گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران
سرخط خبرها

سهم ۸ درصدی خراسان رضوی از تولید دانش بنیان‌های کشور

  • کد خبر: ۸۸۹۹۲
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۴
سهم ۸ درصدی خراسان رضوی از تولید دانش بنیان‌های کشور
معاون علمی، پژوهشی و فناوری سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت: در نقشه راه بسیج علمی کشور، کار ساختارسازی آغاز شده است که در این مسیر، مخترعان و مبتکران به هسته‌های فناور تبدیل و در مرحله بعد واحد‌های فناور ایجاد می‌شوند.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ «طی ۲ برنامه پنج ساله مستند به نقشه راه بسیج علمی کشور، قرار است ۴۰ هزار شرکت دانش بنیان بر پایه تأکید رهبر معظم انقلاب و با رویکرد مردم محور در کشور ایجاد شود که از این میزان سهم خراسان رضوی معادل ۸ درصد کل شرکت‌های دانش بنیان است.»

معاون علمی، پژوهشی و فناوری سازمان بسیج مستضعفین کشور با اعلام این خبر در جشنواره جهادگران علم وفناوری خراسان رضوی گفت: در نقشه راه بسیج علمی کشور، کار ساختارسازی آغاز شده است که در این مسیر، مخترعان و مبتکران به هسته‌های فناور تبدیل و در مرحله بعد واحد‌های فناور ایجاد می‌شوند. در مرحله آخر هم شرکت‌های دانش بنیان ایجاد می‌شوند.

سردار مهدی رحیمی با بیان اینکه امسال سال آزمون این برنامه است، افزود: در این سال زمینه‌های بسترسازی و حمایت را فراهم کردیم. امسال بیش از ۷۴ مرکز رشد در استان‌های کشور ایجاد شده است تا در شروع برنامه عملیاتی این مراکز به مسیر دانش بنیانی وارد شوند.

راه اندازی ۲۰۰۰ هسته فناور در کشور

وی با اشاره به اینکه فرایند دانش بنیان شدن هر واحد نزدیک به ۲ سال طول خواهد کشید، ادامه داد: در ۶ ماه نخست امسال بیش از ۲۰۰۰ هسته فناور در کشور راه اندازی شده است و این شرکت‌ها در حال توانمندسازی برای تبدیل به دانش بنیانی هستند.

معاون علمی، پژوهشی و فناوری سازمان بسیج مستضعفین کشور بیان کرد: این شرکت‌ها علاوه بر امکان استقرار در مراکز رشد و نوآوری، دوره‌های گوناگون آموزشی و مشاوره را طی خواهند کرد. همچنین حمایت‌های مادی در قالب حمایت‌های بلاعوض و تسهیلات صندوق توسعه و پژوهش فناوری بسیج و سرمایه گذاری خطرپذیر برای تجاری سازی کل طرح‌ها در کشور برای این شرکت‌ها محقق می‌شود. شروع اصلی طرح از سال ۱۴۰۱ در سراسر کشور خواهد بود.

سردار رحیمی با بیان اینکه کشور ما مؤلفه‌های قدرتی دارد که باید مؤلفه اقتدار علمی هم به آن اضافه شود، افزود: اولین مؤلفه اقتدار کشور ما رهبر معظم انقلاب هستند. دومین مؤلفه قدرت مردم، سومین مؤلفه اقتدار نیرو‌های مسلح و ازجمله سپاه و مؤلفه چهارم هم کشور‌های محور مقاومت خارج از مرز‌های ایران اسلامی هستند.

وی تأکید کرد: برای رسیدن به مؤلفه علمی و فناوری، هدف اصلی مردم سالارکردن عرصه علمی و فناوری است و در این راستا باید رویکرد ما از مقلدمحور به نوآورمحور با تولید علم به سبک ایرانی اسلامی تبدیل شود. معاون علمی، پژوهشی و فناوری سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت: در چله دوم انقلاب دانشگاه و حوزه باید نیازمحور حرکت کنند. هدف کوتاه مدت ما در نقشه علمی بسیج کشور جریان سازی و هدف بلندمدت مرجعیت علمی است.

ایجاد ۵۳ پایگاه علمی با رویکرد مسجدمحوری در استان

معاون علمی، پژوهشی و فناوری سپاه امام‌رضا (ع) نیز در ادامه این جشنواره گفت: امروز جوانان بسیجی پیشروان بیانیه گام دوم انقلاب هستند. تفکر بسیجی و مدیریت جهادی حلقه گم شده امروز در بخش‌های گوناگون است.

محمودرضا کفاش افزود: باید به دنبال ایجاد گفتمان علمی با جریان سازی تخصصی بود. یکی از اقدامات ما در سپاه امام رضا (ع) ایجاد ۵۳پایگاه علمی با رویکرد مسجدمحوری در استان با هدف شناسایی نخبگان علمی است.

وی ادامه داد: راه اندازی ۹مرکز رشد خلاقیت و نوآوری با هدف تبدیل ایده به خلاقیت برای ارائه در بازار، ایجاد ۲ مرکز حمایت و هدایت از تحقیقات راهبردی برای کمک به اشتغال زایی دانش بنیان و ایجاد و راه اندازی خانه نخبگان استان و توجه به نیاز‌های مردم و جامعه از دیگر اقدامات در حوزه فناوری و پژوهش است.

رئیس دانشگاه آزاد خراسان رضوی نیز در ادامه این مراسم گفت: در ۱۲ واحد و ۶ مرکز زیرپوشش دانشگاه آزاد در استان بیش از ۶۰هزار دانشجو و ۱۱۰۰استاد محقق و دانشمند وجود دارد.

محسن مرادی بیان کرد: امروز دانشگاه آزاد استان در حوزه پژوهش حرف برای گفتن دارد. وجود اساتید بسیجی ظرفیت زمینه سازی ایجاد پژوهش‌ها برای نقش آفرینی در فضای علمی کشور است.

وی افزود: در دانشگاه با روحیه اساتید بسیجی در تولید بذر در کشور گام مؤثر برداشته شده است. پیش از این در تولید بذر به خارج وابسته بودیم، اما با حرکت جهاد علمی دانشگاه آزاد در پژوهشکده‌های علمی، دانشگاه تا یک سال آینده بیش از ۱۰ درصد تولید بذر کشور در بخش جالیز و سبزیجات را تولید خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->