نهضت همگانی پیشگیری از اعتیاد با اجرای طرح «شهید مهرورزی» در مشهدمقدس  تاریخچه حمل و نقل عمومی؛ از شرکت تعاونی تا سازمان نظارت بر تاکسی‌رانی در شهرداری مشهد | وقتی تاکسی‌ها به خیابان‌ آمدند کمک بزرگ کاپیتان تیم ملی قطر به آوارگان فلسطینی افزایش حدود ۴برابری دوچرخه‌های اشتراکی در مشهد طی دوره ششم مدیریت شهری دادستان کل کشور در مشهد: کاهش حضور دولت در موضوعات اقتصادی رویکرد خوبی است ۹۰ دقیقه گفت وگوی شفاف شهری با مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد قلندرشریف: مشهد در حمل‌ونقل عمومی، شهری پیشرو است | شهروندان با استفاده از وسایل نقلیه عمومی، به کاهش آلودگی هوا کمک کنند + فیلم استقبال از بهار ۱۴۰۵ در مشهد، خلاقانه‌تر از سال‌های گذشته با تغییر در شاخص‌های خلاقیت هوای مشهد در وضعیت بحرانی | شاخص آلودگی به عدد ۲۰۸ رسید (۲۴ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی روباز و لغو رویداد‌های ورزشی در مشهد، طی فردا پنجشنبه ٢۴ مهر ۱۴۰۴ محیط زیست برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) حمل‌ونقل شهری، متهم اصلی آلودگی هوای مشهد با سهم ۶۵ درصدی سازمان فاوای شهرداری مشهد از اجرای پروژه‌های هوشمندسازی مبلمان و زیرساخت‌های شهری خبرداد راهیابی ۳ اثر نمایشی از مشهد به شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد صدور هشدار سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تداوم آلودگی شدید در مشهد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی قوه‌قضائیه: نقش‌آفرینی خیران در حوزه آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از جرم ضروری است میانگین عمر ناوگان اتوبوسرانی مشهد باید به ۵ سال برسد افتتاح ۵ انبار حوادث خدمات شهری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ قلندرشریف: شهرداری مشهد از نظر نهادهای نظارتی برای ارتقای سطح خدمت‌رسانی استقبال می‌کند | بهره‌برداری از پروژه‌های شهری با حضور رئیس‌جمهور نمره قبولی سازمان بازرسی خراسان رضوی به اقدامات شهرداری مشهد در زمینه ساخت مترو برای زائران و مجاوران حرم رضوی + فیلم
سرخط خبرها

اعزام ۱۴۰۰ کادر درمانی کرونا و مبلغان جهادی به مشهد مقدس

  • کد خبر: ۸۵۵۰۱
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵
اعزام ۱۴۰۰ کادر درمانی کرونا و مبلغان جهادی به مشهد مقدس
مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه از اعزام ۱۴۰۰ نفر از کادر درمانی و مبلغان جهادی عرصه سلامت به مشهد مقدس در قالب هشتمین دوره طرح زائران حرم رضوی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه از اعزام ۱۴۰۰ نفر از کادر درمانی و مبلغان جهادی عرصه سلامت به مشهد مقدس در قالب هشتمین دوره طرح زائران حرم رضوی خبر داد.

به نقل از سازمان اوقاف و امور خیریه، رضا معممی مقدم با اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای امینانه نیات واقفان هشتمین دوره طرح زائران حرم رضوی با هدف تکریم و تجلیل از کادر درمانی کرونا و مبلغان جهادی فعال در عرصه سلامت در قالب چهار دوره سه روزه در مجتمع آموزشی فرهنگی امامت مشهد مقدس برگزار می‌شود.

وی اظهار داشت: سه دوره اول این طرح که ویژه کادر درمانی کرونا است از دهم تا نوزدهم آبان ماه برگزار می‌شود و زمان دوره چهارم که ویژه مبلغان جهادی عرصه سلامت است و با حمایت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود، متعاقباً اعلام خواهد شد.

معممی مقدم به حضور شخصیت‌های همچون نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی، تولیت استان قدس رضوی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاحیه این طرح اشاره کرد و افزود: هر گروه اعزامی به نام یکی از شهدای سلامت نام‌گذاری شده است و علاوه بر برنامه زیارت جمعی با هماهنگی با دارالهدایه حرم مراسم سخنرانی و مداحی نیز برای این عزیزان خواهیم داشت.

وی تصریح کرد: برنامه ریزی شده بود که در این طرح حدود ۱۲۰۰ زائر حضور داشته باشند، اما با توجه به استقبال استان‌ها در این چهار دوره حدود ۱۴۰۰ نفر از مشتاقان زیارت امام رضا (ع) حضور خواهند داشت.

معممی مقدم ادامه داد: مطابق آمار و اطلاعات سامانه جامع بانک اطلاعات و مدیریت موقوفات و اماکن متبرکه ما ۷۵۲ نیت در این خصوص داریم که مربوط به ۳۲۱ موقوفه دارای درآمد است.

مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: منتخبان کادر درمانی کرونا از طریق تعاملی که در استان‌ها با دانشگاه علوم پزشکی انجام شده معرفی شده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->