پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد؛ سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها

کم‌کاری تیروئید سبب بروز بیماری «هاشیموتو» می‌شود

  • کد خبر: ۹۴۰۲۵
  • ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۲
کم‌کاری تیروئید سبب بروز بیماری «هاشیموتو» می‌شود
تیروئیدیت هاشیموتو (Hashimoto’s Thyroiditis) نوعی التهاب مزمن غده تروئید است که در آن سیستم ایمنی بدن به دلیل بیماری خودایمنی به تیروئید حمله کرده و باعث تخریب بافت آن می‌شود. در نتیجه آن، فرد دچار کم کاری تیروئید می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقات در ایالات متحده آمریکا نشان می‌دهد تیروئیدیت هاشیموتو یکی از اصلی‌ترین دلایل کم کاری تیروئید در میان بیماران محسوب می‌شود که باعث کم شدن ترشح هورمون‌های این غده می‌شود. این بیماری خودایمنی ممکن است در هر سنی بروز کند، اما به طور معمول در افراد ۴۰ تا ۶۰ سال بیشتر دیده می‌شود.

متاسفانه در بیشتر موارد این بیماری به سختی تشخیص داده می‌شود. پزشکان به ندرت از آزمایش خون برای شمار آنتی بادی‌ها به منظور تشخیص تیروئیدیت هاشیموتو استفاده می‌کنند. با این حال، برخی موارد می‌تواند به بیمار برای تشخیص بیماری کمک کند که شامل موارد ذیل می‌شود:

۱- انجام عمل جراحی و برداشت غده تیروئید
۲- قرار گرفتن گردن تحت اشعه
۳- ابتلا به بیماری‌های خاص، بیماری‌های قلبی و سرطان
۴- مصرف دارو‌های روماتولوژی

بسیاری از افراد مبتلا به این بیماری از افزایش وزن، بی حالی، و مِه مغزی (گیجی و حواس پرتی) رنج می‌برند. با این حال، در این موضوع تنها غده تیروئید مقصر نیست. رابطه میان هورمون‌های تیروئید و متابولیسم (سوخت و ساز بدن) بسیار پیچیده است. در عین حال، دیگر هورمون‌ها و پروتئین‌ها در بدن نیز بر روی این موضوع دخیل هستند.

یک متخصص در این باره می‌گوید: تیروئیدیت هاشیموتو دلیل افزایش وزن نیست بلکه این بیماری باعث تجمع بیشتر آب و نمک در بدن می‌شود. به همین دلیل هم این بیماران بدن پف کرده‌ای دارند.

متاسفانه ابتلا به تیروئیدیت هاشیموتو می‌تواند خطر بروز سایر مشکلات و بیماری‌ها را در افراد افزایش دهد که می‌تواند به بی حالی فرد منجر شود. از جمله این مشکلات می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

۱- کمبود ویتامین B ۱۲ (کم خونی مهلک)
۲- بیماری سیلیاک که منجر به کم خونی ناشی از فقر آهن می‌شود.
۳- سطح پایین کورتیزول خون (نارسایی آدرنال)
۴- دیابت نوع یک

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->