صدور هشدار سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در برخی نقاط خراسان رضوی (یکشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۴) چرا چاقی در میان دانش آموزان بیشتر شده است؟ مصرف این قارچ‌ها جانتان را تهدید می‌کند! اعتراض یک نماینده مجلس به نابرابری‌های آموزشی و محرومیت برخی از دانش‌آموزان از امکانات ضروری هزینه ۵ میلیارد ریالی خراسان رضوی برای طرح‌های مرتبط با پدافند غیرعامل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۴) | احتمال بارش برف در نواحی کوهستانی استان نصب بیش از ۳۰۰ کنتور آب هوشمند برای مشترکان پرمصرف خراسان رضوی طی یک سال گذشته یک جان‌باخته و ۵ مصدوم، حاصل بی‌احتیاطی‌های جاده‌ای خراسان رضوی در روز گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری نیمه‌متمرکز ۱۴۰۵، امروز (۱۱ آبان ۱۴۰۴) مدیریت آلرژی‌های پاییزی دانش‌آموزان با روش‌های طب سنتی رئیسی: تعداد تولد‌ها به زیر یک میلیون رسیده است هشدار جدی در مورد آب نبات های دودزا مهلت ثبت سفارش کتب درسی تک‌جلدی آغاز شد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) + آدرس سایت آخرین وضعیت توزیع شیر در مدارس | اولویت با مناطق محروم است مشاوران املاک مشهد مانع اجرای قانون ثبت رسمی معاملات با اثرات پنهان قند بر بدن آشنا شوید سرماخوردگی در کودکان می‌تواند منجر به ایست قلبی شود ۹۵ درصد بیماران پروانه‌ای حاصل ازدواج فامیلی هستند انتقاد بازنشستگان فولاد از خدمات ناچیز بیمه تکمیلی | داروخانه‌ها و مراکز درمانی پاسخگوی بازنشستگان نیستند مشهد؛ در تقاطع فرونشست و  گسل | درباره تهدیدی انسان ساخت که تاب آوری شهر در برابر زلزله را کاهش می دهد قتل پیرمرد توسط دزد تبعه خارجی با همدستی زن جوان در اطراف مشهد! ۲ دختربچه در بندرعباس قربانی حریق خانگی شدند کل و بز ایرانی؛ گونه‌های در معرض خطر دیده می‌شوند + ویدئو آتش‌سوزی گسترده کارگاه گاز مایع در شیراز مهار شد پیش‌دبستانی در یک قدمی اجباری شدن ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعتراض بازنشستگان تامین‌اجتماعی به نحوه اجرای متناسب‌سازی حقوق (۲۶ مهرماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۴۴۹۴
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۴
  • ۳
اعتراض بازنشستگان تامین‌اجتماعی به نحوه اجرای متناسب‌سازی حقوق (۲۶ مهرماه ۱۴۰۰)
بازنشستگان سال‌های ۸۶ و ۸۷ سازمان تامین اجتماعی به شیوه‌ی اعمال ضرایب متناسب‌سازی حقوق خود اعتراض دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، بازنشستگان سال‌های ۸۶ و ۸۷ سازمان تامین اجتماعی می‌گویند که مستمری آن‌ها به استناد بخشنامه‌های ۴۸ و ۵۴ مستمری‌ها با اشتباه فنی اعمال شده است.

به گفته‌ی این بازنشستگان، مبالغ جایگزینی برای ضریب مستمری برقراری بازنشستگان سال۸۶ به جای مبلغ ۱۸۳ هزار تومان، ۲۰۰ هزار تومان است و برای بازنشستگان سال ۸۷ به جای مبلغ ۲۱۹ هزار و ۶۰۰ تومان ۲۳۵ هزار تومان محاسبه شده که نادرست است.

دلیل اشتباه فنی رخ داده، این است که در قسمت اول فرمول و تفاضل ضرایب مستمری، دو کسر مورد تفاضل از یک جنس نبوده و مبنای محاسبه هریک از آن‌ها متفاوت هستند.

به همین دلیل، بازنشستگان سال‌های ۸۶ و ۸۷ تاکید دارند که نحوه اعمال ضرایب، برخلاف بخشنامه‌های سازمان تامین اجتماعی است.

منبع: ایلنا


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
علی ترابی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
0
0
سلام علیکم انشاالله موفق باشید اگر این مبلغی که اشاره کردین و حق ماست چرا در این چندسال مسعو لینت تامین اجتماعی به روی خؤدشون نمی‌آورند وما و خانواده ما را در این وضعیت نداری نگه داشته اند جواب خدارو چطور می دهندما که راضی نیستیم
همه اگر حر ف نادران گوش کنند خوشبخت می شوند
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
0
0
یا امام زمان ادرکنی
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۹
0
0
اقای رئیس جمهور توروخدا همسان سازی صندوق کشوری انجام بدین ما هیچ اعتراضی نداریم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->