از وعده تا عمل | سرنوشت متروی گلبهار_مشهد در ۱۴ سال گذشته تداوم آلودگی هوا در مشهد | شاخص کیفی در وضعیت ناسالم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی احداث و تجهیز ساختمان تطهیر آرامستان بهشت رضا(ع) ایمن سازی زیرساخت‌های اتوبوسرانی مشهد در آستانه سال تحصیلی جدید پرونده حاشیه شهر مشهد روی میز وکلای ملت| وزرای کشور و راه، مسئول رسیدگی به حاشیه‌شهر می‌شوند (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) مجلس، اعتبارات ملی را به مشهد می‌آورد| بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس از پروژه‌های حاشیه شهر مشهد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) انتخاب «رئیس» و «نایب‌رئیس» کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهد برای سال پنجم بهره‌گیری از ظرفیت‌های بانکی برای بهبود خدمات شهری هشدار معاون وزیر راه: تعادل زائر و مجاور در بافت پیرامونی حرم رضوی برهم خورده است بانک اقتصاد نوین آماده پشتیبانی از طرح‌های توسعه شهری مشهد است موحدیان: هدف اصلی شورای ششم مشهدمقدس رضایتمندی مردم است درباره بنای معروف مسجد شاه در مشهد | مسجدی با سرداب و چند مقبره گمنام حسامی: مشهدمقدس دارای ظرفیت بالایی برای سرمایه‌گذاری مشترک با بانک‌هاست گلایه شهروندان مشهدی از تغییر هندسی در تقاطع رسالت ۸۰ | گره تازه ترافیکی در بولوار رسالت اتوبوسرانی مشهد مهیای خدمت‌رسانی در سال تحصیلی ۱۴۰۴ هوای مشهد همچنان برای گروه‌های حساس ناسالم است (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بازسازی و نوسازی معراج شهدا، هویت و میراث ماندگار شورای ششم است + فیلم نشست مشترک رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با جمعی از اعضای تشکل‌های فرهنگی و قرآنی برگزار شد + فیلم ادامه روند عملیات اجرایی پارک خطی اسماعیل آباد در مشهد جابجایی بیش از ۱۰ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری مشهد در پنج ماه نخست سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای نیروی زمینی ارتش در شمال شرق کشور: ۲۹ فروردین روز عید ارتشی است که متعلق به نظام و مردم است

  • کد خبر: ۱۰۵۳۱۸
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۹
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای نیروی زمینی ارتش در شمال شرق کشور: ۲۹ فروردین روز عید ارتشی است که متعلق به نظام و مردم است
خودرو‌های نظامی ارتش همزمان با ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی و روز نیروی زمینی در میدان ۱۵ خرداد مشهد رژه رفتند.

به گزارش شهرآرانیوز، فرمانده قرارگاه منطقه‌ای نیروی زمینی ارتش در شمال شرق کشور روز دوشنبه در این مراسم گفت: ۲۹ فروردین روز عید ارتشی است که متعلق به نظام و مردم است.

امیر سرتیپ رضا آذریان افزود: روزی که امام با شرایط سختی که در سال ۱۳۵۸ برای کشور رقم خورده بود پیام تاریخی مهم خود را صادر و این روز را به نام روز ارتش نام گذاری کردند.

وی ادامه داد: امام (ره) فرمودند ارتش محترم در ۲۹ فروردین با ساز و برگ نظامی در میادین بزرگ و اصلی شهر‌ها به رژه بپردازند و پشتیبانی خود را از نظام جمهوری اسلامی اعلام کنند و مردم هم از ارتش حمایت کنند.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای نیروی زمینی ارتش در شمال شرق کشور گفت: ارتش در به ثمر رسیدن انقلاب نقش آفرینی مهمی کرد و در مبارزه با ضدانقلاب و گروهک‌های تجزیه طلب محکم ایستاد و در اوایل انقلاب در مدت کوتاهی به غائله جدایی طلبان پایان داد و در دفاع مقدس در کنار سایر نیرو‌های مسلح و مردم اثرگذاری موثری داشت.

آذریان افزود: ارتش، بعد از دفاع مقدس هم با شعار "ما می‌توانیم" توانست در جایگاه بالای نظامی بایستد و امروز در هیچ زمینه‌ای به کشور‌های دیگر وابستگی ندارد و به خودکفایی کامل رسیده است و در رزمایش‌های مجزا و مشترک این توان و اقتدار را نشان داده و مرزبان کشور است.

خودرو‌های نظامی ارتش در مشهد رژه رفتند

وی با بیان این که در منطقه شمال شرق جانانه از مرز حفاظت می‌کنیم ادامه داد: ارتش، امروز از پیشرفته‌ترین تجهیزات بومی برخوردار است و اشراف کاملی بر تحولات اطراف مرز‌ها دارد.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای نیروی زمینی ارتش در شمال شرق کشور گفت: امروز نیروی زمینی، نیرویی سنتی نیست بلکه نیروی زمینی ما نیرویی واکنش سریع، متحرک و هجومی است.
آذریان افزود: همه نیرو‌های مسلح، مردمی و در کنار مردم هستند و در حوادث مختلف طبیعی این امر را نشان داده اند و به یاری مردم شتافته اند و تحت امر رهبری و تدابیر، ولی امر در مقابله با تهدیدات در آمادگی کامل هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جهاد تبیین گفت: اگر همه ما به جهاد تبیین بپردازیم و گذشته کشور را به کسانی که آن دوران را ندیدند بگوییم در مقابل تهاجم دشمن موفق خواهیم بود و در نیرو‌های مسلح هم جهاد تبیین شروع شده است.

پس از پیروزی انقلاب، در شرایطی که دشمنان قسم خورده انقلاب و به تبعیت از آنان جیره‌خواران ناآگاه داخلی شان نغمه شوم و خطرناک انحلال ارتش را سرداده بودند و ارتش در حساس‌ترین شرایط حیات خود قرار گرفته بود، حضرت امام خمینی (ره) به عنوان بزرگترین حامی ارتش پای در میدان نهاد و نقشه شوم دشمنان انقلاب را نقش بر آب کرد و در پیامی تاریخی در ۲۹ فروردین سال ۵۸ خطاب به ملت، ضرورت حفظ ارتش را اعلام و در جهت وحدت، انسجام و یکپارچگی ارتش، فرمان تاریخی و مهمی را صادر و روز ۲۹ فروردین را روز ارتش نام‌گذاری کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->