حضور رئیس جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + عکس ایران خواستار محکومیت تهدید‌های تروریستی اسرائیل و آمریکا از سوی سازمان ملل شد نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن»
سرخط خبرها

انتقاد میر تاج‌الدینی به فیلتر بودن توئیتر

  • کد خبر: ۸۵۵۳۱
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۳
انتقاد میر تاج‌الدینی به فیلتر بودن توئیتر
رییس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیاری از مسئولان از توییتر استفاده و مطالب مدنظر خود را از طریق آن منتشر می کنند، درباره فیلتر بودن توییتر و عدم رفع محدودیت آن واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «محمدرضا میر تاج الدینی» در مراسم افتتاحیه کمیته فناوری اطلاعات و ارتباطات فراکسیون راهبری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مدیریت فضای مجازی بدون محدودیت سازی باید در دستورکار قرار گیرد، گفت: «حمایت از پیام رسان‌های داخلی و استقبال مدیریت شده از پیام‌رسان‌های خارجی مسئله بسیار مهمی است که باید مدنظر قرار گیرد.»

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بسیاری از مسئولان از توییتر استفاده و مطالب مدنظر خود را از طریق آن منتشر می کنند، گفت: در چنین شرایطی چرا باید توییتر فیلتر باشد و محدودیت به وجود آمده در مورد آن رفع نشود؟

رقابت VODها با صدا و سیما

نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی همچنین با اشاره به اینکه در حال حاضر رسانه های تعاملی (VOD) در حال رقابت با صدا و سیما هستند، تاکید کرد: «نباید نگاه به این مسئله، محدودیت آفرین باشد، بلکه باید نگاه حمایتی مدنظر قرار گیرد و در صورتی که نیاز است شاهد اصلاح قوانین باشیم، همچنین اصلاح قوانین در حوزه مراکز داده های دولتی و خصوصی و نیز توسعه پیام رسان های داخلی از جمله مواردی است که باید به آن توجه داشت.»

قانون‌گذاری در مسیر توسعه
در این مراسم همچنین «سهیل یحیی زاده»، رییس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در کمیته مذکور به دنبال حل مشکلات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات هستیم، گفت: «باید قانون گذاری مناسب در این زمینه انجام شود.»

او در ادامه افزود: «بر اساس گزارش های آماری، ۱۳۱ میلیون مشترک فعال در شبکه های موبایل وجود دارد و ۸۰ میلیون مشترک نیز در شبکه پهن باند سیار در قالب ۳G و۴G وجود دارند و در عین حال از ۱۰ میلیون مشترک ثابت برخوردار هستیم.»

رییس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تمرکز کشور روی شبکه موبایل قرار گرفته است، گفت: «عقب افتادگی در بخش شبکه ثابت باید جبران شود، با توجه به اینکه ترافیک شبکه کشور روی شبکه موبایل قرار گرفته است باید توسعه متوازن در مورد شبکه ثابت در دستورکار قرار گیرد.»

یحیی زاده با اعلام اینکه تا کنون ۲۰۰ مجوز VOD در سطح کشور صادر شده است، گفت: «مجلس در حوزه رسانه های تعاملی می تواند راهگشا و عامل شفافیت باشد.»

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->