پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی در شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند
سرخط خبرها

چگونه پنیر خانگی خوشمزه درست کنیم؟

  • کد خبر: ۸۵۶۳۱
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۰
چگونه پنیر خانگی خوشمزه درست کنیم؟
خانم‌های هنرمند می‌دانند که درست‌کردن یک پنیر خوشمزه خانگی نه‌تنها کار مشکلی نیست، بلکه با صرف کمتر از یک ساعت زمان می‌توان به نفع جیب خانواده هم کار کرد و با قیمتی بسیار کمتر از محصولات بازاری، در خانه پنیرهایی با طعم‌های مختلف درست کرد و با اطمینان کامل از سلامت آن بدون هیچ مواد افزودنی، پنیری سالم در منزل میل کرد.

جانقربان | شهرآرانیوز- پنیر از آن‌دست خوراکی‌هایی است که در سفره هر روز ما ایرانی‌ها اگر نباشد، روز در میان آن را در سفره جا می‌دهیم و در کنار نان داغ، گوجه‌فرنگی و خیار و البته اگر جیبمان اجازه بدهد، با کمی گردو از آن به‌عنوان صبحانه و حتی گاهی شامی سبک استفاده می‌کنیم.

خانم‌های هنرمند می‌دانند که درست‌کردن یک پنیر خوشمزه خانگی نه‌تنها کار مشکلی نیست، بلکه با صرف کمتر از یک ساعت زمان می‌توان به نفع جیب خانواده هم کار کرد و با قیمتی بسیار کمتر از محصولات بازاری، در خانه پنیرهایی با طعم‌های مختلف درست کرد و با اطمینان کامل از سلامت آن بدون هیچ مواد افزودنی، پنیری سالم در منزل میل کرد.

چه چیزهایی لازم داریم

برای درست‌کردن یک پنیر خوشمزه به چند کیلو شیر، چند قاشق ماست، اگر نبود چند قاشق سرکه سفید نیاز دارید. برای اولین‌بار از آنجایی که درحال تجربه‌کردن هستید، بهتر است یک کیلو شیر را امتحان کنید. برای یک کیلو شیر شما به 4 قاشق ماست یا 3 قاشق سرکه سفید نیاز دارید.

چگونه پنیر بپزیم!

ابتدا بگذارید شیر جوش بیاید. برای درست‌کردن شیر باید ماست را اصطلاحا ببرانیم. این کار را با چند قاشق ماست و سرکه انجام می‌دهیم. درحالی‌که شیر می‌جوشد، زیر آن را کم کنید و برای یک کیلو شیر 4 قاشق ماست یا 3 قاشق سرکه سفید به شیری که روی گاز است بیفزایید و هم بزنید تا شیر بریده و گلوله‌گلوله شود. در همین مرحله مقداری نمک به اندازه‌ای که تمایل دارید پنیر شما طعم شوری بگیرد، بیفزایید. کسانی که پنیرهای طعم‌دار دوست دارند، می‌توانند در همین مرحله طعمی مانند زیره یا سبزیجات را به پنیرشان بیفزایند. به‌عنوان مثال مقداری زیره یا مقداری شوید به آن بیفزاید.
زیر گاز را خاموش کنید و مایعی را که داخل قابلمه است، در دستمال یا کیسه تمیزی که از قبل آماده کرده‌ و

داخل صافی گذاشته‌اید، بریزید. در این مرحله می‌خواهیم آب پنیر را بگیریم و بگذاریم که خودش را بگیرد و سفت شود.

این نکته را در نظر داشته باشید که حتما آبی را که از صافی رد می‌کنید، نگه دارید تا بعد به‌عنوان آب پنیر استفاده کنید و پنیرتان را برای نگهداری در داخل یخچال در آن بخوابانید.

بعد از اینکه مایع را داخل کیسه ریختید، کمی آن را ورز دهید تا چسبندگی مواد بهتر و یکدستی آن بیشتر شود. در کیسه را ببندید و روی آن وسیله سنگینی مانند هاونگ بگذارید و به‌مدت چهارپنج ساعت به آن دست نزنید تا سفت شود. این نکته را مدنظر داشته باشید که مایع پنیر را خیلی نازک و یا خیلی ضخیم داخل کیسه نریزید و با حدود قطر یک سانت آن را پهن کنید. بعد از چهارپنج ساعت پنیر شما دقیقا به همان شکلی درمی‌آید که آن را پهن کرده بودید.

یک پنیر بی‌نظیر

بعد از زمان اعلام‌شده سراغ دست‌پختتان بروید و از محصول بی‌نظیری که تولید کرده‌اید لذت ببرید. قالب پنیر را از کیسه بیرون بیاورید و آن را برش بزنید. بسته به میزان شوری مورد علاقه‌تان می‌توانید آبی را که از قبل نگه داشته بودید، نمک بزنید و پنیر را داخل آن بخوابانید. توجه کنید که حتما روی سطح پنیر باید با آب پوشانده شود و آن را در ظرفی درپوشیده در یخچال نگهداری کنید.

اگر از میزان شوری پنیرتان آگاهی ندارید، می‌توانید کمی از آن بچشید. این پنیر به‌دلیل اینکه هیچ مواد افزودنی صنعتی در خود ندارد تا چند هفته داخل یخچال می‌ماند، اما پیشنهاد ما این است که کم درست کنید و تازه‌به‌تازه میل بفرمایید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->