سرنوشت لایحه فرونشست زمین در مجلس به کجا رسید؟ دستور اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فوری در برابر «حشره سنک» در مشهد حریق کنتور برق در خیابان بابانظر (۳ شهریور ۱۴۰۳) مرگ تلخ مادر باردار و دختر خردسال مشهدی در دریای خزر (۳ شهریور ۱۴۰۳) پیام وزیر جدید آموزش و پرورش درباره دغدغه‌های معیشتی فرهنگیان تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای روز اربعین در مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۳) ستاد مرکزی اربعین: زائران روز اربعین به کشور برنگردند قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی در شب به سلامتی شما آسیب می‌رساند هواشناسی: دمای ۴۸ درجه‌ای در شهر‌های زیارتی عراق به ثبت رسید ویدئو | لحظه دیده شدن پلنگ ایرانی در پناهگاه حیات وحش حیدری نیشابور (۳ شهریور ۱۴۰۳) دومین مورد آبله میمونی جهش‌یافته در خارج از آفریقا تایید شد سردار رادان: ۲.۵ میلیون زائر تاکنون از عراق بازگشته‌اند (سوم شهریور ۱۴۰۳) سازمان اورژانس کشور: روند کاهشی موارد غرق‌‍شدگی در استان‌های خراسان تغییر در نرخ اضافه‌کار پرستاران و استخدام نیرو‌های جدید (سوم شهریور ۱۴۰۳) راه‌های موثر برای مبارزه با حشره «سِنَک» ستاد اربعین هلال احمر:۲۵۳ زائر مصدوم و جان‌باخته به داخل کشور انتقال یافتند تصادف شدید موتورسیکلت و خودرو در بلوار شریعتی مشهد + جزئیات (۳ شهریور ۱۴۰۳) تحویل وزارت میراث فرهنگی به صالحی امیری با حضور عزت الله ضرغامی دستگیری ۵ متهم درگیری مسلحانه در مشهد + فیلم دبیر انجمن علمی داروسازان ایران: به دلیل اعمال تحریم‌ها، با کمبود دارو‌ مواجه هستیم پلیس هرمزگان از کشف هروئین در چند بسته‌ شیرخشک‌‌‌ خبر داد ویدئو | لحظه انفجار خودروی سواری پس از تصادف با تریلی در محور ایلام-مهران (۲ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

از معجون شلغم و عسل برای سرماخوردگی غافل نشوید +طرز تهیه آن

  • کد خبر: ۹۲۶۳۸
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۶
از معجون شلغم و عسل برای سرماخوردگی غافل نشوید +طرز تهیه آن
معجون شلغم و عسل یکی از انواع معجون‌های طب سنتی است که خواص زیادی برای سلامتی بدن دارد و می‌توانید از برخی بیماری‌ها جلوگیری کند. همانطور که می‌دانید طبع شلغم در طب سنتی گرم می‌باشد و به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی شناخته می‌شود. ترکیب شلغم و عسل که آنرا با نام معجون شلغم و عسل می‌شناسیم برای درمان بیماری‌های ویروسی مانند سرماخوردگی بسیار موثر است.

به گزارش شهرآرانیوز، در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا، ما داروی مدرن را تحسین می‌کنیم که به ما هدیه‌هایی مانند شربت سرفه و ایبوپروفن می‌دهد. اما طبیعت چیز‌های زیادی برای ارائه دارد. فرهنگ‌های مختلف هزاران سال است که به دنبال درمان در محیط پیرامون خود هستند و فرصت کافی برای آزمون و خطا وجود دارد.

شلغم نوعی سبزی ریشه‌ای به رنگ سبز و سفید یا بنفش و با برگ‌هایی ناصاف و بریدگی‌های زیاد است. ریشهٔ آن غدّه‌ای و به شکل‌های گرد یا دراز به رنگ سفید با لکه‌های بنفش می‌باشد. شلغم نه تنها از نظر داشتن ویتامین و خواص معدنی‌اش ارزنده‌است، بلکه از حیث سایر ویژگی‌های غیر غذایی هم سرآمد بوده و در زمره سبزی‌های مهم شمرده می‌شود.

در دوران قرون وسطی، شلغم به عنوان یک سبزی محبوب که اغلب توسط طبقه پایین اقتصادی مصرف می‌شود، در اروپا مشهور شد. امروزه شلغم به طور گسترده‌ای در غذا‌های متنوع میل می‌شود و به عنوان عضوی از خانواده چلیپایی‌ها از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. در یک شلغم متوسط ​​فقط ۳۴ کالری، ۴ گرم فیبر هنگام پخت و ۱ گرم پروتئین وجود دارد. همچنین حاوی بیش از نیمی از نیاز روزانه شما به ویتامین C است.
هنگامی که من یک دختر کوچک بودم و سرفه می‌کردم، مادربزرگ من این شربت طبیعی و کاملا جادویی را تهیه می‌کرد که تهیه آن آسان و ارزان بود. معجون هیچ عارضه‌ای ندارد، کاملاً طبیعی است و هر سرفه‌ای را بهتر از شربت‌های بسته بندی شده تجاری معالجه می‌کند.

طرز تهیه شلغم و عسل برا سرماخوردگی

در اینجا نحوه تهیه این داروی سنتی آورده شده است:
روش اول تهیه شربت سرفه با شلغم و عسل:
۱ شلغم سفید اندازه متوسط ​​
۱/۲ فنجان عسل خام

مراحل:
قسمت بالایی شلغم را بریده و داخل آن را بیرون بیاورید تا شبیه یک کاسه کوچک شود. اگر شلغم خیلی بزرگ است می‌توانید آن را را وسط نصف کنید. سوراخ ایجاد شده در شلغم باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا بتواند عسل را در خود نگه دارد.

عسل را به داخل شلغم اضافه کرده و شلغم را در ظرف بزرگتری قرار دهید و درب ظرف را بپوشانید. بسته به دمای اتاق، شلغم را برای مدت ۲-۳ ساعت در ظرف بگذارید. هرچه دمای اتاق گرمتر شود، شربت سریعتر آماده استفاده می‌شود.

۲ قاشق چای خوری شربت را، ۳-۴ بار در روز مصرف کنید. ممکن است لازم باشد تا زمانی که علائم سرماخوردگی دارید استفاده کنید.

روش دوم تهیه شربت سرفه با شلغم و عسل:

شلغم‌ها را شسته و پوست بگیرید و داخل شلغم‌ها را با قاشق خالی کنید.
داخل هر شلغم را با یک قاشق مرباخوری عسل پر کنید، دقت کنید که لب به لب پر نکنید.
حالا شلغم‌ها را داخل یک ظرف مناسب مثل ظرف پیرکس که تحمل حرارت داشته باشد قرار دهید.
درب ظرف را ببندید.
حالا یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و ظرف حاوی شلغم‌ها را داخل آن قرار دهید.
قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید و شعله را خیلی کم کنید.
حدود ۲ ساعت بعد، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید شلغم‌ها خنک شوند.
وقتی شلغم‌ها خنک شدند، مایع داخل آن‌ها را درون لیوان بریزید.
حالا از این معجون معجزه گر، در روز ۳ وعده میل کنید تا اثر شفا بخش آن را ببینید.

نکته: عسل به عنوان ماده استخراج کننده عمل کرده و یک ماده طبیعی را از شلغم خارج می‌کند که یک آنتی بیوتیک طبیعی تولید می‌کند. این آنتی بیوتیک طبیعی علائم سرماخوردگی از جمله گلودرد، سرفه، گرفتگی صدا و احتقان را برطرف می‌کند.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->