وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

با مصرف لبنیات اشتهای خود را کاهش دهید

  • کد خبر: ۸۷۹۰۳
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۰
با مصرف لبنیات اشتهای خود را کاهش دهید
هنگامی که تصمیم می‌گیرید وزن خود را کاهش دهید یکی از دغدغه‌های شما این است که چگونه اشتهای خود را کاهش دهید. زیرا با کاهش اشتها می‌توانید کالری دریافتی‌تان را کم کنید. نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که خوردن میان وعده‌های لبنی مانند پنیر قبل از غذا در کاهش مصرف وعده‌های غذایی موثر است.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از ومن‌ورلد، در این مطالعه، ۳۰ فرد مسن ۶۰ تا ۷۰ ساله و ۲۸ بزرگسال جوان ۲۰ تا ۳۰ ساله شرکت کردند و از شرکت‌کنندگان خواسته شد تا دو ساعت قبل از غذا، ۳۵۰ گرم ماست، ۶۰ گرم پنیر و یا ۵۰۰ میلی‌لیتر آب یا شیر بدون چربی مصرف کنند و سطح اشتها، قندخون و پاسخ‌های گوارشی آنان قبل، حین و بعد از غذا اندازه‌گیری شد.

محققان دریافتند که محصولات لبنی در مقایسه با آب به کاهش سطح قندخون بعد از غذا، اشتهای قبل از غذا و مصرف کلی وعده‌های غذایی کمک می‌کند.  

آنان گفتند: ماست برای سرکوب اشتهای قبل از غذا بهتر از هر نوع لبنیات دیگری عمل می‌کند البته ماست و پنیر کالری دریافتی شرکت‌کنندگان را تا ۶۲ درصد و شیر این میزان را تا ۳۳ درصد کاهش می‌دهد.

محققان این نتایج را به توانایی لبنیات در کاهش میزان گرلین در بدن که یک هورمون تحریک‌کننده گرسنگی است، نسبت دادند.

لبنیات علاوه بر کنترل اشتها به محافظت در برابر بیماری‌های قلبی، کاهش خطر شکستگی و زمین‌خوردن نیز کمک می‌کند البته سعی کنید محصولات لبنی پرچرب استفاده کنید، زیرا محققان اخیر انواع کم‌چرب را با افزایش احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون مرتبط می‌دانند.

وزارت کشاورزی ایالات‌متحده آمریکا (USDA) توصیه می‌کند که افراد مسن هر روز سه واحد (فنجان) لبنیات برای حفظ استخوان‌های قوی و سالم مصرف کنند. زمانی که یک کاسه ماست یا مقداری پنیر به رژیم‌غذایی اضافه می‌شود در کاهش مصرف موادغذایی بسیار موثر خواهد بود.

نتایج این تحقیق در مجله  Nutrition منتشر شده است.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->