نتیجه و ویدیو کشتی فرخی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| الوعده وفا! نتیجه و ویدیو کشتی میرزازاده در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| پسر طلایی ایران ویدیو| پرتاب بطری به سمت وحید هاشمیان توسط هوادار پرسپولیس! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی پرسپولیس و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| وضعیت قرمز سرخ‌ها نتیجه و ویدیو کشتی احمدی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| شکست تلخ پخش زنده بازی میرزازاده، فرخی و احمدی در فینال کشتی فرنگی قهرمانی جهان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی پرسپولیس و چادرملو اردکان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی عملکرد ضعیف سیدورف در استقلال آماده باش ساپینتو به فرعباسی برای بازی با پیکان حمله نیکبخت واحدی به خسرو حیدری | بدون رزومه در استقلال مربی شد! نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر
سرخط خبرها

عباسیان: در تیم عنایتی راحتم

  • کد خبر: ۹۱۸۳۷
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۵
عباسیان: در تیم عنایتی راحتم
گفتگو با معین عباسیان، کاپیتان مشهدی تیم فوتبال هوادار تهران که این روز‌ها به فرم ایدئالش برگشته است را در این مطلب می‌خوانید.

مرتضی اخوان | شهرآرانیوز؛ هافبک ۳۲ ساله مشهدی حالا با نمایش خوبش برابر پرسپولیس پایتخت بار دیگر در کانون توجهات قرار گرفته است. بازیکنی که شماره پیراهنش درست برخلاف سنش ۲۳ است. معین عباسیان، کاپیتان این روز‌های تیم فوتبال هوادار، در غیاب محمد قاضی یک مشهدی است که کوبل مشهدی‌های هوادار را تکمیل کرده است؛ از سرمربی و کادرفنی مشهدی تا دانیال کردستانی، هم‌بازی‌اش.

عباسیان که سال‌هاست سرد و گرم لیگ‌برتر فوتبال را چشیده و حالا یکی از باتجربه‌ها و عصای‌دست رضا عنایتی در هوادار است، در گفتگو با شهرآرا، هم به تشریح وضعیت کنونی خودش و تیمش پرداخت و هم در رویارویی با وضعیت اسف‌بار کنونی شهرخودرو، تیم شهرش، آهی کشید و از حسرت‌هایش گفت. او هم از فوتبال تماشاگرپسند بی‌نتیجه گله کرد و هم با انتقاد از وضعیت فوتبال مشهد، قصه غصه‌هایش برای تیم شهرش را بازگو کرد.

از شرایط متفاوت خودت و تیمت شروع کنیم. معین عباسیان در فرم خوبی است و هوادار در جدول موقعیت خوبی ندارد.

واقعیت این است که به‌نظر من ما با قرعه بدی روبه‌رو شدیم. بازی‌های خیلی سنگینی را در همین اولین فصل لیگ‌برتری‌شدن هوادار تجربه کردیم. با این‌همه، من فکر می‌کنم تیم ما خیلی تماشاگرپسند بازی می‌کند، ولی نتیجه نمی‌گیرد.

و این خوب است؟!

نه اصلا. فایده ندارد. شما باید نتیجه بگیرید، وگرنه هرچقدر هم خوب بازی کنید، دست‌آخر ره به جایی نمی‌برید. اصلا مسخره است.

تیم توانسته است خودش را با لیگ‌برتر وفق دهد؟

به‌هرحال تیمی که از لیگ‌یک به لیگ‌برتر می‌آید، خیلی از بازیکنانش لیگ‌یکی هستند و باید رفته‌رفته خودشان را با شرایط وفق دهند. به‌نظر من ما روزبه‌روز بهتر می‌شویم و بازیکنان با مسئولیت‌پذیری بیشتری در میدان بازی می‌کنند.

ولی خودت شرایط خوبی داری و به‌نظر به روز‌های خوبت برگشته‌ای.

خداراشکر. ولی مهم‌تر از من، موفقیت تیم است. اگر تیم خوب نتیجه بگیرد، معین عباسیان هم بیشتر دیده می‌شود. همه تلاشم این است که در اختیار تیم باشم.

بستن بازوبند هم در عملکردت تأثیرگذار بوده است؟

به‌هرحال وقتی بازوبند می‌بندی مسئولیتت بیشتر می‌شود. البته کاپیتان و بزرگ تیم ما محمد قاضی است، اما در نبود او من جسارت کرده‌ام و بازوبند می‌بندم. بستن بازوبند باعث می‌شود کار آدم در زمین بیشتر شود.

تیمتان از حیث امکانات عیار لیگ‌برتری دارد؟

هر تیمی از لیگ‌یک به لیگ‌برتر می‌آید، باید از حیث سخت‌افزاری و امکانات شرایطش کاملا تغییر کند. شرایط تیم ما هم نسبت به لیگ‌یک کامل تغییر کرده است، اما برای رسیدن به اندازه‌های لیگ‌برتر باید فرایندی زمانی بگذرد و رفته‌رفته آن ساختار لیگ‌برتری شکل بگیرد.

چشم‌انداز و نگاه بازیکنان و کادرفنی برای جایگاه هوادار در لیگ‌برتر بیست‌ویکم چیست؟

استراتژی آقارضا و باشگاه قطعا پایین جدول نیست و واقعیت آن است که جایگاه ما هم آنجا نیست. ما باید در وسط‌های جدول روبه‌بالا باشیم، نه اینکه بخواهیم به سقوط و این حرف‌ها فکر کنیم. من مطمئنم اگر بدشانسی‌ها دست از سر تیم ما بردارد، ما در جدول بالا می‌آییم.

برویم سراغ بحث دوممان. می‌خواهم خبری را به تو بگویم و واکنشت را بدانم: «تیم شهرت در انتهای جدول لیگ‌برتر است.»

واقعا دلم می‌سوزد. غصه می‌خورم. من از «ب» بسم‌ا... با این تیم بودم، از همان لیگ دسته‌یک. امثال من بی‌پولی‌های این تیم را تحمل کرده و بالاوپایینش را دیده‌ایم و الان که می‌بینیم تیم به چنین وضعیتی افتاده است، حسرت می‌خوریم. متأسفانه در مشهد تا وقتی یک‌چیزی را نداریم، دنبالش هستیم، اما وقتی آن را داریم، دیگر قدرش را نمی‌دانیم.

خبر داری در شهرخودرو چه می‌گذرد؟

من نمی‌دانم در مشهد چه خبر است، اما می‌دانم حق مردم مشهد نیست که تیم شهرشان چنین شرایطی داشته باشد. نمی‌دانم چرا این اتفاقات فقط در مشهد می‌افتد. من می‌گویم قضیه هرچه هست، باید به فکر مردم مشهد و ورزش این شهر بود و جلو اتفاقات بدتر را گرفت.

امسال خیلی از بازیکنان مشهدی از شهرخودرو جدا شدند. درست مثل خودت که چند سال پیش رفتی.

همه فراری شدند. من فوتبالم را مدیون شهرم هستم، اما اتفاقاتی در مشهد می‌افتد که بازیکنان مشهدی فرار می‌کنند و این اصلا خوب نیست. همیشه گفته‌ام در مشهد مرغ همسایه غاز است.

و فکر می‌کنی باید چه کرد؟‌

نمی‌دانم. فقط امیدوارم مسئولان استان پیش از آنکه دیر شود، فکری به حال نماینده مشهد در لیگ‌برتر فوتبال بکنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->