سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد فیسبوک از عکس‌های خصوصی مردم برای تعلیم هوش مصنوعی استفاده می‌کند تاریخ جدید برگزاری نمایشگاه الکامپ در آینده اعلام می‌شود ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد
سرخط خبرها

امضای بایدن پای تحریم هواوی و ZTE

  • کد خبر: ۸۷۸۱۸
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۷
امضای بایدن پای تحریم هواوی و ZTE
شرکت‌های هواوی و ZTE با امضا قانونی رئیس جمهور آمریکا، نمی‌توانند مجوز تجهیزات شبکه در ایالات متحده را دریافت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از روی کار آمدن دولت دونالد ترامپ، تنش‌های دولت چین و ایالات متحده بالا گرفت که نتیجه‌ی آن تحریم شرکت‌های چینی بود و در میان آن‌ها، شناخته‌شده‌ترین و بزرگ‌ترین شرکت هواوی نام داشت که در بازار گوشی هوشمند، تبلت و همچنین تراشه‌ی مناسب برای گجت‌های قابل حمل رشد قابل توجهی کرده بود.

قانون تجهیزات ایمن سال ۲۰۲۱، کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) را ملزم به تصویب قوانین جدیدی می‌کند که براساس آن دیگر هیچ درخواست مجوزی برای تجهیزات شبکه‌ای که تهدیدی برای امنیت ملی محسوب می‌شود را بررسی یا تایید نمی‌کند.

سال گذشته، FCC به صورت رسمی هواوی و زد تی‌ای را به عنوان تهدیدات امنیت ملی معرفی کرد، زیرا در تحقیقات خود متوجه شده بود که هر دو شرکت روابط نزدیکی با دستگاه‌های نظامی کشور چین دارد.

علاوه بر هواوی و زد‌تی‌ای، شرکت‌های چینی دیگری که از سوی ایالت متحده به عنوان تهدیدات امنیت ملی معرفی شدند شامل شرکت ارتباطات Hytera، شرکت فناوری دیجیتال هایک ویژن هانگژو و شرکت داهوا تکنالوجی می‌شود.

در پایان ماه گذشته، FCC همچنین اختیارات چاینا تله‌کام را برای فعالیت در ایالات متحده سلب کرد و این شرکت مخابراتی اکنون موظف است تا ارائه خدمات داخلی و بین‌المللی خود را تا پایان کریسمس متوقف کند. کمیسیون با استناد به توصیه وزارت دادگستری دوره ترامپ عنوان کرد که چاینا تله‌کام در تکذیب برخی نگرانی‌ها مطرح شده شکست خورده است.

در این خصوص «برندن کار» مامور عالی رتبه FCC در ماه مارس گفت:

به محض اینکه تشخیص دادیم هواوی یا تجهیزات دیگر خطر امنیت ملی غیرقابل قبولی را به همراه دارند، تا زمانی که به دلار فدرال مربوط می‌شد، اجازه خرید و وارد کردن این تجهیزات و استفاده از آن‌ها در شبکه‌های ارتباطی ما منطقی نیست. وجود این دستگاه‌های ناامن در شبکه‌های ما تهدید محسوب می‌شوند.
هواوی از سال ۲۰۱۹ مورد سخت‌گیرانه‌ترین تحریم‌ها قرار گرفت و همچنان در فهرست شرکت‌های تحریم‌شده توسط ایالات متحده قرار دارد. مقام‌های آمریکا به رسانه‌ها پاسخ داده‌اند که هواوی به دلیل اینکه خطری برای امنیت ملی ایالات متحده محسوب می‌شود در فهرست تحریم‌ها قرار گرفته است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->