وزیر آموزش و پرورش در مشهد: استکبارستیزی، هویت ذاتی عشایر ایران است | نظام آموزش عشایری کشور اصلاح می‌شود + فیلم ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴) حادثه برای خودروی حامل دانش‌آموزان در دزفول، یک فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ایران درگیر یکی از طولانی‌ترین دوره‌های خشکسالی چند دهه اخیر! وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در مدارس برای همه مقاطع از ۱۸ آبان ۱۴۰۴ آغاز می‌شود + فیلم تأمین واکسن آنفلوانزا برای والدین شهدا و جانبازان در تایباد افزایش یافت نامه رئیس نظام پزشکی به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مطالبات بخش درمان پرداخت شود ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی شبانه‌روز گذشته (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ثبت‌نام سهمیه جدید وام بازنشستگان تأمین اجتماعی برای ۳۰ هزار نفر آغاز شد (۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴) تأکید ویژه وزیر آموزش و پرورش بر آموزش معلمان و ساماندهی مدارس کانکسی + فیلم دستور معاون‌اول رئیس‌جمهور به وزیر آموزش و پرورش: فوراً علت سانحه تصادف سرویس‌های مدارس در تهران پیگیری شود ورزش، مؤثرترین راهکار برای پیشگیری و درمان بی‌اختیاری ادرار در بانوان پیش‌بینی هواشناسی کشور تا پایان هفته جاری (۱۴ آبان ۱۴۰۴) | احتمال بازگشت آلودگی هوا به نیمه شرقی کشور + فیلم با این ۲ میوه نارنجی پاییزی، خطر سرماخوردگی رفع شده و کبد و کلیه شما پاک‌سازی می‌شود توصیه‌های اورژانس برای کاهش اثرات آلودگی هوا در فصل سرما کاهش سردرگمی و هزینه‌های مردم با تجمیع واحدهای دادسرا و دادگاه در مجتمع‌های قضایی | از ارجاع تا اجرا زوج پزشک با کمک پلیس مشهد سارق را شناسایی کردند | رسوایی خدمتکار پیر برابر دوربین ۲ فرار مالیاتی بزرگ در خراسان رضوی و یزد کشف شد | بدهی ۵.۳ همتی به سازمان مالیات کشور معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت کار: هیچ شرمندگی بالاتر از محروم ماندن کارگران و بازنشستگان از خدمات درمانی نیست کشف محموله قاچاق دارویی ۷ میلیارد ریالی در خراسان رضوی (۱۴ آبان ۱۴۰۴) آیا دریافت مبالغ سنگین از سوی تأمین اجتماعی برای «اصلاح عناوین شغلی» متوقف می‌شود؟ کشف ۱۵۶ خودروی لوکس خارجی قاچاق در پایتخت | خودرو‌ها مجموعاً ۸۸۵ میلیارد تومان می‌ارزند آیا بازنشستگان می‌توانند بدون نگرانی از قطع مستمری به اشتغال خود در تاکسی‌های اینترنتی بپردازند؟ مشهد، رکورددار آمار گازگرفتگی در کشور | گزارش شهرآرانیوز از راهکار‌های مقابله با «قاتل خاموش» در فصل سرما واکنش سخنگوی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی درخصوص تأثیر ضریب شاغلین در آزمون تأکید دادگستری کل خراسان رضوی بر ترویج سازش در پرونده‌های استان | قانون، حساسیت شدیدتری درمورد توهین به بانوان دارد
سرخط خبرها

پذیرفته شدگان انصرافی دوره روزانه، از شرکت در کنکور ارشد۱۴۰۱ منع می‌شوند

  • کد خبر: ۸۵۱۴۵
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۱
  • ۱
پذیرفته شدگان انصرافی دوره روزانه، از شرکت در کنکور ارشد۱۴۰۱ منع می‌شوند
پذیرفته شدگان نهایی دروه روزانه آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی که ثبت نام در دانشگاه محل قبولی آنها آغاز شده است ، همچنان در صورت عدم ثبت نام از شرکت در کنکور ۱۴۰۱ محروم هستند.

به گزارش شهرآرانیوز،متقاضیانی که در ردیف پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ که در یکی از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و دانشگاه آزاد یکی از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی قرار می‌گیرند، منحصرا می‌توانند در یکی از کدرشته‌محل های قبولی ثبت‌نام  کنند. به عبارتی مجاز به ثبت‌نام در هر دو محل قبولی نیستند در غیر این صورت مطابق ضوابط با آنها رفتار خواهد شد.

 اسامی قبول شدگان نهایی ۱۱ کدرشته امتحانی  و برخی از کدرشته‌محل های مربوط به دانشگاههای (دارای شرایط خاص) به طریق مقتضی، با هماهنگی ارگان های مربوط متعاقبا استخراج و اعلام خواهد شد.

پذیرفته شدگان می‌توانستند برای کسب اطلاعات درخصوص تاریخ، نحوه و مدارک لازم به سایت دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی محل قبولی مراجعه کنند.

درصورت عدم اعلام برنامه زمانی ثبت‌نام از سوی دانشگاه‌ها و موسسات پذیرفته شدگان از تاریخ ۴ و ۵ آبان ۱۴۰۰ برای ثبت‌نام به سایت اطلاع رسانی دانشگاه محل قبولی مراجعه کنند.

 پذیرفته شدگان باید در زمان مقرر برای ثبت‌نام در دانشگاه محل قبولی خود اقدام کنند، بدیهی است عدم اقدام به موقع پذیرفته‌شدگان برای ثبت‌نام، به منزله انصراف از ادامه تحصیل آنان تلقی خواهد شد.

 براساس‌ مصوبه‌ شورای عالی‌ انقلاب فرهنگی‌ در مورد مدارک‌ تحصیلی‌ صادر شده‌ توسط مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه یا مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان و یا اصفهان، فضلا و طلاب ‌حوزه‌های علمیه که بر اساس‌ مدرک‌ صادر شده‌ توسط مراکز فوق دوره ‌سطح ‌۲ را گذرانده‌اند و یا تا تاریخ ۳۰ مهر ۹۹ فارغ‌التحصیل‌ می‌شوند،‌ منحصراً مجاز بوده‌اند در هر یک‌ از کدرشته‌های ‌امتحانی گروه علوم انسانی ثبت‌نام‌ و در آزمون‌ آن‌ شرکت‌ کنند و در صورت پذیرفته‌شدن مشروط به گذراندن دروس پیش‌نیاز به تشخیص گروه آموزشی ادامه تحصیل دهند.

بدیهی‌ است ‌این‌ دسته‌ از متقاضیان باید تصویر مدرک‌ فراغت‌ از تحصیل‌ خود را که‌ توسط مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه یا مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان و یا اصفهان صادر شده ‌است‌ در اختیار داشته باشند.

پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ دارای مدرک تحصیلی معادل  هستند لازم است واجد شرایط مفاد «آیین‌نامه شرکت دارندگان مدارک معادل و غیررسمی در آزمون های ورودی مقاطع بالاتر» مصوب  شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات‌ و فناوری که طی بخشنامه توسط معاونت آموزشی وزارت متبوع به تمامی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ابلاغ شده، باشند.

براساس مصوبه جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، همه دارندگان مدرک معادل ضمن خدمت فرهنگیان که طی سال‌های ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ به دوره‌های مذکور راه یافته‌اند، حسب مورد از تسهیلات مصوبه برای ادامه تحصیل در مقاطع رسمی بالاتر برخوردار می‌شوند.

ثبت نام پذیرفته شدگان فوق منحصراً در تاریخ های اعلام شده توسط هر دانشگاه و با ارائه مدارک کامل مندرج  در اطلاعیه ای که در سایت سازمان سنجش قرار دارد ، صورت می‌پذیرد. 

بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور تعداد ۴۰۶ هزار و ۴۲۷ داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ مجاز به انتخاب رشته شدند که از این تعداد ۲۲۰ هزار و ۱۷۰ نفر زن یعنی ۵۴ درصد آنها "زن" و مابقی داوطلبان "مرد" بودند.

همچنین ظرفیت پذیرش در تمامی دوره های مورد پذیرش بدون در نظر گرفتن ظرفیت پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ۱۳۷ هزار و ۱۸ نفر تعیین شده که با اعلام نتایج نهایی، مجموعا بطور کلی ۱۳۰ هزار و ۸۲۷ نفر در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی وزارت علوم پذیرفته شدند که ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر زن و ۶۸ هزار و ۸۸۳ نفر آنها مرد بودند. مقایسه آمار ظرفیت اعلامی برای مقطع ارشد ۱۴۰۰ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دولتی با تعداد پذیرفته شدگان نشان می دهد در سال جاری ۶هزار ۱۹۱صندلی بدون خواهان و خالی می‌ماند.

 در هر مرحله از ثبت‌نام یا هن گام تحصیل، چنانچه مشخص شود متقاضی حقایق را کتمان نموده و اطلاعات غلطی ارائه نموده است و واجد شرایط نمی‌باشد قبولی وی باطل و مطابق مقررات از ادامه تحصیل محروم خواهد شد.

براساس ضوابط پذیرفته‌شدگان رشته‌های تحصیلی دوره روزانه آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹، اعم از اینکه در دانشگاه محل قبولی خود ثبت‌نام نموده و یا ننموده باشند حتی با دادن انصراف قطعی از تحصیل، مجاز به ثبت‌نام و شرکت در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰ نیستند.

معدل‌ مدرک کارشناسی پذیرفته‌ شده‌ باید با معدلی‌ که‌ قبلاً در زمان ثبت‌نام برای شرکت در آزمون به‌ سازمان‌ سنجش اعلام‌ نموده  و یا در مراحل بعد اصلاح نموده است، یکسان‌ باشد. بدیهی است از ثبت‌نام قطعی آن دسته از متقاضیانی که دارای مغایرت معدل باشند (معدل مندرج در مدرک آنان کمتر از معدل اعلام شده به این سازمان باشد) خودداری خواهد شد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
گلی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
0
0
خدالعنتشون کنن بااین مصوباتشون بابایکی اخراج شده باش یکی شهردورقبول شده اون بایدچیکارکنه بایدتا۲سال محروم کی ایم مصوبات گداشت من خودم اخراجیم بخاطرمشکلات بوجوداومدنتونستم ادامه بدم بادرخواستم موافقت نکردن چی چی ازجون مردم میخان
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->