خروج سهامداران حقیقی با وجود سبزپوشی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۴ تا چه زمانی ادامه دارد؟ اسامی ادارات پرمصرف شهر تهران اعلام می‌شود علت تغییر برنامه قطعی برق در مشهد چیست؟ | از فردا (۳۰ تیر ۱۴۰۴) جدول جدید خاموشی‌ها اعلام می‌شود ضرب‌الاجل ۲ماهه وزارت راه به ایستگاه‌ها و قطار‌ها برای ارائه خدمات به معلولان والی هرات در افغانستان: خط آهن خواف-هرات در سال جاری افتتاح می‌شود | امارت اسلامی افغانستان کشت و تجارت تریاک را به صفر رسانده است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | تداوم نوسان دلار در کانال ۸۷ هزار تومان رئیس اتاق تجارت هرات در مشهد: هرات آمادگی میزبانی از سرمایه‌گذاران ایرانی را دارد تصویب تجهیز و حفر ۱۰۰ حلقه چاه برای تأمین فوری آب مشهد ریزش قیمت طلا به کمتر از مرز ۷ میلیون تومان در مشهد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) فروش فوری محصول سایپا در راستای حمایت از مشاغل از صبح امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) هزینه نجومی ساخت مسکن در تهران | متری ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان ناقابل! سبد معیشت کارگری در مرز ۵۰ میلیون تومان | دستمزد روزانه کارگران پول یک کیلو برنج است رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: خط ریلی بین روزنک و شمتیغ می‌تواند اقتصاد افغانستان را از طریق ایران به اروپا و فراتر وصل کند مشاغل سخت و زیان‌آور بازنگری می‌شود + جزئیات صعود بیشتر بیت‌کوین با تضعیف دلار (۲۹ تیر ۱۴۰۴) هشدار جدی به پرمصرف‌های برق | اعمال محدودیت در انتظار مشترکان پرمصرف‌ فروش متری مسکن راهی برای خانه‌دارشدن است؟ جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری اعلام شد کدام میوه‌ها در مشهد گران و کدام ارزان شدند؟ (۲۹ تیر ۱۴۰۴) کدام استان‌ها بیشترین مصرف آب را دارند؟ | مشهد، جزو کم‌مصرف‌های آب وجود تقاضای کاذب در قیمت مسکن و اجاره‌بها در مشهد گوشت ارزان پاکستانی جایگزین گوشت برزیلی می‌شود پیش بینی بورس (یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی تحلیلگر گروه بانکداری سوئیسی درباره سقوط ارزش دلار بیانیه گروه ۲۰ در نقد سیاست‌های ترامپ واریز ۱۹ هزار میلیارد تومان سود برای ۱۲ میلیون سهامدار بورس زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک (مرحله سوم) دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد نرخ کرایه از مرز تا نجف و کربلا برای اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟
سرخط خبرها

آخرین اخبار برای جاماندگان سهام عدالت | ۱۰ میلیون نفر دیگر به لیست سهامداران اضافه خواهد شد

  • کد خبر: ۸۵۶۸۷
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۹
  • ۱
آخرین اخبار برای جاماندگان سهام عدالت | ۱۰ میلیون نفر دیگر به لیست سهامداران اضافه خواهد شد
دولت و مجلس به دنبال افزایش تعداد صاحبان سهام عدالت هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی به حدود ۱۲ میلیون تومان و  ارزش سهام عدالت یک میلیون تومانی به حدود ۲۴ میلیون تومان رسیده که تنها ۶۰ درصد این مبلغ قابل فروش است. این ارقام درحالیست که در تابستان سال گذشته ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی تا ۲۲ میلیون تومان هم صعود کرده بود.

با این حال اکنون کاهش ارزش سهام عدالت تنها مساله آن نیست، عدم امکان نقد شدن آن هم مورد گلایه خیلی از صاحبان سهام عدالت است.

در همین حال به نظر می‌رسد دولت و مجلس به دنبال افزایش تعداد صاحبان سهام عدالت هستند.

در هفته اخیر رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه رئیس‌جمهور موافقت خود را با طرح اختصاص سهام عدالت به جاماندگان اعلام کرده، گفته است: در فاز اول سهام عدالت به ۱۰ میلیون نفر از جاماندگان اختصاص می‌یابد.

محمدرضا پورابراهیمی در این خصوص توضیح داده است:‌ سال گذشته طرحی در کمیسیون اقتصادی مجلس مبنی بر اختصاص سهام عدالت به جاماندگان مطرح و تصویب شد که طرح وارد صحن مجلس هم شد، اما دولت قبلی به بهانه اینکه این طرح بار مالی دارد آن را قبول نکرد، در نتیجه بررسی آن در صحن مجلس متوقف شد. اخیراً با رئیس‌جمهور مکاتبه شد که آقای رئیسی هم این نامه را به وزیر اقتصاد و رئیس سازمان برنامه و بودجه ارجاع داد و موافقت کلی خود را با اختصاص سهام عدالت به جاماندگان اعلام کرد که امیدواریم به زودی نظر وزیر اقتصاد و رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:‌ در گزارش کمیسیون اقتصادی مجلس سه اولویت برای اختصاص سهام عدالت در نظر گرفته شد ، اول کسانی که تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) قرار دارند، دوم ایثارگران و سوم کارگران و بازنشستگان در اولویت قرار گرفتند، کسانی که زیرپوشش بهزیستی قرار دارند، اما سهام عدالت ندارند ۱٫۷ میلیون نفر برآورد می‌شوند، کسانی که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی هستند و سهام عدالت ندارند ۲٫۳ میلیون نفر هستند، حدود دو میلیون نفر هم از ایثارگران بدون سهام عدالت، شناسایی شده و تعدادی نیز کارگر و بازنشسته از جمله کارگران ساختمانی هستند و در مجموع در فاز اول ۱۰ میلیون نفر هستند که واقعاً به سهام عدالت نیاز دارند اما سهام عدالت ندارند که از این تعداد چهار میلیون نفر فقط زیر پوشش بهزیستی و کمیته امداد قرار دارند. البته کسانی که در ۶ دهک پایین درآمدی هستند تا ۲۰ میلیون نفر هم می‌رسند، اما در فاز اول افراد زیر پوشش، بازنشستگان ، کارگران و ایثارگران ۱۰ میلیون نفر هستند که امیدواریم هر چه زودتر سهام عدالت به آنها اختصاص یابد.

پورابراهیمی تأکید کرده است: موافقت دولت برای قبول بار مالی طرح جاماندگان سهام عدالت کافی است و نیازی به ارائه لایحه از سوی دولت ندارد.

منبع: تجارت‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۷
0
0
ماهم منتظر سهام عدالت هستیم امیدواریم هرچه زودتر اجرا شود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->