مرز ۳ میلیونی شاخص کل حفظ شد | نجات بورس از ریزش شدید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ایران‌خودرو و سایپا خواستار افزایش قیمت محصولات خود شدند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) زمان خرید عرضه اولیه «نان» اعلام شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + میزان نقدینگی مورد نیاز تولید وانت نیسان قدیمی متوقف شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آغاز «پیش‌فروش ارز» بانک مرکزی از چهارشنبه (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | نوسان قیمت دلار در کانال ۸۲ هزار تومان استاندار خراسان رضوی: با دیپلماسی هدفمند اقتصادی و استانی می‌توانیم دستاورد‌های بزرگی برای صادرات داشته باشیم قیمت لوازم خانگی چند درصد افزایش یافت؟ فروش ویژه سایپا از فردا (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + قیمت و زمان تحویل خودرو اقلام ممنوعه در پروازهای داخلی و خارجی کدام‌اند؟ کاهش قیمت لوبیاچیتی و لوبیاقرمز در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) بانک چین برای هفتمین ماه متوالی، بازهم طلا خرید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه تمام به چه قیمتی رسید؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت خرداد ۱۴۰۴ نان در تهران اعلام شد + جدول کاهش قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ذبح بیش از ۱۲ هزار رأس دام طی روز عید قربان در خراسان رضوی مرحله سوم کالابرگ احتمالاً تیرماه انجام می‌شود آیا قیمت نان از امروز در مشهد گران می‌شود؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی و پیاز با چه قیمتی عرضه می‌شود؟ بلاتکلیفی در بازار خودرو | نه سامانه فروش وضع مناسبی دارد، نه خودرو در بورس عرضه می‌شود راهکارهایی برای مدیریت مصرف برق در روزهای داغ تابستان | برق هست اما کم است هر که کارش بیش، حقوقش بیشتر! جولان قطعات بی کیفیت خودرو در بازار مشهد گرانی، هم‌سفره مردم | برنج و  حبوبات، پرچم داران تورم ماهانه اعلام شدند پیش‌بینی بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ رکورد سرمایه‌گذاری جهانی در حوزه انرژی به ۳.۳ تریلیون دلار رسید همه چیز درباره عرضه اولیه «نان» رضوی در بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۲۹ دستگاه ماینر غیرمجاز در خراسان رضوی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ تا ۹۰ میلیونی
سرخط خبرها

چرا وام ودیعه مسکن به مستأجران پرداخت نمی شود؟

  • کد خبر: ۹۰۰۶۳
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷
چرا وام ودیعه مسکن به مستأجران پرداخت نمی شود؟
با توجه به اینکه برخی از بانک‌ها با محدودیت بودجه ابلاغی از طرف ادارات مرکزی‌شان مواجه هستند، اندکی تا ابلاغ فاز بعدی این بودجه، در پرداخت این تسهیلات دست نگه داشته‌اند تا بتوانند با ابلاغ جدید، پرداختی به شهروندان داشته باشند.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ پس از روند به‌شدت صعودی قیمت رهن و اجاره مسکن و استیصال خانواده‌ها برای اجاره یک سرپناه کوچک، دولت از سال ۹۹ با هدف کاهش مشکلات ناشی از افزایش اجاره‌بها، اقدام به پرداخت وام ودیعه مسکن کرد که پرداخت این وام در سال ۱۴۰۰ هم ادامه یافت. مبلغ این تسهیلات برای کلان‌شهر مشهد معادل ۴۰‌میلیون تومان است و بانک‌ها موظف‌اند برای پرداخت این تسهیلات به متقاضیان اقدامات لازم را انجام دهند. اما اخیرا برخی از شهروندان با مشکل دریافت وام ودیعه مسکن مواجه شده‌اند و حتی برخی از این شهروندان برای حل مشکلشان و پیگیری این موضوع به شهرآرانیوز نیز پیامک زده‌اند.

چندین‌نفر از شهروندان مشهدی پیامک‌های مشابهی برای شهرآرانیوز ارسال کرده‌اند که مضمونشان بیشتر معطوف به پر بودن سقف بانک برای پرداخت این تسهیلات است. یکی از شهروندان در پیامک خود نوشته است: بنده چند‌ماه پیش برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن ثبت‌نام کردم و حدود دو هفته پیش نیز مدارکم را کامل و به بانک مورد نظر ارائه دادم، اما پس از مراجعه به بانک به من اطلاع دادند که از تهران نامه‌ای ارسال شده مبنی بر اینکه فعلا پرداختی تسهیلات ودیعه مسکن نداشته باشید. در نهایت بانک اکنون به بنده اعلام کرده است که از این بانک برای دریافت تسهیلات خود انصراف بدهم و برای گرفتن این وام به بانک دیگری مراجعه کنم.

در‌همین‌زمینه پس از چند روز پیگیری این موضوع از دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان‌رضوی، این مسئول بانکی در پیامی صوتی به خبرنگار شهرآرا درباره برخی محدودیت‌ها در اعطای تسهیلات ودیعه مسکن گفت: دلیل وجود برخی محدودیت‌ها در اعطای تسهیلات در برخی از بانک‌ها این است که بودجه مربوط به این تسهیلات از سوی ادارات مرکزی باید ابلاغ شود تا براساس این بودجه بانک‌ها پرداختی داشته باشند.

حمید صفایی‌نیکو با بیان اینکه تسهیلات مربوط به ودیعه مسکن برای دوره‌های مختلف تقسیم‌بندی شده بود، ادامه داد: فاز اول پرداخت این تسهیلات در گذشته ابلاغ شده بود و بانک‌های مختلف نیز به فراخور مبلغ اعلام‌شده پرداختی داشتند و حتی برخی از بانک‌ها منتظر ابلاغ بودجه بعدی از تهران هم نشدند. به عنوان نمونه بانک ملی منتظر ابلاغ بودجه بعدی نماند و تا ۲۰۰ درصد از آنچه را که ابلاغ شده بود پرداخت کردیم.

وی با تأکید بر اینکه بودجه هر بانک به‌صورت جداگانه و براساس اعلام ادارات مرکزی همان بانک ا‌ز تهران ابلاغ می‌شود، ادامه داد: اما با توجه به اینکه برخی از بانک‌ها با محدودیت بودجه ابلاغی از طرف ادارات مرکزی‌شان مواجه هستند، اندکی تا ابلاغ فاز بعدی این بودجه، در پرداخت این تسهیلات دست نگه داشته‌اند تا بتوانند با ابلاغ جدید، پرداختی به شهروندان داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->