اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ نفر از اعضای یک شرکت هرمی دستگیر شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش با گرم تر شدن هوا دوباره کرونا! | پیش بینی شیوع سویه جدید کرونا با بازگشت حجاج مراقبت‌های مرزی برای جلوگیری از ورود بیماران تنفسی تشدید می‌شود رشد خطرناک جلبک در تالاب دُرگه سنگی نقده توانگران، پرچمدار حذف پذیرایی در مراسم ترحیم شوند! قاتل الهه حسین‌نژاد قصاص می‌شود + توضیحات قوه قضائیه اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) پلاک‌های شهرستان در تهران حق مسافرکشی ندارند | باید نظارت بر تاکسیرانی دقیق‌تر شود حمایت اهالی منطقه بهمن از پلیس مشهد در برابر حمله متهمان | از سرقت خودرو در ساعت ۴ تا دستگیری در بهمن ۴ رئیس سازمان برنامه‌ریزی آموزش و پرورش: مشکلات برق و کمبود کاغذ برطرف شده‌اند؛ کتب درسی به‌موقع توزیع می‌شوند پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق تا روز چهارشنبه تشدید تحریم‌ها زندگی معلولین را تهدید می‌کند دستگیری دومین قاتل محیط‌بان منطقه خائیز
سرخط خبرها

دیابتی‌ها حتما این دمنوش را بنوشند

  • کد خبر: ۹۳۳۴۲
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱
دیابتی‌ها حتما این دمنوش را بنوشند
متخصص طب سنتی گفت: دمنوش بابونه، اسطوخودوس، برگ لیمو و دارچین برای دیابت بسیار مفید است. روزی دو لیوان حداقل دو ساعت قبل از خواب مصرف شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا ابوالفضلی، متخصص طب سنتی در برنامه صبح پارسی شبکه جام جم عنوان کرد: ما وقتی غذا می‌خوریم، قندی که بعد از هضم غذا جذب خون می‌شود قند مازادی است و به واسطه آن لوزالمعده یا پانکراس، هورمونی ترشح می‌کند تحت عنوان انسولین که قفل‌های سلول‌هایی که در خون هستند را باز می‌کند و قند مازاد را به بافت‌ها، کبد و ماهیچه‌ها می‌رساند.

وی ادامه داد: وقتی انسولین کافی نباشد قند خون افزایش پیدا می‌کند. در بیمارانی که قند خون یا دیابت نوع یک دارند، هورمون انسولین خوب ترشح نمی‌شود یا به اصطلاح انسولین بدن کم است.

این متخصص طب سنتی  اظهار کرد: وقتی در گذشته مرور می‌کنیم مشاهده می‌کنیم که بیماری دیابت بسیار نادر بوده است؛ به ویژه زمانی که مردم بیشتر با پا تردد می‌کردند؛ چون درواقع انسولین مازاد در پا می‌چسبد و در آن جا دپو می‌شود.

ابوالفضلی بیان داشت: وقتی می‌گویند پا به رهنه روی سنگ راه بروید به این دلیل است که تحرک در پا اتفاق بیفتد، تحریک شود و انسولین ترشح شود، اما حال به دلیل اینکه زندگی‌های ما ماشینی شده این بیماری هم جای خودش را پیدا کرده است.

وی تصریح کرد: در گروه دو، انسولین بدن کافی است، اما حساسیت‌هایی که شکنندگی آن سلول‌های قندی را در خون به وجود بیاورد کم است. این نوع دو دیابت بیشتر ژنتیکی یا وراثتی است که البته نوع یک هم همین طور است.

این متخصص طب سنتی متذکر شد: اما در نوع دو بیشتر است و در نوع دو انسولین به مقدار کافی ترشح می‌شود؛ در واقع هورمونی که در لوزالمعده این اتفاق را رقم بزند خوب کار می‌کند، ولی آن حساسیت کم است که شخص مجبور است از بیرون فاکتور‌هایی را بگیرد که این حساسیت زیاد شود.

ابوالفضلی افزود: نوع دیگر دیابت، دیابت زمان بارداری است که هنوز کشف نشده است و عموما خانم‌هایی به آن دچار می‌شوند که طبع سرد و رطوبتی دارند یا اصطلاحا طبع بلغمی دارند.

وی ابراز داشت: متاسفانه کسانی به این نوع دیابت دچار می‌شوند که چاق هستند؛ یعنی خانمی که چاق است و زمان بارداریش است به این دیابت دچار می‌شود و این کاملا بین همه فراگیر است. معمولا، چون تغذیه‌ای که از ماه پنجم و ششم صورت می‌گیرد یک تغذیه تقریبا یک و نیم نفره است و شخص تمایل دارد که شیرینی جات بخورد.

این متخصص طب سنتی تصریح کرد: نوع دیگری از دیابت داریم که شاید تا به امروز کمتر به آن پرداخته شده است و آن دیابت عصبی است. می‌بینیم که وقتی بعضی از افراد عصبانی می‌شوند احساس می‌کنند از درون لرزش‌هایی دارند و دستانشان شروع به لرزیدن می‌کند.

ابوالفضلی خاطرنشان کرد: این افراد خودشان را سریع باید به شیرینی برسانند در غیر این صورت ممکن است غش کنند و وقتی هم تست می‌دهند مشخص نیست که دیابت دارند. در واقع در آن زمان به قدری آدرنالین خون بالا می‌رود که دیگر قابل کنترل نیست.

وی گفت: به ویژه در افرادی که عصبی هستند و سفید پوست‌اند که به آن‌ها طبع دموی می‌گوییم این اتفاق می‌افتد و در آن لحظه به انسولین شوک وارد می‌شود و نمی‌داند که کی باید کارش را انجام دهد و مغز هم خوب فرمان نمی‌دهد.

 این متخصص طب سنتی یادآور شد: به این قند عصبی می‌گویند که افراد زیادی به آن دچار هستند و جالب این است که این افراد هیچ‌گونه سابقه دیابت ندارند، ولی وقتی هفته‌ای یک بار یا چند روز یکبار این اتفاق برایشان می‌افتد و سریع به شیرینی مراجعه می‌کنند و همین باعث می‌شود که دیابت بگیرند و این خیلی خطرناک است.

ابوالفضلی در رابطه با کنترل اعصاب، عنوان کرد: از مردم خواهش می‌کنم که اعصابشان را کنترل و مدیریت کنند که این بیماری چیزی است که فرد هیچگونه سابقه‌ای ندارد و یک باره دچار بیماری می‌شود؛ این در واقع مرگ خاموش است.

وی اضافه کرد: چون خود فرد هم نمی‌داند که دیابت دارد و در آزمایش هم مشخص نیست، ولی به مرور تا دو سال خودش را نشان می‌دهد و عوارضی دارد؛ از جمله وقتی که جایی از بدن زخم می‌شود به خوبی التیام پیدا نمی‌کند و زود خسته می‌شود

این متخصص طب سنتی گفت: همچنین فرد در خوابش اختلال و تکرر ادرار دارد که راه پیشگیری از این نوع دیابت این است که روی اعصاب حتما تمرکز داشته باشیم و بتوانیم مدیریت کنیم.

ابوالفضلی در مورد درمان این بیماری افزود: برای کنترل قند خون اگر کلاهک بادمجان را خشک کنیم و پودرش را دم کنیم هم برای دیابت نوع یک و هم نوع دو معجزه می‌کند. همچنین عرق بوقناق به شدت مفید است.

وی تاکید کرد: هیچ چیزی از صیفی‌جات دور ریختنی نیست؛ ما برگ ریحان را مصرف می‌کنیم، اما ساقه آن خواص بیشتری دارد. دمنوش بابونه، اسطوخودوس، برگ لیمو و دارچین هم مفید است.

این متخصص طب سنتی ابراز کرد: روزی دو لیوان حداقل دو ساعت قبل از خواب مصرف شود که این دمنوش برای پیشگیری و درمان مفید است. در واقع نوعی مکمل پیاده‌روی و ورزش به‌ویژه ورزش‌های کششی و پرهیزات غذایی است.

ابوالفضلی گفت: دیابت ربطی به سن ندارد و اصلاح سبک زندگی بر اساس اصول بهداشتی می‌تواند بسیار مفید باشد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->