اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست
سرخط خبرها

«نهنگ آبی» ۳ جوان را در دریای خزر بلعید!

  • کد خبر: ۴۱۹۶۲
  • ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۷
«نهنگ آبی» ۳ جوان را در دریای خزر بلعید!
۳ جوان مسافر که برای اجرای مرحله فینال بازی نهنگ آبی به آب‌های ساحلی محمودآباد آمده و خود را تسلیم امواج خروشان دریا کرده بودند، جان خود را از دست دادند.
به گزارش شهرآرانیوز، ۳ جوان مسافر که برای اجرای مرحله فینال بازی نهنگ آبی به آب‌های ساحلی محمودآباد آمده و خود را تسلیم امواج خروشان دریا کرده بودند، جان خود را از دست دادند.
 
نقی کریمیان، رئیس نجات غریق و غواصی مازندران، گفت: ۴ جوان اهل تبریز، اردبیل، ایذه و اصفهان که با هدف اجرای مرحله فینال بازی اینترنتی نهنگ آبی به شهرستان محمودآباد سفر کرده بودند، عصر دیروز یکشنبه ١۶ شهریور ماه خود را تسلیم امواج دریا کردند.

او با بیان اینکه ناجیان غریق مستقر در سواحل مازندران ۳ مرحله به این ۴ جوان درباره پشروی‌نکردن به قسمت عمیق دریا هشدار دادند، افزود: با‌توجه‌به اینکه این ۴ نفر در جای عمیق شنا نمی‌کردند، تصور بر این بود که آن‌ها برای بازی دور هم جمع شده‌اند.

کریمیان افزود: این ۴ نفر پس از ورود به آب و بی‌توجه به هشدار‌های ناجیان غریق به‌صورت برنامه‌ریزی‌شده دور یکدیگر حلقه زدند و بی‌صدا به زیر آب فرو رفتند.

رئیس نجات غریق و غواصی مازندران ادامه داد: یکی از قایق‌رانان که در نزدیکی محل حادثه حضور داشت با مشاهده حرکت دست یکی از این جوانان، برای کمک اقدام کرد، اما با مقاومت غریق مواجه شد.
او افزود: این قایق‌ران با تلاش زیاد بالأخره موفق به بیرون کشیدن این غریق از آب شد.

کریمیان گفت: فرد نجات یافته پس از احیا توسط منجیان غریق، با گریه و ندامت اعلام کرد هیچ کدام از همراهانش را نمی‌شناخته و فقط از طریق بازی نهنگ آبی با آنان آشنا شده بود.

رئیس نجات غریق و غواصی مازندران ادامه داد: این فرد علت حضور این ۴ نفر در مازندران و خودکشی در دریا را اجرای آخرین مرحله از بازی اعلام کرد.

او افزود: متأسفانه ۳ جوان در این حادثه جان خود را از دست دادند و بازجویی از فردی که از بازی خودکشی جان سالم به در برد با حضور مأموران پلیس آغاز شد.

نقی کریمیان با ابراز تأسف از این واقعه و هم‌دردی با خانواده‌های جان‌باختگان با استناد به گزارش پزشکی قانونی، گفت: متأسفانه امسال چند مورد خودکشی در دریای خزر به‌دلیل مصرف مواد، عدم تعادل روحی و دعوا‌های خانوادگی اتفاق افتاد که کار را برای منجیان غریق بسیار دشوار کرده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->