وضعیت بغرنج مهدی طارمی در یونان+ ویدیو| تعویضی بی‌فایده! رفتار عجیب تیم هندی برای حضور در ایران| بازی سپاهان به خارج از کشور می‌رود؟ خلع سلاح پرسپولیس به دست خودی ها؛ دورسون، آل کثیر و امیری بدون جانشین جدول هفته پنجم لیگ برتر| تراکتور اوج گرفت، پرسپولیس و استقلال عقب ماندند نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های اتلتیکو و رئال مادرید | شکست تلخ آلونسو در لالیگا (۵ مهر ۱۴۰۴) نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های برنتفورد و منچستریونایتد | شیاطین روی اعصاب هواداران (۵ مهر ۱۴۰۴) بازگشت آقاسی به تمرینات آبی‌ها پخش زنده بازی برنتفورد مقابل منچستریونایتد (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی لیورپول و کریستال‌پالاس (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خطیبی در آستانه جدایی از مس پخش زنده بازی منچسترسیتی و برنلی (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین درخواست ایران برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در کمیته بین‌المللی پارالمپیک ولاهوویچ در آستانه جدایی از بانوی پیر! بنزما دوباره شاگرد مورینیو می‌شود حیدریان، جدی‌ترین گزینه نیمکت استقلال نازون ۲۷۰ دقیقه در حسرت گلزنی تمجید متفاوت آموریم از ستاره جدید تیمش | امبومو می‌تواند رهبر جدید یونایتد باشد داستان تکرار هندی‌ها برای سفر به ایران | ۳ امتیاز آسیایی در جیب سپاهان؟ آمار و ارقام به‌ضرر پرسپولیس | تاریخ می‌گوید پرسپولیس قهرمان نمی‌شود!
سرخط خبرها

تغییر زمان برگزاری دو هفته پایانی دور رفت لیگ برتر والیبال

  • کد خبر: ۹۰۸۶۵
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۰
تغییر زمان برگزاری دو هفته پایانی دور رفت لیگ برتر والیبال
زمان برگزاری دو هفته پایانی دور رفت لیگ برتر مردان ایران با قطعی شدن زمان و میزبان رقابت‌های قهرمانی باشگاه‌های جهان و شرکت تیم فولاد سیرجان در این مسابقات تغییر کرد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان جهان سال ۲۰۲۱ از ۱۶ تا ۲۰ آذرماه سال جاری با حضور ۶ تیم به میزبانی شهر بتیم برزیل برگزار خواهد شد.
بر اساس اعلام سازمان لیگ، با توجه به حضور تیم فولاد سیرجان ایرانیان به عنوان نماینده والیبال ایران و آسیا در این رقابت‌ها و با عنایت به فصل پنجم تبصره ۱۹ آئین‌نامه سازمان لیگ که بازیکنان سال گذشته این تیم می‌بایست این تیم را در رقابت‌های آسیایی و جهانی همراهی کنند، ضمن تشکر از مدیران عامل باشگاه‌ها و سرمربیان تیم‌ها که برای حضور نماینده والیبال ایران و آسیا نهایت همکاری و حمایت را به عمل آوردند، هفته‌های دوازدهم و سیزدهم دور رفت که همزمان با برگزاری رقابت‌های باشگاه‌های مردان جهان است و قرار بود روز‌های ۱۴ و ۱۷ آذرماه برگزار شود، انجام نخواهد شد و این دو هفته‌ی پایانی دور رفت به ترتیب در تاریخ‌های ۲۸ آذرماه و یکم دیماه برگزار خواهد شد.
همچنین دور برگشت لیگ برتر مردان نیز از روز یکشنبه دوازدهم دیماه آغاز خواهد شد و باشگاه‌های لیگ برتری از دوم تا یازدهم دیماه فرصت برای نقل و انتقالات نیم فصل خواهند داشت.
بر این اساس، دور برگشت مرحله مقدماتی لیگ برتر مردان بیست‌وچهارم بهمن به پایان می‌رسد و هشت تیم برتر به مرحله پلی‌آف صعود خواهند کرد.
مراحل اول (یک هشتم نهایی) و دوم (یک چهارم نهایی) پلی‌آف به صورت دو برد از سه مسابقه و دیدار رده‌بندی و فینال نیز به صورت تک بازی برگزار خواهد شد که در مجموع این دیدار‌ها از یکم تا بیست‌وپنجم اسفندماه پیگیری خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->