۲ بازیکن جدید اروپایی در تیم رونالدو ۲۵ داور در تست آمادگی جسمانی پیش‌فصل رد شدند! دورسون در لیست خرید ساپینتو | هجوم استقلال به خط حمله پرسپولیس نارضایتی هاشمیان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی | از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟ ادعای استقلال: آسانی در سوپرجام بازی می‌کند توافق استقلال با نازون | مهاجمان در راه استقلال موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم
سرخط خبرها

احضار عزیزی خادم به مجلس| اظهارات نسنجیده رئیس فدراسیون فوتبال دردسرساز شد

  • کد خبر: ۸۴۸۸۹
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷
احضار عزیزی خادم به مجلس| اظهارات نسنجیده رئیس فدراسیون فوتبال دردسرساز شد
رئیس فدراسیون فوتبال برای ادای توضیحاتی پیرامون آخرین اظهاراتش در یک برنامه تلویزیونی به مجلس شورای اسلامی فرا خوانده شده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، شهاب الدین عزیزی خادم با اظهارات اخیر خود در یک برنامه تلوزیونی انتقاد نماینده‌های مجلس را برانگیخته و درهمین راستا او به مجلس فرا خوانده شده است. درهمین راستا محمدمهدی فروردین، رئیس فراکسیون ورزش توضیحاتی دارد: قرار است از شهاب‌الدین عزیزی خادم و مشاور حقوقی او غلامرضا رفیعی دعوت کنیم تا در فراکسیون ورزش حاضر شوند و به برخی ابهامات پاسخ بدهند.

رئیس فراکسیون ورزش در پاسخ به این سؤال که آیا این جلسه به خاطر اظهارات عزیزی خادم پیرامون مسائلی که گفته می‌شود به علوم غریبه مربوط است برگزار می‌شود، گفت: این موضوع دوم است. موضوع اصلی بحث VAR و اظهاراتی است که عزیزی خادم و رفیعی در برنامه فوتبال برتر مطرح کردند. این صحبت‌ها هم به شأن داوران فوتبال کشور و هم به اقتدار و امنیت نظام خدشه وارد کرد. موضوعی که او به زبان آورد و اعلام کرد کشور در ۲۰ سال نتوانسته یک جوراب وارد کند به نوعی خوراک برای بیگانه‌هاست. این مساله قابل پیگرد است و باید جواب بدهد که چرا چنین صحبتی کرد.

وی تصریح کرد: در مورد ادبیاتی که بعد از هر بازی استفاده می‌کند و مصاحبه‌هایی که هیچ سنخیتی با مسائل فنی فوتبال ندارند، باید بازیکنان و کادر فنی تیم در مورد زحمات‌شان ادعا کنند. امروز در ورزش هرکس بیشتر روی مسائل فنی مانند تکنیک، تاکتیک و آمادگی جسمانی تمرکز کند موفق است. نباید به مسائلی که امروز بیشتر جنبه خرافات دارد بپردازیم و از زحمات بازیکنانی که اغلب لژیونر هستند غافل باشیم. اینکه بخواهیم به جای موضوعات فنی خودمان را به مسائلی وصل کنیم که نگاه مردم را عوض و آن‌ها را دچار نگرانی می‌کند، توهین به فرهنگ و روحیه جوانمردی ورزش است.

لازم به ذکر است که حضور عزیزی خادم در برنامه فوتبال برتر و در اختیار قرار گرفتن دقایق طولانی برای صحبت با مخاطبان نیز به یک انتقاد تازه تبدیل شده و برخی براین باورند که یک برنامه تلویزیونی این چنین زمان در اختیار رئیس فدراسیون فوتبال قرار دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->