به گزارش شهرآرانیوز، پوکورا یا پاکوره نوعی کوکوست که اصالت هندی دارد و در میان خوزستانیها هم بسیار پرطرفدار است. این غذا را خوزستانیها با کمی تغییر و بیشتر به صورت کتلت میپزند. برای همین، در کشورمان پوکورا را غذایی خوزستانی میشناسیم. هندیها در تهیه این غذا از پیاز و آرد سفید نیز استفاده میکنند.
آرد نخود خام: ۲۰۰ گرم
تره خردشده: یک فنجان
تخممرغ: ۲ عدد
زعفران دمکرده: یک قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
آب ولرم: یک استکان کوچک
آرد نخود را با آب ولرم مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا آرد درون آب کاملا باز شود.
زعفران دمکرده و تره خردشده را به آرد اضافه و همه را با هم مخلوط کنید.
تخممرغ، نمک، فلفل و ادویهها را در ظرف دیگری باهم مخلوط کنید و چند دقیقه خوب هم بزنید. سپس به مواد قبلی اضافه کنید.
روغن را درون تابهای بریزد و بگذارید خوب داغ شود. شعله را کم کنید و مایع کوکو را داخل روغن بریزید. پس از سرخشدن، طرف دیگرش را هم سرخ کنید.
*پوکورا را میتوان شبیه کتلت هم پخت. با قاشق کمکم از مایع کوکو بردارید و درون روغن بریزید تا سرخ شود.
*استفاده از روغن حیوانی برای سرخکردن کوکو و کتلت، بافت آنها را نرمتر میکند.