عاقبت مرغ‌های تریاکی چه شد؟ پرداخت ارز ترجیحی ادامه خواهد داشت قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ کارت‌های سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری نشده‌اند (۱۸ آبان ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و مونتاژی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) | تایید تعرفه پلکانی، خریداران را در انتظار نشاند ۹۰ درصد مشترکان گاز در خراسان رضوی، مصرف بهینه و متعارف دارند | اسراف‌کاران سرمایه ملی، نقره‌داغ می‌شوند ویدئو | وارد کردن ۷۴ هزار تن برنج خارجی از اواسط هفته (۱۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت برنج‌های وارداتی چقدر است؟ قیمت گل زعفران در بازار تربت‌حیدریه اعلام شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) | برداشت زعفران تا چه زمانی ادامه دارد؟ مصرف آب در تهران ۲ برابر میانگین جهانی | مشهد، رتبه ۱۲ مصرف آب در کشور یادی از عباسقلی صابر، صاحب بزرگ‌ترین برند فرش ایران | بِرند بَرنده صابر اولتیماتوم استاندار خراسان رضوی به بانک‌های خصوصی مستقر در استان چگونه برای نوزادان سهام بورسی بگیریم؟ کارآفرینی و ثروت ارزش است ریزش سنگین بورس | خروج پول از بازار شدت گرفت (۱۸ آبان ۱۴۰۴) مبلغ ارز تأمین نهاده‌های دامی مشخص شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت دلار بازار آزاد در آرامش (۱۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت جدید محصولات هایما اعلام شد+جدول باورهای کهنه، واقعیت کیفیت تولید ملی را  از دیدگان مردم پنهان کرده است | «ساخت ایران» زخمی بی اعتمادی ترک‌فعل برخی دستگاه‌ها، مشکل فعلی تأمین ارزاق عمومی | دانه‌درشت‌ها در حاشیه امن! کالای ایرانی در عراق گران‌تر از کالای چینی و ترکی | علت چیست؟ چاره عبور از بحران کمبود آب چیست؟ | کاهش فشار آب یا صرفه‌جویی تعدیل کارمندان دارای حداقل ۳ فرزند و بانوان باردار یا دارای فرزند شیرخوار ممنوع شد پیش فروش ۳ محصول سایپا از امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول و مشخصات خودروها افزایش ۲برابری واردات برنج طی شش‌ماهه اول سال ۱۴۰۴ ویدئو | نماینده مجلس: احتمال افزایش قیمت بنزین وجود دارد | اعدادی مثل ۵هزار تومان و ۶هزار تومان و ۷هزار و ۵۰۰ تومان را ما هم شنیدیم ویدئو | آغاز دوگانه‌سوزکردن رایگان خودرو‌ها از امروز (۱۸ آبان ۱۴۰۴) پرونده واردات نهاده‌های دامی روی میز شورای تأمین استان | استاندار خراسان رضوی: از همه ابزار‌ها استفاده خواهیم کرد
سرخط خبرها

چرا وام ودیعه مسکن به مستأجران پرداخت نمی شود؟

  • کد خبر: ۹۰۰۶۳
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷
چرا وام ودیعه مسکن به مستأجران پرداخت نمی شود؟
با توجه به اینکه برخی از بانک‌ها با محدودیت بودجه ابلاغی از طرف ادارات مرکزی‌شان مواجه هستند، اندکی تا ابلاغ فاز بعدی این بودجه، در پرداخت این تسهیلات دست نگه داشته‌اند تا بتوانند با ابلاغ جدید، پرداختی به شهروندان داشته باشند.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ پس از روند به‌شدت صعودی قیمت رهن و اجاره مسکن و استیصال خانواده‌ها برای اجاره یک سرپناه کوچک، دولت از سال ۹۹ با هدف کاهش مشکلات ناشی از افزایش اجاره‌بها، اقدام به پرداخت وام ودیعه مسکن کرد که پرداخت این وام در سال ۱۴۰۰ هم ادامه یافت. مبلغ این تسهیلات برای کلان‌شهر مشهد معادل ۴۰‌میلیون تومان است و بانک‌ها موظف‌اند برای پرداخت این تسهیلات به متقاضیان اقدامات لازم را انجام دهند. اما اخیرا برخی از شهروندان با مشکل دریافت وام ودیعه مسکن مواجه شده‌اند و حتی برخی از این شهروندان برای حل مشکلشان و پیگیری این موضوع به شهرآرانیوز نیز پیامک زده‌اند.

چندین‌نفر از شهروندان مشهدی پیامک‌های مشابهی برای شهرآرانیوز ارسال کرده‌اند که مضمونشان بیشتر معطوف به پر بودن سقف بانک برای پرداخت این تسهیلات است. یکی از شهروندان در پیامک خود نوشته است: بنده چند‌ماه پیش برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن ثبت‌نام کردم و حدود دو هفته پیش نیز مدارکم را کامل و به بانک مورد نظر ارائه دادم، اما پس از مراجعه به بانک به من اطلاع دادند که از تهران نامه‌ای ارسال شده مبنی بر اینکه فعلا پرداختی تسهیلات ودیعه مسکن نداشته باشید. در نهایت بانک اکنون به بنده اعلام کرده است که از این بانک برای دریافت تسهیلات خود انصراف بدهم و برای گرفتن این وام به بانک دیگری مراجعه کنم.

در‌همین‌زمینه پس از چند روز پیگیری این موضوع از دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان‌رضوی، این مسئول بانکی در پیامی صوتی به خبرنگار شهرآرا درباره برخی محدودیت‌ها در اعطای تسهیلات ودیعه مسکن گفت: دلیل وجود برخی محدودیت‌ها در اعطای تسهیلات در برخی از بانک‌ها این است که بودجه مربوط به این تسهیلات از سوی ادارات مرکزی باید ابلاغ شود تا براساس این بودجه بانک‌ها پرداختی داشته باشند.

حمید صفایی‌نیکو با بیان اینکه تسهیلات مربوط به ودیعه مسکن برای دوره‌های مختلف تقسیم‌بندی شده بود، ادامه داد: فاز اول پرداخت این تسهیلات در گذشته ابلاغ شده بود و بانک‌های مختلف نیز به فراخور مبلغ اعلام‌شده پرداختی داشتند و حتی برخی از بانک‌ها منتظر ابلاغ بودجه بعدی از تهران هم نشدند. به عنوان نمونه بانک ملی منتظر ابلاغ بودجه بعدی نماند و تا ۲۰۰ درصد از آنچه را که ابلاغ شده بود پرداخت کردیم.

وی با تأکید بر اینکه بودجه هر بانک به‌صورت جداگانه و براساس اعلام ادارات مرکزی همان بانک ا‌ز تهران ابلاغ می‌شود، ادامه داد: اما با توجه به اینکه برخی از بانک‌ها با محدودیت بودجه ابلاغی از طرف ادارات مرکزی‌شان مواجه هستند، اندکی تا ابلاغ فاز بعدی این بودجه، در پرداخت این تسهیلات دست نگه داشته‌اند تا بتوانند با ابلاغ جدید، پرداختی به شهروندان داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->