زاکانی: ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در تعهد شهرداری نیست | مشکلی برای تأمین آب شرب در تهران نداریم بیشتر از ۵۰ درصد سطح خراسان رضوی درگیر خشکسالی بسیار شدید است تصادف بسیار شدید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس مراقب سکته گرمایی باشید بیمه مسافرتی چیست؟ انواع، پوشش ها، نحوه خرید و دریافت خسارت پنج مرکز تولید بستنی غیر بهداشتی در نیشابور تعطیل شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پانسمان‌های تخصصی بیماران پروانه‌ای تحویل شد نکات تغذیه‌ای برای کاهش آثار مخرب ریزگرد‌ها شکستن صفحه سنگ فرز موجب مرگ کارگر مشهدی شد برنامه‌های مجازی و حضوری آموزش‌وپرورش برای اوقات فراغت دانش‌آموزان سقف بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین مهلت ویرایش محل آزمون ورودی مدارس سمپاد، امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در کشور اعلام شد یک نماینده مجلس: آلودگی هوا به موضوعی عادی تبدیل شده است! بازگشت آثار تاریخی ایران از چین اعلام شرایط خروج از کشور مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین ۱۴۰۴ ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌های خراسان رضوی با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام، روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آیا کاهش اشتهای کودکان در تابستان طبیعی است؟
سرخط خبرها

صف معلمان و فرهنگیان از برهم زنندگان نظم جامعه جداست

  • کد خبر: ۱۰۰۰۰۸
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۶
صف معلمان و فرهنگیان از برهم زنندگان نظم جامعه جداست
استاندار البرز، در دیدار با جمعی از معلمان گفت: صف معلمان و برهم زنندگان نظم جامعه جداست بنابراین در کنار معلمان هستم و اجازه نمی دهم که به این جایگاه ارزشمند و فرهیخته توهین و بی احترامی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی عبداللهی، استاندار البرز، در دیدار با جمعی از معلمان استان که روز سه شنبه در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، با بیان اینکه دشمنان استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی، بیش از چهل سال است که این نظام را به طروق مختلف تحریم کرده اند، گفت: معلمان و به طور کلی فرهنگیان از اقشار آگاه و فرهیخته جامعه هستند و به طور قطع از مشکلاتی که بواسطه این محدودیت‌ها و دسیسه‌ها حاصل شده، مطلعند.

وی ادامه داد: با گذشت بیش از ۴ دهه از عمر انقلاب اسلامی، مردم همواره آگاهانه در صحنه بوده اند و اتحاد و انسجام و یکپارچگی خود را برای حفاظت از آرمان‌های انقلاب به نمایش گذاشته اند.

عبداللهی گفت: معلمان الگوی جامعه هستند و مردم و مسئولان همیشه نگاه و احترام خاصی برای این قشر فرهنگی و ارزشمند قائل هستند از این رو انتظار می‌رود که جامعه را از مشکلات کشور آگاه کنند.

وی افزود: اکنون که دولت محترم و مردمی سیزدهم با تمام توان درصدد اتخاذ تدبیر برای حل مسائل است باید همراه و همدل باشیم و فرصتی منطقی برای رفع موانع بدهیم.

استاندار البرز گفت: دولت مردمی سیزدهم از مشکلات بطن جامعه مطلع است به همین دلیل هم طرح‌ها و برنامه‌های مرتبط با این امر را در دستور کار قرار داده است.

وی افزود: در حال حاضر مسئولان ۳ قوه بیش از هر زمانی با هم همدل و همراه هستند تا ارتقا معیشت مردم محقق شود و باید این فرصت و اراده را غنیمت بدانیم و قدری صبور‌تر باشیم.

عبداللهی گفت: معلمان، افرادی با درایت و شعور هستند و نمی‌خواهند که به این نظام و آرمان‌های انقلاب لطمه‌ای وارد شود، ولی عده‌ای خود را در این جمع فرهیخته جای می‌دهند و اهداف معاندان را دنبال می‌کنند.

وی افزود: از معلمان عزیز انتظار داریم که آگاه‌تر باشند و اجازه ندهند که دشمنان در این شرایط حساس کشور، روزنه‌ای برای نفوذ پیدا کنند.

استاندار البرز گفت: صف معلمان و برهم زنندگان نظم جامعه جداست بنابراین در کنار معلمان هستم و اجازه نمی‌دهم که به این جایگاه ارزشمند و فرهیخته توهین و بی احترامی شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->