پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ضرغامی: آیین‌نامه‌ سفر به ایران به‌زودی ابلاغ می‌شود

  • کد خبر: ۸۴۵۰۹
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۸
ضرغامی: آیین‌نامه‌ سفر به ایران به‌زودی ابلاغ می‌شود
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به تدوین آیین‌نامه‌ سفر به ایران گفت: گردشگری از مصادیق بارز دیپلماسی عمومی است و سیاست دولت سیزدهم نیز تقویت دیپلماسی عمومی است که یکی از شاخه‌های مهم آن موضوع گردشگری است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عزت‌الله ضرغامی در نشست مشترک وزیران امور خارجه، بهداشت و درمان و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که در محل وزارت خارجه برگزار شد، در بخشی از صحبت‌های خود با بیان این‌که حدود ۲۰ ماه است صدور ویزای گردشگری متوقف شده، گفت: در مدت اخیر تلاش کرده‌ایم که روند واکسیناسیون عوامل مرتبط با گردشگری گسترش پیدا کند و در ادامه هماهنگی‌ها و اقدامات لازم برای تعیین رعایت پروتکل‌ها و تنظیم مقررات مربوط به ورود گردشگر در کشور با وزارت بهداشت انجام شده و در این زمینه در حال همکاری هستیم.

او ادامه داد: همان‌طور که اشاره کردم ۲۰ ماه است صدور ویزای گردشگری متوقف شده است، با توجه به اهمیت موضوع گردشگری و همچنین اهمیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تنظیم مقررات در این زمینه آیین‌نامه‌ای در این زمینه تدوین شده که ابلاغ می‌شود. در ارتباط با این آیین‌نامه عوامل مؤثر در گردشگری توجیه شده‌اند و در این زمینه آموزش‌هایی به آن‌ها در حال ارائه شدن است و ما در تلاش هستیم تا بتوانیم گردشگری را هر چه زودتر از سر بگیریم و زمینه‌های لازم برای صدور ویزای گردشگری در تمام حوزه‌های مرتبط فراهم شود.

ضرغامی همچنین تأکید کرد:‌ گردشگری از جمله موضوعاتی است که موضوع تحریم‌ها نمی‌تواند در مورد آن معنا و مفهومی داشته باشد و همان‌طور که اشاره شد اگر زمینه‌های لازم فراهم شود، ان‌شاء‌الله در آینده نزدیک روند مربوط به گردشگری و صدور ویزای آن آغاز خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->