ویدئو | تصاویری از انتقال پیکر شهدای حاضر در بالگرد حامل رئیس جمهور تمامی امتحانات نهایی دانش آموزان امروز برگزار خواهد شد(۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) کار شناسایی پهپاد ترکیه‌ای ‌‌در منطقه سقوط بالگرد با مشکل مواجه شد‌  اطلاعیه شماره ۴ ستاد ملی مدیریت شرایط اضطراری هلال‌احمر قاتل بی رحم پس از ۲۰ سال زندگی مخفیانه در سوئد بازداشت شد همراهی نکردن قشر متوسط جامعه با نهضت افزایش جمعیت متادون سالانه جان ۳ هزار نفر را می‌گیرد ریزش آوار ساختمان در حال تخریب + تصویر (۳۰ اردیبهشت) تمدید ساعات کاری دفاتر ازدواج به مناسبت میلاد حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) کشف ۱۴۰۰ گرم تریاک از معده یک قاچاقچی در بجستان (۳۰ اردیبهشت) سپاه مشهد و اصناف تامین برخی کالاهای ضروری سیل‌زدگان مشهد را برعهده گرفتند ادامه بارندگی و مه تا فرداشب در منطقه حادثه بالگرد رئیس‌جمهور بازداشت زن‌وشوهر کلاهبردار (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) بالگرد حامل ابراهیم رئیسی از چه نوعی بود؟ + تصویر بازدید از موزه‌های تاریخ طبیعی کشور تا سوم خرداد ماه رایگان است پهپاد‌های هلال احمر به محل حادثه بالگرد رئیس جمهور اعزام شدند شهرستان ورزقان کجاست و چقدر با تبریز فاصله دارد؟ منطقه جلفا کجاست؟
سرخط خبرها

کوکوی خوزستانی «پوکورا» را حتما امتحان کنید+ دستور پخت

  • کد خبر: ۸۵۸۳۸
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۱
کوکوی خوزستانی «پوکورا» را حتما امتحان کنید+ دستور پخت
کوکویی خوشمزه با اصالت هندی است که نام یک نوع کوکوی خوزستانی است و یکی از چندین غذای سنتی خوزستانی‌ها را تشکیل می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، پوکورا یا پاکوره نوعی کوکوست که اصالت هندی دارد و در میان خوزستانی‌ها هم بسیار پرطرف‌دار است. این غذا را خوزستانی‌ها با کمی تغییر و بیشتر به صورت کتلت می‌پزند. برای همین، در کشورمان پوکورا را غذایی خوزستانی می‌شناسیم. هندی‌ها در تهیه این غذا از پیاز و آرد سفید نیز استفاده می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه پوکورا

آرد نخود خام: ۲۰۰ گرم
تره خردشده: یک فنجان
تخم‌مرغ: ۲ عدد
زعفران دم‌کرده: یک قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
آب ولرم: یک استکان کوچک

روش تهیه

آرد نخود را با آب ولرم مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا آرد درون آب کاملا باز شود.

زعفران دم‌کرده و تره خردشده را به آرد اضافه و همه را با هم مخلوط کنید.

تخم‌مرغ، نمک، فلفل و ادویه‌ها را در ظرف دیگری باهم مخلوط کنید و چند دقیقه خوب هم بزنید. سپس به مواد قبلی اضافه کنید.

روغن را درون تابه‌ای بریزد و بگذارید خوب داغ شود. شعله را کم کنید و مایع کوکو را داخل روغن بریزید. پس از سرخ‌شدن، طرف دیگرش را هم سرخ کنید.

فوت آشپزی

*پوکورا را می‌توان شبیه کتلت هم پخت. با قاشق کم‌کم از مایع کوکو بردارید و درون روغن بریزید تا سرخ شود.

*استفاده از روغن حیوانی برای سرخ‌کردن کوکو و کتلت، بافت آن‌ها را نرم‌تر می‌کند.

پوکورا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->