مرزبانان خراسان رضوی با قاچاقچیان مسلح مواد مخدر درگیر شدند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) محور‌های غرب و جنوب خراسان رضوی رکورددار تصادفات و جان‌باختگان نوروزی مهم‌ترین نشانه‌های بهداشت فردی را بشناسید | زنگ بهداشت دستگیری یکی از مظنونان زورگیری از دانشجوی گلستانی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) درباره مرحوم علیرضا افضلی‌پور، شیمی‌دان و خیر فقید کشورمان | تو در کویر دمیدی، بهار جاری شد تصمیم در خصوص تأثیر معدل یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ چه زمانی مشخص می‌شود؟ آغاز سراسری برنامه ملی ارتقای تغذیه سالمندان در کشور موزه ملی ایران به روایت تصاویر و تاریخ نحوه اعطای مجوز به متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت غذا ابتلای ۱۱۲۷ نفر به «تب دنگی» در سال ۱۴۰۳ شیوع «آبله مرغان» در فصل بهار جزئیات جدید مصوبه «تاثیر معدل»| آتش انتقادات دوباره شعله‌ور شد ممنوعیت فعالیت معلم‌بلاگرها آیا واقعاً اجرایی می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش کیفیت هوا در راه مشهد سناریوی زورگیری از امیرمحمد خالقی تکرار شد | این بار در گلستان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور فردا (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) کدام بازنشستگان از دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی خط خوردند؟ گزارش صدای مردم از دغدغه‌های مردمی برای کیفیت نان | خرده روایت‌های نان از چه سنی باید ضدآفتاب زد؟ انهدام باند کلاهبرداری توسط پلیس فتای مشهد | راز  ویلای سیاه برملا شد گرد و غبار در کمین مشهد ۳ ماه حساس، پیش روی تأمین آب مشهد سلامت مادران و نوزادان پایه و اساس خانواده و جامعه سالم است وزیر بهداشت: یک میلیارد دلار برای تامین داروهای استراتژیک جذب خواهد شد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۵۵درصد مطالبات دارویی و تجهیزات پزشکی پرداخت شد پیش‌بینی رگبار باران در ۱۲ استان کشور (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) مسواک چه زمانی باید عوض شود؟ میخچه پا چیست و چگونه درمان می‌شود؟ معاون وزارت بهداشت: افزون بر ۵۰ درصد بزرگسالان کشور چاق هستند تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف سویه جدیدی از کرونا با نام «IHU» در فرانسه

  • کد خبر: ۹۴۶۴۷
  • ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۷
کشف سویه جدیدی از کرونا با نام «IHU» در فرانسه
سویه جدید که IHU یا B. ۱.۶۴۰.۲ نامیده می‌شود، برای اولین بار در ماه گذشته در این کشور شناسایی شد اما اکنون به دلیل توجه کارشناسان جهانی در تیتر اخبار بین‌المللی قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، در حال حاضر حداقل ۱۲ مورد ابتلا به این سویه در نزدیکی منطقه مارسی فرانسه تایید شده و مشخص است که بسیاری از بیماران به دلیل ابتلا به آن در بیمارستان بستری شده‌اند.

اعتقاد بر این است که سویه IHU توسط مسافرانی که به کشور آفریقایی کامرون سفر کرده‌اند، به فرانسه منتقل شده است.

این سویه دارای ۴۶ جهش است که کارشناسان نگرانند این جهش‌ها به معنای مقاومت آن در برابر واکسن‌های موجود باشد اما نکته مثبت این است که به نظر نمی‌رسد سویه جدید به سرعت در حال گسترش باشد.

این سویه توسط محققان موسسه بیمارستان عفونی مدیترانه(IHU) کشف شده اما هنوز توسط سازمان بهداشت جهانی(WHO) مورد بررسی قرار نگرفته است. همچنین هیچ مدرک مشخصی وجود ندارد که این ویروس جدید از مرز فرانسه عبور کرده باشد؛ اگرچه ادعاهای تایید نشده‌ نشان می‌دهد این سویه بر اساس احتمالات قبلا وارد بریتانیا شده است.

پروفسور فیلیپ کولسون، رئیس بخش کشف این سویه جدید، جزئیات آن را در مقاله‌ای که ماه گذشته به صورت آنلاین منتشر شد، ارائه کرد اما این مطالب هنوز در یک مجله پزشکی منتشر نشده است.

وی نوشت: ما چندین مورد از این سویه جدید در منطقه جغرافیایی مارسی داریم. نام آن را سویه IHU گذاشتیم که ۲ ژنوم جدید آن به تازگی ارائه شده است.

ادعا شده مورد شاخص مبتلا به این ویروس مردی کاملا واکسینه شده بود که از سفر به کامرون در ماه نوامبر بازگشته و یک روز قبل از مراجعت علائم تنفسی خفیفی داشت و نتیجه آزمایش وی مثبت بود.

تعدادی دیگر از بیماران مبتلا به کووید مثبت که در همان منطقه زندگی می‌کردند، از جمله چندین کودک نیز ترکیب یکسانی از جهش‌ها را نشان دادند.

این مقاله استدلال کرد که ظهور سویه جدید اهمیت آزمایش کامل و نظارت ژنومی را ثابت می‌کند.

این مشاهدات بار دیگر غیرقابل پیش‌بینی بودن ظهور سویه‌های جدید سارس کوو ۲ و ورود آن‌ از خارج از کشورها، دشواری کنترل چنین موضوعی و احتمال گسترش بعدی را نشان می‌دهد اما هنوز خیلی زود است که بر اساس حدس و گمان در مورد ویژگی‌های ویروسی، اپیدمیولوژیک یا بالینی سویه IHU بر این اساس قضاوت کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->