آخرین آمار کرونا تا ۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۵۱۴۴ ابتلا و ۲۸ فوتی جدید کرونا در کشور ماجرای زنده شدن یک مُرده در سردخانه‌ای در یاسوج + فیلم جزئیات تازه از ایرادات شورای نگهبان به لایحه رتبه‌بندی معلمان (۳ بهمن ۱۴۰۰) پناه بردن روباه به منزل یکی از اهالی شهرستان نیر اردبیل + فیلم آخرین اخبار از رتبه‌بندی معلمان | تا پایان بهمن یا قبل از عید اجرایی می‌شود (۳ بهمن ۱۴۰۰) وزارت بهداشت: خبرهای خوبی نداریم، شیوع اومیکرون گسترده شد برای کودکان ایرانی چه واکسن‌هایی تزریق می‌شود؟ گفتگو با سمیرا شاهوردی، «مادر آرزوها» در آستانه برآورده‌شدن ده‌هزارمین آرزو اعترافات تلخ جوان مشهدی که پدرش را کشت + عکس معجزه‌ای به نام «مادر» ماجرای کارخانه‌دار شدن زنی با استفاده از سوسک! + فیلم ورود سازمان برنامه و بودجه به درخواست‌های بازنشستگان و مستمری‌بگیران (۳ بهمن ۱۴۰۰) ثبت‌نام جاماندگان کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ + جزئیات چشم‌ها مرگ شما را پیش بینی می‌کند بی نهایت بلند و به غایت مرگ آور
خبر فوری

روش تهیه دانُک | آشی خوشمزه از خطه خراسان

  • کد خبر: ۸۴۱۴۴
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۸
روش تهیه دانُک | آشی خوشمزه از خطه خراسان
یکی از این آش‌های خوشمزه که مخصوص خطه خراسان است آش گندم یا دانک است که طعمی شبیه به حلیم‌های محلی دارد.

مقدم | شهرآرانیوز؛ با سرد شدن هوا، ذائقه ما هم به سمت انتخاب غذا‌های گرم و پرکالری می‌رود، مانند انواع آش و سوپ که در سبد غذایی ما ایرانی‌ها جایگاهی ویژه هم دارند. یکی از این آش‌های خوشمزه که مخصوص خطه خراسان است آش گندم یا دانک است که طعمی شبیه به حلیم‌های محلی دارد. غلظت آن هم در انتهای پخت به حد حلیم می‌رسد و حسابی کش می‌آید. توصیه می‌کنیم حتما پخت این آش خوشمزه را یک بار هم شده امتحان کنید.

پیاز متوسط
یک عدد
گوشت گوسفندی
۱۵۰ گرم
نخود
نصف پیمانه
گندم پوست کنده
۲ پیمانه
نمک
به میزان لازم
روغن
به میزان لازم
فلفل سیاه و زردچوبه
به  میزان لازم
تره کوهی
۳ قاشق غذاخوری

روش تهیه

گندم و نخود را که از شب قبل خیس کرده‌اید، همراه با گوشت درون قابلمه‌ای بریزید و به آن آب اضافه کنید. سپس ظرف را روی اجاق بگذارید. آب که جوش آمد، کف روی آن را بردارید و سبزی را به آن اضافه و شعله را کم کنید. بعد یک ساعت هم نمک را به آن بیفزایید.
پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با روغن تفت بدهید. پیاز‌ها که طلایی و نرم شد، ادویه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید تا طعم خامی زردچوبه گرفته شود.
در سومین ساعت پخت، گوشت پخته را خارج و ریش ریش کنید و همراه با پیاز داغ به آش اضافه کنید. در یک ساعت باقی مانده از پخت، آش را مرتب هم بزنید تا هم ته نگیرد هم حسابی لعاب بدهد و غلیظ شود.

فوت آشپزی

*گوشت همراه با استخوان طعم خیلی بهتری به غذایتان می‌دهد.
*تره کوهی به آشتان لعاب‌ می‌دهد. به سلیقه خودتان می‌توانید جایگزینی برای آن انتخاب کنید یا اصلا درون آش  سبزی نریزید.
*میزان زردچوبه را اگر کمی بیشتر بگیرید، آش خوش‌رنگ‌تر می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
دوست دارید به چه محتوایی در سایت شهرآرانیوز بیشتر پرداخته شود؟
فرهنگی، هنری
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}