاع‌رسانی اقدامات انجام‌شده در دستورکار داریم.

امید است بتوانیم در هفته بزرگداشت ناجا که فرصتی مغتنم برای توسعه تعاملات و ارتباط پلیس و مردم است، با شناخت درست و علمی در موقعیت خطیری که پیش‌روی ماست، هوشمندانه برای تجلی امنیت پایدار گام برداریم.

در ادای این تکلیف مقدس، رسانه‌های جمعی نقش مؤثری برای تحقق اهداف عالی دارند. در این فرصت جا دارد از خردورزان اندیشمند رسانه‌های جمعی استان خراسان‌رضوی تشکر ویژه‌ای کنم، آن‌ها یاوران راستین و بازوان پرتوان مسیر امنیت و پل ارتباطی پلیس و مردم هستند.

در پایان ضمن تشکر از نماینده معزز، ولی فقیه و امام‌جمعه مشهد، تولیت آستان مقدس رضوی، شهرداری مشهد، شورای تأمین، دستگاه قضایی و همه سازمان‌ها و نهاد‌های خراسان‌رضوی و شهروندان قانون‌مدار، از زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی ثامن‌الحجج (ع) درخواست می‌کنیم پیشنهاد‌ها و نظر‌های سازنده‌شان را به شماره۱۹۷ دفتر نظارت همگانی بازرسی فرماندهی انتظامی خراسان‌رضوی ارائه دهند و پشتیبان و همراه خادمان نظم و امنیت باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->