حمله اسرائیل به کنار بیمارستان فارابی کرمانشاه سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موج انفجار‌ها چه عوارضی برای سلامت دارد؟ ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی به اندازه نیاز کشور تأمین شده است فعالیت مدارس مشهد و تبادکان امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) با ۵۰ درصد عوامل اجرایی انجام می‌شود  اسماعیل فکری، جاسوس موساد، به دار مجازات آویخته شد | ضربه مهم اطلاعاتی به شبکه جاسوسی صهیونیست‌ها در داخل تأمین اجتماعی به جای دو سال آخر، مزد و حق بیمه پرداختی ۵ سال آخر را ملاک مستمری قرار می‌دهد!   زلزله‌ای خفیف در قم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) لغو تمامی پرواز‌های کشور تا ساعت ۱۴ دوشنبه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد امدادرسانی ۶۹۷ تیم تخصصی هلال احمر به مصدومان حملات وحشیانه اسرائیل جاده چالوس یکطرفه شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی لغو شد آیا امتحانات دانش آموزان در مشهد و خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ کودکان را نترسانید؛ ولی برای پذیرش شرایط جنگی خاص آموزش بدهید | آمادگی بدون نگرانی آزمون‌های آموزش‌وپرورش تا اطلاع ثانوی لغو شد آیا اسرائیل به مجلس شورای اسلامی و میدان بهارستان حمله کرده است؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی و سمپاد استان مازندران مشخص شد متهم در آخرین جلسه بازپرسی پرونده در روستای جغری مشهد: برای آشتی رفته بودیم! آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آزمون سراسری پذیرش فلوشیپ ۱۴۰۴ لغو شد امتحانات دانشگاه فردوسی مشهد به تعویق افتاد + جزئیات علت زیاد عرق کردن بدن چیست؟
سرخط خبرها

درباره التهاب لوزه کودکان بیشتر بدانید

  • کد خبر: ۹۶۳۹۵
  • ۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۸
درباره التهاب لوزه کودکان بیشتر بدانید
لوزه ها یکی از بخش های حساس و آسیب پذیر بدن هستند که به طور ویژه در کودکی مستعد عفونت و تورم هستند و تا چند دهه پیش بسیاری از پزشکان ترجیح می دادند این عضو متورم شده را با جراحی از بدن خارج کنند. امروزه به نظر می رسد این سیاست چندان درست نباشد.

به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از افراد اعتقاد دارند دلیل اصلی سرماخوردگی شدیدی و مشکلات به وجود آمده در دستگاه تنفسی آن ها، انجام عمل جراحی برداشتن لوزه ها در کودکی است.

در سال ۲۰۱۸ نتایج یک پژوهش گسترده منتشر شد که طی آن محققان بیش از یک میلیون کودک دانمارکی را مورد بررسی قرار داده و دریافتند که بین برداشتن لوزه‌ ها در دوران کودکی و ابتلا به عفونت‌ های دستگاه تنفسی فوقانی در بزرگسالی ارتباط وجود دارد.

البته به باور متخصصین، اعلام نظر در رابطه با موضوع فوق، کاری مشکل است زیرا ارتباط به معنای علیت نیست. به عبارت دیگر، هنوز به طور قطعی مشخص نیست که آیا این کودکان مشکل اساسی در سیستم ایمنی خود داشتند که به این معنی بود که ممکن است بعداً عفونت بیشتری داشته باشند یا بروز مشکلات عفونت تنفسی در آن ها صرفا به دلیل برداشته شدن لوزه هایشان بود؟

در هر صورت دانش امروزی پزشکی تاکید می کند که ما نباید لوزه ها را عمل کرده و از بدن خارج کنیم و این عمل تنها در صورتی باید انجام شود که واقعاً به آن نیاز داشته باشیم.

در حال حاضر و با توجه به پیشرفت های قابل توجه دانش پزشکی،  دستور العمل‌ های واضحی وجود دارد که نشان می ‌دهد چه زمانی شدت عفونت لوزه ها به اندازه ‌ای بد است که نیاز به جراحی  وجود داشته باشد و این موضوع همواره مورد تاکید بوده که نگهداشتن لوزه دارای فواید زیادی بوده و حتی در صورت عفونت، مزایای آن بیشتر از خطرات ناشی از جراحی و برداشتن آن است.

در این میان نکته جالب توجهی وجود دارد که دانستن آن خالی از لطف نیست. بر اساس مطالعات انجام شده، در حدود  ده درصد موارد افرادی که لوزه هایشان را برداشته اند شاهد  رشد مجدد مقداری از لوزه ها پس از چهار سال بودند. به گفته پزشکان،  اگر جراح به طور تصادفی مقداری از بافت لوزه را باقی بگذارد، ممکن است این اتفاق بیفتد.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->