تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟ پرسپولیس دست به دامن کاناوارو شد
سرخط خبرها

مهدی عبدی: حواسمان به پرسپولیس است، نه استقلال

  • کد خبر: ۹۶۸۹۶
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۶
مهدی عبدی: حواسمان به پرسپولیس است، نه استقلال
مهدی عبدی، مهاجم گلزن پرسپولیس امیدوار است که تیمش قهرمان لیگ بیست و یکم شود. عبدی روز‌های خوبی را درانتظار سرخ‌ها می‌بیند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مهدی عبدی مهاجم گلزن این‌روز‌های پرسپولیس، در دیدار حساس تیمش مقابل فولاد با زدن گل سه امتیازی، تیمش را نجات داد تا با امتیاز برابر با رقیب سنتی به صدر جدول برسند. آن‌ها با اتکا به این اتفاق مهم، به استقبال تعطیلات نیم‌فصل رفتند.  


تبریک می‌گوییم؛ گل سه امتیازی و مهمی زدی!


 وظیفه یک مهاجم گل زدن است و من هم خدا را شکر می‌کنم که موفق شدم زحمات بچه‌های تیم را تکمیل کنم و گل بزنم. در شرایط حساسی که تیم‌مان دارد، به پرسپولیس کمک کردم و این موضوع خوشحال کننده است به خصوص که باز هم با قدرت در صدر جدول قرار گرفتیم.


 این صدرنشینی مشترک با در نظر گرفتن یک بازی عقب افتاده استقلال، باز هم ادامه خواهد داشت؟


ما کاری به استقلال و سایر مدعیان نداریم و فقط کار خودمان را انجام می‌دهیم. مطمئناً با همین فرمان جلو برویم، می‌توانیم در نهایت باز هم قهرمان شویم و بعد از گلات قهرمانی، رکوردی دیگر را از خودمان بر جای بگذاریم.


بعد از گل، شادی خاصی هم داشتی! داستان چه بود؟


فقط دستم را بالا بردم و از شادی گل‌هایی که الان بین بازیکنان باب شده، انجام دادم، اما جدا از این موضوع، در آن لحظه فقط به این فکر می‌کردم که همه هواداران خوشحال شده‌اند و بابت این اتفاق، احساس خیلی خوبی نسبت به این موضوع داشتم.


اما هنوز چهارده بازی در پیش دارید که ممکن است در این رقابت‌ها، امتیازات زیادی را از دست بدهید؟


 ما از اول فصل هم به‌عنوان پرافتخار‌ترین تیم تاریخ لیگ برتر و مدافع عنوان قهرمانی، پای به مسابقات لیگ بیست و یکم گذاشتیم و از همان ابتدا هم گفتیم که به کمتر از قهرمانی و تکرار این افتخار راضی نیستیم. حالا که به صدر رسیدیم، این جایگاه را به هیچ تیمی تعارف نمی‌زنیم.


یک فرصت گلزنی دیگر هم داشتی، چرا آن فرصت را به راحتی از دست دادی؟


 در یک لحظه فرصت خوبی گیرم آمد. می‌خواستم به توپ ضربه بزنم که وحید امیری هم اضافه شد و من و وحید دودل شدیم که من بزنم یا او. به همین علت، موقعیت از دست رفت. حیف شد، چون من می‌توانستم دبل کنم، اما باز هم خدا را شکر، چون هدف اول و آخر ما در هر بازی گلزنی است و به چیز دیگری جز این فکر نمی‌کنیم.


داستان کارت زردی که گرفتی، چه بود؟


 همه از ما انتظار زیادی دارند و این مسأله، فشار روانی را روی بازیکنان وارد می‌سازد. در آن لحظه هم ناخواسته خطایی را مرتکب شدم که کارت گرفتم و دوکارته شدم. ما روی داوری حرفی نداریم و فقط به مسائل فنی بازی فکر می‌کنیم.


چند روز دیگر باید با فولاد در سوپرجام بازی کنید. چه نظری در این مورد داری؟


 فولاد تیم خوب و قابل احترامی است. این تیم در ۱۰ دقیقه اول هم فشار زیادی روی دروازه ما آورد و با یکی، دو ضربه ایستگاهی هم خطرساز بودند، اما بعد از این دقایق، بازی کاملاً در اختیار ما قرار گرفت. من برای فولاد احترام زیادی قائلم، اما در سوپرجام به‌دنبال قهرمانی هستیم و به نوعی فولاد را سوبله خواهیم کرد!


حالا دیگر ۵ گله شده‌ای. می‌توانی آقای گل شوی؟


 چرا که نه؟ پنج گل فاصله نسبتاً زیادی است، اما بیشتر تلاش می‌کنم تا گادوین منشا را هم در کورس آقای گلی جا بگذارم و به امید خدا و دعای هواداران، آقای گل شوم. البته هدف اول همه ما در پرسپولیس، تکرار قهرمانی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->