افشای یک پرونده اخاذی؛ دختر جوان در دام تهدید انتشار فیلم خصوصی! دستگیری ۵ نیروی پیمانی شرکت برق مشهد| کشف راز سرقت از پست برق با یک دستکش جامانده! شکار غیرمجاز سه گونه ارزشمند در تربت‌حیدریه| شکارچی به دام افتاد افشای فساد دارویی؛ سکوت مسئولان در قبال جعل نسخه‌های پزشکی برای یک داروی کمیاب درگیری ماموران شهرداری با فروشندگان در قزوین؛ متهمان احضار و تفهیم اتهام شدند هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گرما خواب را مختل می‌کند

  • کد خبر: ۹۱۰۴۳
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۰
گرما خواب را مختل می‌کند
استفاده از وسایل گرمایشی ممکن است گزینه‌ی همیشگی شما با فرا رسیدن فصل سرما باشد؛ و گرچه حس خوبی است که صبح‌ها وقتی از زیر پتو بیرون می‌آییم از سرما به خود نلرزیم، اما شاید دستگاه ایمنی بدنتان نظر دیگری داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از ایندیپندنت، یکی از پزشکان «ان‌اچ‌اس» (سازمان ملی بهداشت بریتانیا) توضیح داده است که چرا مردم نباید در زمستان سیستم گرمایی خود را شب‌ها روشن بگذارند؛ زیرا گرما کیفیت خواب آن‌ها را مختل می‌کند.

دکتر کاران راجان در ویدیویی توضیح داد که خوابیدن در اتاق سرد به کاهش دمای مرکزی بدن کمک می‌کند. این مهم است، زیرا سطح ملاتونین، همان هورمونی که میل به خواب را افزایش می‌دهد، با کاهش دمای مرکزی بدن ما افزایش می‌یابد.

افزایش میزان ملاتونین اثرات ضد پیری هم دارد، زیرا سطح کورتیزول، همان هورمون استرس و آسیب اکسیده شدن ناشی از استرس را کاهش می‌دهد.

راجان گفت: «التهاب سیستمیک (نوعی شرایط بیماری‌زا در بدن) را هم کاهش می‌دهد و رایگان است.» خوابیدن در اتاق سرد ممکن است به کسانی که مشکل بی‌خوابی دارند هم کمک کند.

راجان توضیح داد از آنجا که دمای مرکزی بدن انسان برای شروع خواب باید کاهش یابد، «دمای گرم‌تر به این معنی است که مغز و بدن شما در تلاش برای خنک کردن شما فعال‌تر می‌شود». او افزود: «دمای سردتر شما را به دمای خواب هدف بدنتان نزدیک‌تر می‌کند و این‌گونه خیلی سریع‌تر به خواب می‌روید.»

«علاوه بر این، افزایش فعالیت مغز قبل از به خواب رفتن می‌تواند میزان خواب با حرکت تند چشم (REM) و خواب امواج آهسته (SWS) را که بدن دریافت می‌کند، محدود کند، که هر دوی آن‌ها به شارژ مجدد نیاز دارند.»

خواب با حرکت تند چشم مناطقی از مغز را تحریک می‌کند که برای [یادگیری]و ساختن چیز‌ها و حفظ خاطرات حیاتی‌اند و معمولا در ۹۰ دقیقه اول پس از به خواب رفتن رخ می‌دهند. خواب موج آهسته عمیق‌ترین مرحله خواب است.

یکی دیگر از مزایای خوابیدن در اتاق سرد این است که ممکن است سلامت متابولیک را بهبود بخشد.

راجان گفت: «تحقیقاتی وجود دارد که نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض سرما می‌تواند میزان چربی قهوه‌ای تولیدی سلول‌های بنیادین را افزایش دهد. چربی قهوه‌ای به تنظیم کلسترول و بهبود حساسیت به انسولین کمک می‌کند.»

در سال ۲۰۱۹، مطالعه‌ای که محققان دانشگاه کالیفرنیا انجام دادند، نشان داد که در مردان دارای سطوح بالای چربی قهوه‌ای، سطح اسید‌های آمینه شاخه‌دار (BCAA) پایین است. اگرچه این ترکیبات برای بسیاری از عملکرد‌های بدن ضروری‌اند، سطوح بالای اسید‌های آمینه شاخه‌دار با چاقی و مقاومت به انسولین مرتبط‌اند.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->