تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا یکشنبه هفته آینده رئیس سازمان بهزیستی کشور در مشهد: امسال در استان خراسان رضوی پشت‌نوبتی مستمری‌بگیر نخواهیم داشت «شیر» بهترین جایگزین آب در گرمای تابستان آخرین فرصت ثبت‌نام مسکن فرهنگیان، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) است اعلام زمان برگزاری آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اطلاعیه ثبت‌نام مسکن فرهنگیان شاغل و بازنشستگان منتشر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) دیابت نوع ۵، بیماری تازه‌شناخته‌شده! دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر ۱۴۰۴ اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح در مورد حقوق خرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) آن روی سکه بحران زمان پرداخت حقوق معلمان حق‌التدریس نزدیک است آمادگی خدمت‌رسانی هتل لاله تهران به آسیب‌دیدگان در جنگ ۱۲ روزه وزیر آموزش و پرورش: در هیچ شرایطی آموزش را ترک نخواهیم کرد + فیلم چگونه فوق العاده ویژه حقوق خود را حساب کنیم؟ 
سرخط خبرها

از معجون شلغم و عسل برای سرماخوردگی غافل نشوید +طرز تهیه آن

  • کد خبر: ۹۲۶۳۸
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۶
از معجون شلغم و عسل برای سرماخوردگی غافل نشوید +طرز تهیه آن
معجون شلغم و عسل یکی از انواع معجون‌های طب سنتی است که خواص زیادی برای سلامتی بدن دارد و می‌توانید از برخی بیماری‌ها جلوگیری کند. همانطور که می‌دانید طبع شلغم در طب سنتی گرم می‌باشد و به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی شناخته می‌شود. ترکیب شلغم و عسل که آنرا با نام معجون شلغم و عسل می‌شناسیم برای درمان بیماری‌های ویروسی مانند سرماخوردگی بسیار موثر است.

به گزارش شهرآرانیوز، در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا، ما داروی مدرن را تحسین می‌کنیم که به ما هدیه‌هایی مانند شربت سرفه و ایبوپروفن می‌دهد. اما طبیعت چیز‌های زیادی برای ارائه دارد. فرهنگ‌های مختلف هزاران سال است که به دنبال درمان در محیط پیرامون خود هستند و فرصت کافی برای آزمون و خطا وجود دارد.

شلغم نوعی سبزی ریشه‌ای به رنگ سبز و سفید یا بنفش و با برگ‌هایی ناصاف و بریدگی‌های زیاد است. ریشهٔ آن غدّه‌ای و به شکل‌های گرد یا دراز به رنگ سفید با لکه‌های بنفش می‌باشد. شلغم نه تنها از نظر داشتن ویتامین و خواص معدنی‌اش ارزنده‌است، بلکه از حیث سایر ویژگی‌های غیر غذایی هم سرآمد بوده و در زمره سبزی‌های مهم شمرده می‌شود.

در دوران قرون وسطی، شلغم به عنوان یک سبزی محبوب که اغلب توسط طبقه پایین اقتصادی مصرف می‌شود، در اروپا مشهور شد. امروزه شلغم به طور گسترده‌ای در غذا‌های متنوع میل می‌شود و به عنوان عضوی از خانواده چلیپایی‌ها از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. در یک شلغم متوسط ​​فقط ۳۴ کالری، ۴ گرم فیبر هنگام پخت و ۱ گرم پروتئین وجود دارد. همچنین حاوی بیش از نیمی از نیاز روزانه شما به ویتامین C است.
هنگامی که من یک دختر کوچک بودم و سرفه می‌کردم، مادربزرگ من این شربت طبیعی و کاملا جادویی را تهیه می‌کرد که تهیه آن آسان و ارزان بود. معجون هیچ عارضه‌ای ندارد، کاملاً طبیعی است و هر سرفه‌ای را بهتر از شربت‌های بسته بندی شده تجاری معالجه می‌کند.

طرز تهیه شلغم و عسل برا سرماخوردگی

در اینجا نحوه تهیه این داروی سنتی آورده شده است:
روش اول تهیه شربت سرفه با شلغم و عسل:
۱ شلغم سفید اندازه متوسط ​​
۱/۲ فنجان عسل خام

مراحل:
قسمت بالایی شلغم را بریده و داخل آن را بیرون بیاورید تا شبیه یک کاسه کوچک شود. اگر شلغم خیلی بزرگ است می‌توانید آن را را وسط نصف کنید. سوراخ ایجاد شده در شلغم باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا بتواند عسل را در خود نگه دارد.

عسل را به داخل شلغم اضافه کرده و شلغم را در ظرف بزرگتری قرار دهید و درب ظرف را بپوشانید. بسته به دمای اتاق، شلغم را برای مدت ۲-۳ ساعت در ظرف بگذارید. هرچه دمای اتاق گرمتر شود، شربت سریعتر آماده استفاده می‌شود.

۲ قاشق چای خوری شربت را، ۳-۴ بار در روز مصرف کنید. ممکن است لازم باشد تا زمانی که علائم سرماخوردگی دارید استفاده کنید.

روش دوم تهیه شربت سرفه با شلغم و عسل:

شلغم‌ها را شسته و پوست بگیرید و داخل شلغم‌ها را با قاشق خالی کنید.
داخل هر شلغم را با یک قاشق مرباخوری عسل پر کنید، دقت کنید که لب به لب پر نکنید.
حالا شلغم‌ها را داخل یک ظرف مناسب مثل ظرف پیرکس که تحمل حرارت داشته باشد قرار دهید.
درب ظرف را ببندید.
حالا یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و ظرف حاوی شلغم‌ها را داخل آن قرار دهید.
قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید و شعله را خیلی کم کنید.
حدود ۲ ساعت بعد، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید شلغم‌ها خنک شوند.
وقتی شلغم‌ها خنک شدند، مایع داخل آن‌ها را درون لیوان بریزید.
حالا از این معجون معجزه گر، در روز ۳ وعده میل کنید تا اثر شفا بخش آن را ببینید.

نکته: عسل به عنوان ماده استخراج کننده عمل کرده و یک ماده طبیعی را از شلغم خارج می‌کند که یک آنتی بیوتیک طبیعی تولید می‌کند. این آنتی بیوتیک طبیعی علائم سرماخوردگی از جمله گلودرد، سرفه، گرفتگی صدا و احتقان را برطرف می‌کند.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->