شهردار مشهد مقدس: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم
سرخط خبرها

۵ آذر ۱۴۰۰، آغاز بزرگ‌ترین پویش نهال کاری در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۸۸۴۴۹
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۱
۵ آذر ۱۴۰۰، آغاز بزرگ‌ترین پویش نهال کاری در خراسان رضوی
هم زمان با ۵ آذر و هفته بسیج بزرگ‌ترین پویش نهال کاری در مشهد و خراسان رضوی آغاز می‌شود.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ هم زمان با ۵ آذر و هفته بسیج بزرگ‌ترین پویش نهال کاری در مشهد و استان آغاز می‌شود و طی آن همه پویش‌های سبز دارای نظارت یکپارچه و بُعد زمان و مکان محدود در مسیر اجرا نیز حذف می‌شود.

بعد از ارسال ابلاغیه رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با عنوان اجرای «سند پویش مردمی و نهال کاری با مشارکت دستگاه‌های اجرایی در حفظ و توسعه منابع طبیعی» چندی پیش نیز نخستین نشست تخصصی پویش نهال کاری مردمی با حضور دستگاه‌های متولی در استانداری خراسان رضوی برگزار شد.

رئیس اداره جنگل داری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی نیز در تشریح جزئیات این پویش به خبرنگار ما گفت: این پویش در ۳‌محور توسعه فضای سبز، حفاظت و آبخیزداری با محوریت مشارکت مردم و دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی از ۵ آذر در سراسر استان آغاز می‌شود و تا پایان اسفند ادامه دارد. محمد زرگران افزود: این پویش دارای بُعد زمان و مکان محدود نیست.

وی تأکید کرد: بر اساس تعریف این پویش، هر برنامه‌ای که در حوزه نهال کاری در شهر و استان وجود دارد، می‌تواند ذیل این پویش با محوریت نهاد مربوط تعریف و برنامه ریزی شود. حتی در یک مدرسه با کاشت چندین نهال نیز می‌توان پویش دانش آموزی نهال کاری تعریف کرد.

وی با بیان اینکه به محض مناسب شدن وضعیت اقلیمی برای کاشت درخت؛ این پویش آغاز خواهد شد، بیان کرد: با این تعریف برای نهال کاری قائل به روز خاص و زمان محدود نیستیم.

پویشی جامع با مشارکت گسترده مردمی

زرگران اظهار کرد: در این پویش فقط موضوع فضای سبز و کاشت نهال توجه نشده، بلکه حوزه‌های دیگری از مشارکت مردمی در بخش‌های بعدی توسعه فضای سبز مانند حفاظت و آبخیزداری نیز لحاظ شده است.

سندی با همکاری ۶۶ نهاد

رئیس اداره جنگل داری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی افزود: در نشست مشترکی که در تهران بین سازمان جنگل‌ها و کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای امنیت ملی برگزار شده است، ۶۶ نهاد و دستگاه به عنوان همکاری کننده لحاظ شده اند و در این سند به مشارکت گروه‌های جهادی در توسعه و کاشت نهال نیز توجه شده است.

وی تأکید کرد: هدف اصلی اجرای این پویش نظام‌مند کردن و جامعیت بخشیدن به همه پویش‌های سبز است که در شهر و استان تاکنون اجرا می‌شد، اما قائل به زمان و مکان محدود بود و مدیریت یکپارچه نداشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->