فرماندار مشهد خبر داد: پایان اختلاف‌ها بر سر انتقال آب هزارمسجد به مشهد | پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت سد شوریجه سرخس رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تأخیر در اجرای پروژه‌ها سبب تحمیل هزینه مضاعف به شهر و نارضایتی شهروندان می‌شود کشف ۸۹۰ کیلو گرم برنج احتکار شده در کاشمر (۳۰ تیر ۱۴۰۴) یاراحمدی: خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی به مرز یک میلیون نفر رسید | اتباع مجاز می‌توانند با پرداخت مالیات از خدمات استفاده کنند رئیس کمیسیون عمران شورای شهر مشهد: روند احداث خطوط و ایستگاه‌های قطار شهری با قوت ادامه دارد + فیلم پژمان‌فر: مدیریت شهری تجربه خوبی در حل مشکلات مشهد دارد اجرای هم‌زمان ۴۰۰ پروژه فضای سبز در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز هم ناسالم است (۳۰ تیر ۱۴۰۴) تلاش بی‌وقفه در روز‌های بی‌آبی برای نجات فضای سبز مشهد بازدید شهردار هرات و هیئت همراه از کارخانه نوآوری مشهد | آمادگی برای عقد تفاهمنامه خواهرخواندگی شهرداری مشهد و شهرداری هرات پیشرفت ۶۵ درصدی پروژه جداسازی آب شرب از آب خام در منطقه ۵ مشهد تابستان بلاخیز سال ۶۱ در مشهد «علامت‌سازی»؛ در مشهد بازاری داشته که دیگر نیست | هنر فلزی عزاداری ماجرای اراضی «پلاک ۶۸» در منطقه ۳ مشهد جزئیاتی از فاز یک خط ۳ قطار شهری مشهد؛ از تولیدات داخل تا همه آمار‌ها و رکورد‌ها | خط‌۳ متروی مشهد روی ریل افتخار طرح تفصیلی توس در حال تهیه است ضرورت تخریب بنای قدیمی مسجد صاحب الزمان (عج‌) و بازگشایی خیابان رحیمی مشهد رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: چپ‌گرد‌های غیرهمسطح میدان شهید فهمیده ترافیک را ۴۴ درصد کاهش می‌دهد اجرای حدود ۴۰۰ پروژه فضای سبز در مشهد | ۱۲ بوستان تا پایان تابستان به بهره‌برداری می‌رسند مراسم وداع و تشییع پیکر شهید غیب‌پرور در شیراز برگزار شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) + فیلم هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بهره‌برداری از فاز اول جلوخانِ پایانه مسافربری مشهد، پیش از نوروز ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۱۰۱۰۵۴
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۰
بهره‌برداری از فاز اول جلوخانِ پایانه مسافربری مشهد، پیش از نوروز ۱۴۰۱
شهردار مشهد در حاشیه بازدید از فاز اول بخش میانی پروژه بازپیرایی محوطه مقابل پایانه امام رضا (ع) بر آماده شدن هرچه سریع‌تر این پروژه تا پایان امسال و تسهیل تردد زائران در ایام نوروز تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عملیات بازپیرایی جلوخان پایانه مسافربری امام رضا (ع) مشهد با هدف زیباسازی یکی از اصلی‌ترین مبادی ورودی شهر مشهد و درعین حال روان سازی رفت وآمد مسافران و شهروندان از تاریخ ۱۹ فرودین آغاز شده است. در اجرای این طرح بهبود و افزایش کارایی ساختار و ارتقای کیفیت خدمات برای رفع نیاز‌های مختلف بهره برداران در حوزه‌های گوناگون که به تولید فضای شهری در چارچوب هویت شهری مشهد منجر می‌شود، در دستورکار قرار گرفته است.

ایجاد ساختار خاص توان یابان برای دسترسی به خدمات پایانه، راه اندازی سازوکار‌های رویدادی در جلوخان، زمینه سازی برای انعطاف پذیری فضا، کاهش آلودگی منظر، ایجاد ابنیه و شکل گیری کانون اجتماعی، شکل گیری ایستگاه‌های ورود و خروج قطارشهری و شکل گیری کاربری خدمات محدوده از دیگر اهداف این پروژه هستند. اجرای این پروژه به دو فاز تقسیم شده است که در فاز نخست بازپیرایی محوطه جلوخان پایانه مسافربری تا پایان سال آماده بهره برداری است.

شهردار مشهد در حاشیه بازدید از فاز اول بخش میانی پروژه بازپیرایی محوطه مقابل پایانه امام رضا (ع) بر آماده شدن هرچه سریع‌تر این پروژه تا پایان امسال و تسهیل تردد زائران در ایام نوروز تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، سیدعبدا... ارجائی افزود: پروژه عمرانی‌ای که برای این محل طراحی و آغاز شده بود، ضرورت نداشت و با زمان بندی که برای اتمام آن انجام شده بود، بهره برداری آن به امسال نمی‌رسید، اما با این حال حدود دو ماه قبل و پس از تغییر مدیرعامل پایانه‌های مسافربری خواستیم نسبت به اتمام پروژه اهتمام کنند و برای سرعت بخشیدن به اجرا، از سازمان عمران خواسته شد تا به این کار کمک کند.

قول مساعد برای اتمام فاز اول

وی اضافه کرد: امیدواریم با برنامه ریزی‌های انجام شده بتوانند بخش زیادی از پروژه بازپیرایی محوطه مقابل پایانه امام رضا (ع) را تا پایان سال برای تردد زائران و مجاوران نوروزی حرم حضرت رضا (ع) آماده بهره برداری کنند.

ارجائی با بیان اینکه یکی از نکات مهمی که باید در حوزه پایانه‌ها به آن توجه شود، پیش بینی‌ها برای افزایش ورود زائر در ایام نوروز به مشهد است، اظهار کرد: برهمین اساس میزان ورودی و خروجی زائر به مشهد از طریق پایانه‌ها احتمالا مانند قبل از کرونا باشد لذا باید ظرفیت برای تردد روزانه حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس در پایانه امام رضا (ع) آماده شود، البته پایانه‌های مشهد تجربه ورود و خروج ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ اتوبوس را نیز دارد.

وی تصریح کرد: در بازدیدی که از پروژه بازپیرایی محوطه پایانه امام رضا (ع) و مرکز مانیتورینگ آن داشتیم، بررسی دقیق و کارشناسی از اقدامات انجام شده صورت گرفت و گزارشی از برنامه‌های پیش بینی شده برای ایام نوروز ارائه شد که با تغییرات جزئی پایانه‌های مسافربری مشهد به ویژه پایانه امام رضا (ع) می‌تواند آمادگی کاملی برای پذیرایی از زائران در ایام نوروز داشته باشد.

پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی طرح

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد، نیز در حاشیه این بازدید اظهار کرد: بیش از دو ماه قبل، زمانی که پروژه عمرانی سامان دهی و بازپیرایی محوطه مقابل پایانه را تحویل گرفتیم این پروژه حدود ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشت.

سیدمهدی کمالی افزود: با توجه به نامناسب بودن مسیر ورود و خروج زائران و مجاوران به دلیل کارگاهی بودن فضا و پیش بینی ورود تعداد زیادی زائر در ایام نوروز شهردار مشهد بر تکمیل فاز یک پروژه و تسهیل محل تردد زائران و مجاوران تا پایان سال تأکید کرد.

مدیرعامل پایانه‌های مسافربری امام رضا (ع) اضافه کرد: اکنون با تلاش شبانه روزی همکارانم و پیمانکار پروژه بازپیرایی محوطه مقابل پایانه امام رضا (ع) که به شکل باغ ایرانی در حال اجراست از پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی برخوردار است و طبق برنامه ریزی‌های انجام شده تا نیمه شعبان آماده بهره برداری می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->