رشد ۴ درصدی تولید برق نیروگاه‌های حرارتی در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ یکصد و بیست و هشتمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۱۳ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود +جزئیات قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۰ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | افزایش بی‌سابقه قیمت طلا متوقف شد نرخ امروز طلا در مشهد اعلام شد | طلا وارد کانال ۱۱ میلیون تومان شد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) ۵ هزار و ۳۲۰ قطعه پلاک طلای پارسیان غیراستاندارد در مشهد جمع‌آوری شد بررسی لایحه تخصیص حق عائله‌مندی به کارمندان زن، در مجلس شورای اسلامی آیا طلای دست دوم مشمول مالیات می‌شود؟ پرداخت ۹۶ درصد مطالبات گندمکاران در خراسان رضوی رشد قابل‌توجه آسفالت راه‌های خراسان رضوی در نیمه نخست سال چالش‌های سرمایه گذاری در گفت‌و‌گو با فعالان اقتصادی خراسان رضوی | صنعت گرفتار خودتحریمی‌ها مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان کشور: ۴۸ درصد گاز و ۴۲ درصد برق کشور را ساختمان‌ها مصرف می‌کنند تخصیص بیش از ۴۲ هزار قطعه سکه طلا در حراج اخیر مرکز مبادله تردد ناوگان حمل و نقل در مرز دوغارون از سرگرفته می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ رئیس نظام مهندسی ساختمان کشور: ایمنی آسانسور شرط صدور پایان‌کار شود| شهرداری‌ها با تخفیف عوارض، اجرای مبحث ۲۲ را تشویق کنند رئیس اتاق ایران: شورا‌های گفت‌و‌گو چراغ راه توسعه پایدار و تحقق منافع ملی هستند قیمت طلا وارد کانال ۱۱ میلیون تومان شد! (۹ مهر ۱۴۰۴) | افزایش ۲ میلیونی سکه بهار آزادی نایب‌رئیس اتاق ایران: تک‌نرخی‌شدن ارز، تنها راه حذف فساد ارزی است توضیح رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره ساعت کاری و تعطیلی پنجشنبه‌ها قیمت گل تازه زعفران اعلام شد | زعفران نگین پارسالی چند؟ (۹ مهر ۱۴۰۴) ماجرای افزایش ۲۰ درصدی قیمت نان در مشهد چیست؟ | تکرار تأخیر پرداخت یارانه آرد به حساب نانوایی‌ها بورس از صعود بازماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ مهر ۱۴۰۴) کاهش مصرف گاز خانگی در خراسان رضوی در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ معاون وزیر اقتصاد: مطالبه اصلی بخش خصوصی، تأمین ارز و قطع‌نشدن انرژی است +فیلم قیمت امروز طلای جهانی (۹ مهر ۱۴۰۴) | رکوردشکنی‌های اونس طلا ادامه یافت ثبت‌نام ایران خودرو تمدید شد + جزئیات رکود شدید در بازار مسکن | نه خریداری هست، نه مستأجری
سرخط خبرها

«یوز» برقی نیامده حاشیه درست کرد

  • کد خبر: ۸۶۵۷۵
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۳
  • ۱
«یوز» برقی نیامده حاشیه درست کرد
قیمت یوز اگرچه هنوز راهی بازار نشده است، اما چیزی حدود ۶۰۰ میلیون تومان تخمین زده می‌شود و برای استفاده همه اقشار طراحی نشده است. این در حالی است که شنیده‌های غیررسمی در روز‌های گذشته از قیمت ۸۰ تا ۱۲۰ میلیون تومانی این ماشین برقی خبر می‌داد.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ روزی که از خودرو‌های هیبریدی به عنوان خودرو‌های دوستدار محیط زیست رونمایی شد، عده‌ای گمان می‌کردند که این خودرو‌ها می‌توانند مشکلات زیست محیطی ناشی از جابه جایی انسان‌ها را تا حد زیادی رفع ورجوع کنند، اما حالا با گذشت سال ها، فعالان محیط زیست اعلام کرده اند که این خودرو‌ها سهم زیادی در کاهش آلودگی هوا ندارد. آن‌ها به طور متوسط تنها ۱۲ درصد از خودرو‌های بنزینی دی اکسیدکربن تولید می‌کنند و این رقم برای کنترل مشکل آلودگی هوا، به هیچ وجه کافی نیست.

حالا بشر به خوبی می‌داند که پایان دادن به آلودگی ناشی از تردد خودروها، تنها با جایگزینی ماشین‌های برقی ممکن است. سهم خودرو‌های برقی در دنیای امروز، یک در ازای هر ۲۵۰ خودرو است و سابقه اختراع آن به سال ۱۸۵۹ در لندن برمی گردد. تا پایان سال ۲۰۱۸ چیزی حدود ۱۸۰ مدل خودرو تمام برقی در دنیا معرفی شده است که در صدر پرفروش‌ترین این خودروها، خودرو‌های شرکت تسلا قرار دارند.

هزینه نگهداری این خودرو‌ها نسبت به خودرو‌های بنزینی در دنیا، بسیار پایین‌تر است و به واسطه تمام مزیت‌هایی که برای دولت‌ها و افراد دارند، تسهیلات تشویقی زیادی به شهروندان کشور‌های مختلف اعطا می‌شود تا به سراغ خودرو‌های برقی بروند. در ایران نیز، با تأخیر و تعلل فراوان؛ بلاخره پروژه تولید و رونمایی از خودرو‌های برقی کلید خورد. در سال ۱۳۹۶، شرکت سایپا از خودرو «ساینا»‌ی برقی رونمایی کرد و قرار بود این خودرو به تولید انبوه برسد، اما پس از رونمایی، دیگر خبری از ساینای برقی به گوش نرسید و این پروژه متوقف شد.

قیمت مطرح شده برای این خودرو، بیشتر از اغلب خودرو‌های بنزینی متوسط بود و از چالش‌های فروش این خودرو می‌شد به قیمت بالای آن اشاره کرد. همچنین در ایران زیرساخت‌های شارژ خودرو‌های برقی در جاده‌ها و شهر‌های مختلف مهیا نبود و در چند ساله گذشته نیز اقدامی در این باره انجام نشد. به تازگی خودروی دیگری نیز رونمایی شده است. خودرویی که «یوز» نام دارد و به صورت دو سرنشین و تک سرنشین، با شکل و شمایلی فانتزی عرضه می‌شود. این خودرو هنوز به تولید انبوه نرسیده است، اما اطلاعاتی درباره آن منتشر شده است.

یوز با هربار شارژ کامل باتری می‌تواند ۳ ساعت و نیم حرکت کند و حداکثر سرعت آن ۸۰ کیلومتر بر ساعت است.

طراحی بسیار نزدیک خودرو ۲ نفره یوز به رنو توییزی که در سال ۲۰۱۳ میلادی توسط رنو رونمایی شد و در نوع خود جز اولین وسایل نقلیه با چنین شکل شمایلی بود سر و صدای زیادی به پا کرد. گرچه سازندگان این خودرو هم اذعان داشته اند که محصولشان را با الهام از نمونه فرانسوی ساخته اند. درواقع آنها از طرح منبع باز رنو توییزی برای طراحی یوز استفاده کرده اند.

«یوز» برقی نیامده حاشیه درست کرد

رنو توییزی

قیمت یوز اگرچه هنوز راهی بازار نشده است، اما چیزی حدود ۶۰۰ میلیون تومان تخمین زده می‌شود و برای استفاده همه اقشار طراحی نشده است. این در حالی است که شنیده‌های غیررسمی در روز‌های گذشته از قیمت ۸۰ تا ۱۲۰ میلیون تومانی این ماشین برقی خبر می‌داد. قیمت گزاف تمام شده آن در ایران، پررنگ‌ترین نقطه ضعف این خودرو است و باید دید که درآینده چه چاره‌ای برای همه گیر شدن استفاده از خودرو برقی در ایران اندیشیده می‌شود. هرچند میتوان پیش بینی کرد با عدم حمایت دولت و قیمت بالای آن این طرح با شکست روبرو شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۵
0
0
۶۰۰ میلیون که سهله ۶۰میلیونم ۳۰ میلیونش اضافه هستش
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->