ابتلای ۹۰ نفر به تب دنگی در کشور تا کنون (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) دستگیری بادیگارد سلبریتی‌ها پس از قتل و گروگانگیری در تهران پرداخت ۱۳۰ هزار فقره تسهیلات صندوق امداد ولایت به مددجویان کمیته امداد خراسان‌رضوی مدرسه مسجدمحور؛ جوانه‌ای است بر درخت تنومند انقلاب اسلامی رونمایی از نمونه‌های ۹ گونه از خزندگان ایران اعلام محدودیت‌های ترافیکی مراسم دعای عرفه در مشهد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) اسناد دفترچه‌ای قدیمی دیگر اعتبار ندارند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۲۷ خرداد ١۴٠٣) | بارش باران در مناطق غربی و شرقی استان فوت ۵ زائر ایرانی در ایام حج ۱۴۰۳ سال گذشته، همیاران صلح به ۴۰ هزار پرونده در مشهد رسیدگی کردند معاون زنان ریاست‌جمهوری از اجرای طرح «زنان برای زنان» خبر داد معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان‌رضوی: تعیین مقصران سیلاب اخیر مشهد در حال رسیدگی است اعمال‌قانون ۲۰۱۹ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۹ نفر در تصادفات مصدوم شدند (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) مجازات قصاص برای ۲ محافظ خصوصی به جرم قتل مرد معتاد در مشهد + عکس ارس، پلنگ باغ وحش مشهد پس از درمان دیده شد آیا در مغز میکروب وجود دارد یا نه؟
سرخط خبرها

روش تهیه دانُک | آشی خوشمزه از خطه خراسان

  • کد خبر: ۸۴۱۴۴
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۸
روش تهیه دانُک | آشی خوشمزه از خطه خراسان
یکی از این آش‌های خوشمزه که مخصوص خطه خراسان است آش گندم یا دانک است که طعمی شبیه به حلیم‌های محلی دارد.

مقدم | شهرآرانیوز؛ با سرد شدن هوا، ذائقه ما هم به سمت انتخاب غذا‌های گرم و پرکالری می‌رود، مانند انواع آش و سوپ که در سبد غذایی ما ایرانی‌ها جایگاهی ویژه هم دارند. یکی از این آش‌های خوشمزه که مخصوص خطه خراسان است آش گندم یا دانک است که طعمی شبیه به حلیم‌های محلی دارد. غلظت آن هم در انتهای پخت به حد حلیم می‌رسد و حسابی کش می‌آید. توصیه می‌کنیم حتما پخت این آش خوشمزه را یک بار هم شده امتحان کنید.

پیاز متوسط
یک عدد
گوشت گوسفندی
۱۵۰ گرم
نخود
نصف پیمانه
گندم پوست کنده
۲ پیمانه
نمک
به میزان لازم
روغن
به میزان لازم
فلفل سیاه و زردچوبه
به  میزان لازم
تره کوهی
۳ قاشق غذاخوری

روش تهیه

گندم و نخود را که از شب قبل خیس کرده‌اید، همراه با گوشت درون قابلمه‌ای بریزید و به آن آب اضافه کنید. سپس ظرف را روی اجاق بگذارید. آب که جوش آمد، کف روی آن را بردارید و سبزی را به آن اضافه و شعله را کم کنید. بعد یک ساعت هم نمک را به آن بیفزایید.
پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با روغن تفت بدهید. پیاز‌ها که طلایی و نرم شد، ادویه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید تا طعم خامی زردچوبه گرفته شود.
در سومین ساعت پخت، گوشت پخته را خارج و ریش ریش کنید و همراه با پیاز داغ به آش اضافه کنید. در یک ساعت باقی مانده از پخت، آش را مرتب هم بزنید تا هم ته نگیرد هم حسابی لعاب بدهد و غلیظ شود.

فوت آشپزی

*گوشت همراه با استخوان طعم خیلی بهتری به غذایتان می‌دهد.
*تره کوهی به آشتان لعاب‌ می‌دهد. به سلیقه خودتان می‌توانید جایگزینی برای آن انتخاب کنید یا اصلا درون آش  سبزی نریزید.
*میزان زردچوبه را اگر کمی بیشتر بگیرید، آش خوش‌رنگ‌تر می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->