سامسونگ برای گلکسی A17 از همان پردازنده گلکسی A16 استفاده می‌کند اضافه‌شدن چند قابلیت هوش مصنوعی به آپدیت جدید ویندوز ۱۱ (۱ مرداد ۱۴۰۴) سه نگرانی سم آلتمن درباره آینده هوش مصنوعی برای هیدراته ماندن بدن چه بنوشیم و از چه چیزی اجتناب کنیم؟ همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری ۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی به ارتقای امنیت شبکه نیاز دارند رئیس سازمان فناوری اطلاعات از مذاکره برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی خبر داد ویدئو | ربات انسان‌نمایی که می‌تواند خودش باتری‌هایش را تعویض کند با شکایت صدا و سیما، دادگاه بدوی به توقف فعالیت آپارات‌اسپرت رأی داده است (۳۱ تیر ۱۴۰۴) تأثیرات تغییر شکر نوشابه کوکاکولا با نظر ترامپ چه خواهد بود؟ نسخه ویندوز واتساپ حذف می‌شود | جایگزین: نسخه تحت وب مایکروسافت مشکل کُندی ویندوز ۱۱ را برطرف می‌کند ایران موفق به تست زیرمداری با ماهواره‌بر قاصد شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) ایلان ماسک اپلیکیشن هوش مصنوعی Baby Grok را برای کودکان عرضه می‌کند فرآیند تأسیس «خانه کوانتوم ایران» در پژوهشگاه ارتباطات آغاز شد خیانت جنجالی مدیرعامل Astronomer در کنسرت کلدپلی | اندی بایرون مجبور به استعفا شد آمادگی اروپا برای اجرای سختگیرانه‌ترین مقررات تاریخ هوش مصنوعی چرا ایلان ماسک دوران کنونی را بیگ‌بنگ هوش مصنوعی می‌داند؟ آیا شیمی‌درمانی می‌تواند به بازگشت و متاستاز سرطان منجر شود؟ + پاسخ دانشمندان گلکسی F36 5G معرفی شد + مشخصات و قیمت جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پخش زنده و آپلود ویدیو در تیک تاک برای کاربران روس به حالت تعلیق درآمد

  • کد خبر: ۱۰۱۴۶۰
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۸
پخش زنده و آپلود ویدیو در تیک تاک برای کاربران روس به حالت تعلیق درآمد
تیک تاک به‌صورت موقت دسترسی کاربران روسیه را محدود می‌کند و امکان آپلود ویدیو یا برگزاری پخش زنده را از آن‌ها می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز - تیک تاک به‌صورت موقت دسترسی کاربران روسیه را محدود می‌کند و امکان آپلود ویدیو یا برگزاری پخش زنده را از آن‌ها می‌گیرد. این تصمیم در واکنش به تصویب قانونی اتخاذ شده که در صورت نشر گزارش‌های نادرست درباره دولت و ارتش روسیه، می‌تواند تا ۱۵ سال حبس را برای کاربران به دنبال داشته باشد.

تیک تاک در بیانیه‌ای با تاکید بر این که ایمنی کاربران مهم‌ترین اولویت این شرکت است، گفت: «راهی نداریم جز این که تا زمان بررسی پیچیدگی‌های امنیتی این قانون، قابلیت برگزاری پخش زنده و آپلود ویدیو را در روسیه به حالت تعلیق درآوریم.» کاربران روس حالا صرفا می‌توانند به یکدیگر و به کاربران سایر کشور‌ها پیام بدهند.

تیک تاک در ادامه افزود: «به ارزیابی شرایط در حال تغییر در روسیه ادامه می‌دهیم تا مشخص شود که چه زمانی می‌توانیم ضمن حفظ امنیت کاربران، سرویس‌دهی را به طور کامل در این کشور از سر بگیریم.» این خبر به فاصله کوتاهی پس از آن اعلام می‌شود که تیک تاک گفته بود می‌خواهد برچسب‌گذاری روی ویدیو‌های برخی از حساب‌های وابسته به دولت روسیه را آغاز کند.

تیک تاک روز جمعه اعلام کرد که از سال گذشته میلادی در حال کار روی قابلیت برچسب‌گذاری بوده، اما با توجه به وضعیتی که پس از حمله روسیه به اوکراین پیش آمده، تصمیم گرفته که این قابلیت را حالا راه‌اندازی کند. کاربران این شبکه اجتماعی احتمالا از چند روز دیگر می‌توانند شاهد ثبت این برچسب‌ها روی محتوا‌ها باشند. تیک تاک اعلام کرده که این برچسب‌ها حداقل روی پست برخی از خبرگزاری‌های روسی اضافه خواهد شد.

مجلس روسیه هفته گذشته قانون جدیدی را تصویب کرد که افراد را به خاطر نشر اطلاعات غلط به حداکثر ۱۵ سال زندان محکوم می‌کند. این کشور در شرایطی که به تهاجم علیه اوکراین ادامه می‌دهد، در واکنش به تحریم‌ها اقدامات زیادی در فضای مجازی انجام داده است. برای مثال فیسبوک و توییتر در این کشور فیلتر شده و دسترسی به سایت‌های خبری BBC هم ممکن نیست.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->